RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

le_ella -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:33:37)

Pozz za sve ja smrsam brzo ali samo stomak ostane a nogice mrsave tako me nervira[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:35:38)

Ja samo da prijavim tortu...ostalo nebih prijavljivala [sm=smiley36.gif]

I hvala na cestitkama jos jednom [sm=smiley14.gif]

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:51:52)

IZVORNA PORUKA: mamaajna

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Nemoj ovo raditi.Znam curu koja je fasovala upalu bubrega radi ovoga[sm=smiley13.gif]Pogledaj u trgovinama( sportske opreme a može se naći i u nekim tržnim centraim) nešto u vidu sportskog pojasa koji ti pridržava mišiće dok vježbaš a potpomaže znojenje.U pakovanju koje sam ja kupila dođe pojas za stomak,bicepse i tricepse i zglobove.Meni je trenerica predložila i one jakne od šuškavoga materijala tzv.vindjakne
.

canim sve najbolje princezi[sm=smiley1.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2013 0:09:00)

IZVORNA PORUKA: enči80

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Nemoj ovo raditi.Znam curu koja je fasovala upalu bubrega radi ovoga[sm=smiley13.gif] Pogledaj u trgovinama( sportske opreme a može se naći i u nekim tržnim centraim) nešto u vidu sportskog pojasa koji ti pridržava mišiće dok vježbaš a potpomaže znojenje.U pakovanju koje sam ja kupila dođe pojas za stomak,bicepse i tricepse i zglobove.Meni je trenerica predložila i one jakne od šuškavoga materijala tzv.vindjakne
.

Ima u Penny Plusu i kosta oko 6 KM

Canim i od nas sve najbolje

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2013 11:13:02)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

ovo nam je svima najveci problem[sm=smiley36.gif]

ja sam jutros popila ness,nisam doruckovala,rucala sam 3 komadica zeljanice...od danas pocinjem ozbiljno,ali stvarno,nema vise sale,dosta...Ameen mi je bolestan evo treci dan kaslje,tako da i ovaj ness sam popila hladan,na nogama,nisam stigla da doruckujem..vjezbat cu dok njemu bude malo bolje,stvarno nema sanse da ga ostavim ni minut,samo se lijepi za mene[sm=smiley19.gif]

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2013 12:50:59)

IZVORNA PORUKA: muaaa

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

Mene ovo ubiVa[sm=smiley36.gif]

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

almice ja ti se bas moram pohvalit [sm=smiley9.gif]
moja "dijeta" nije samo obicno mrsavljenje to je moj nacin da jedem puno zdravih, kuhanih obroka...da izbjegavam slatkise, gazirano, przeno...brzu hranu...

Mislim o onome sto jedem prvenstveno zbog mog pilica kojeg dojim, i bas zelim da mlijeko bude sto kvalitetnije...ako uz to jos i smrsam dobro jest...[sm=smiley2.gif]

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2013 15:43:23)

IZVORNA PORUKA: minie

IZVORNA PORUKA: enči80

Nemoj ovo raditi.Znam curu koja je fasovala upalu bubrega radi ovoga[sm=smiley13.gif] Pogledaj u trgovinama( sportske opreme a može se naći i u nekim tržnim centraim) nešto u vidu sportskog pojasa koji ti pridržava mišiće dok vježbaš a potpomaže znojenje.U pakovanju koje sam ja kupila dođe pojas za stomak,bicepse i tricepse i zglobove.Meni je trenerica predložila i one jakne od šuškavoga materijala tzv.vindjakne
.

Ima u Penny Plusu i kosta oko 6 KM

Canim i od nas sve najbolje

eee cuj nisam znala za to hvala bas cu uzeti taj komplet valjda cu nabasati na njega

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2013 15:45:42)

IZVORNA PORUKA: canim

Hvala drage moje [sm=smiley1.gif] ma tu sam ja jos uvijek,necete se vi tako lako rijesiti mene [sm=smiley36.gif] nisam se odavno vagala tako da ne znam stanje kod mene.

mamaajna, ja ne znam sta dobivas tom metodom umotavanja u celofan osim sok za tijelo i kozu [sm=zmeden.gif] tim gubis samo tecnost koju nadoknadis poslije, da bi izgubila u obimu moras mrsati ili eventualno raditi vjezbe koje ce potaci stvaranje misica a motanje u plastiku po meni nema smisla.

Izgladnjivanjem ces samo dobiti jo-jo efekt, to moze biti samo privremeno rjesenje jer ces kad tad morati jesti a kad pocnes jesti organizam ce stvarati puno brze zalihe jer ce ocekivati da ces ga opet izgladnjivati pa da ima od cega da zivi.

haha,pojma nemam ma to ti je bilo moderno u ratu,smo se ko cure motale u najlon obuces biciklisticke i fol nesto trckaras po mahali[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 11:06:34)

IZVORNA PORUKA: reallove

ovo nam je svima najveci problem[sm=smiley36.gif]

ja sam jutros popila ness,nisam doruckovala,rucala sam 3 komadica zeljanice...od danas pocinjem ozbiljno,ali stvarno,nema vise sale,dosta...Ameen mi je bolestan evo treci dan kaslje,tako da i ovaj ness sam popila hladan,na nogama,nisam stigla da doruckujem..vjezbat cu dok njemu bude malo bolje,stvarno nema sanse da ga ostavim ni minut,samo se lijepi za mene[sm=smiley19.gif]

da dodam na ovo sok narandza,limun,fresh,supa + jos jedan komad zeljanice,musli bar

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 11:11:18)

Za danas je ovako

dorucak:komadic hljeba sa sirom,sok grejp,fresh...za rucak planiram makarone,za veceru ne znam[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 13:41:56)

Zenice,je li se to vikendom ne mrsa[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 13:46:49)

Ja sam rekla čim Božić prođe bacam se na dijetu.
I mm će na UN dijetu i možda mu se priključim.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 19:02:56)

Zene evo mene od mame, sve znate, nista ne moram reci[sm=smiley36.gif]

al eto trudim se ne vecerati kasno[sm=bravo.gif]

sinoc me uhvatila glad pred spavanje i sjetila sam se savjeta lani s casom mlijeka i pomoglo je[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 19:07:34)

Ja da mahnem samo a necu ni pominjati sta Sam sve mahnula sa stola [sm=smiley36.gif] uglavnom I ja cu k'o lady pocinjem opet od ponedeljka samo Ne znam kojeg [sm=smiley36.gif] bas se osjecam napuhano

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2013 19:09:26)

Ja sam obisla jednu drugaricu s mamom i srela sam jednu zenicu koju sam zadnji put vidjela kad mi je kcerkica imala 5 mj i rekla mi je " BAS SI DOBRO SLETILA"[sm=sloncek.gif] bas sam bila happy, i dobila sam motiva za jos koju kilicu[sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 0:20:37)

ja u minusu 400 grama, blago meni

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 9:58:22)

Jutric [sm=zaspan.gif] jeste se vi naspavali

Za one koje cekaju ponedeljak (ukljucujuci i mene) , da ih napomenem da je danas ponedeljak [sm=smiley36.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 10:26:23)

Evo i ja se sjetila da je ponedjeljak [sm=smiley36.gif] Ja prijavljujem (jos jedan) pocetak! [sm=jezicek.gif] Suocila sam se jutros sa gdjom Vagom i jako me neugodno iznenadila [sm=smiley22.gif] Rekla sam vam vec da nisam pazila tokom praznika, ali nisam mislila da ce se bas TOLIKO odraziti na vagu! Uglavnom, uzas! Valjda ce do petka biti bolje [sm=smiley24.gif] Tjesim se da je i do PMSa koji se evo otegao i izludjuje me [sm=smiley15.gif]

Zenicama koje danas slave zelim sretan Bozic! [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 10:41:37)

Ja se ne smijem suociti s vagom [sm=smiley26.gif] osjecam da sam u plusu, nadam se da cu do petka biti priblizno 62 [sm=smiley36.gif] da Bog do idem u minus ovako brzo kao sto idem u plus [sm=smiley24.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 15:22:14)

Dan zenice...Ja sam i danas dobra..Nedam se,uhvati me kriza izmedju obroka,jede mi se nesto slatko,iscijedim sebi sok,popijem,guram nekako[sm=smiley1.gif]

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 15:30:43)

Nova sam ovdje i baš me zanima kako uspjevati skinuti kile...prije 6 mj sam rodila na carski i udebljala se jako...imam 73 kg što je za moju visinu previše..dojim još uvijek..savjet ...netko pls :)[sm=smiley13.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 15:31:55)

Ja se ne smijem suociti s vagom [sm=smiley26.gif] osjecam da sam u plusu, nadam se da cu do petka biti priblizno 62 [sm=smiley36.gif] da Bog do idem u minus ovako brzo kao sto idem u plus [sm=smiley24.gif]

Jesam li ja pogresno upratila ili tebi ova druga tura ne ide [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ?
Il samo meni ne ide [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.1.2013 16:10:12)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesam li ja pogresno upratila ili tebi ova druga tura ne ide [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ?

Il samo meni ne ide [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

Ni meni nikad ponedeljak da dodje [sm=smiley36.gif]
Ma ja vise navijam nego sto mrsam Ali ipak se nadam da cu I pored navijanja skinuti ovih 5 kg viska Ali Ne ide, ipak se moram potruditi [sm=smiley13.gif]

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.1.2013 9:23:28)

IZVORNA PORUKA: kinder suprise

Nova sam ovdje i baš me zanima kako uspjevati skinuti kile...prije 6 mj sam rodila na carski i udebljala se jako...imam 73 kg što je za moju visinu previše..dojim još uvijek..savjet ...netko pls :)[sm=smiley13.gif]

Kinder dobro nam dosla zelim ti sto vise ---
ja isto dojim i ja ti bas nemam neku "dijetu ili plan ishrane"
malo se pazim da ne jedem slatko, masno, brzu hranu i da jedem normalne porcije...mozda ce ti ove nase disciplinovanije forumasice dati neki bolji savjet..u svakom slucaju srecnoo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.1.2013 10:34:32)

Jutro drage moje! Evo me u drugom danu dijete, sva poletna [sm=smiley36.gif] Sinoc sam malo krizirala, jelo mi se slatko .. ali NISAM![sm=smiley1.gif]
Danas pojela za dorucak musli, uzinala 2 mandarine, rucak ce mi biti 3 male kiflice sa salamom (domace izrade), uzina opet 2 mandarine i vecera ce biti teleca supa. Popila vec i prvih pola litre vode od jutros. Tako mi se oblaci neka normalna odjeca i prvi put da nisam krenula na dijetu sa nekim nerealnim ciljem da do tad i tad moram imati toliko kg .. sad je cilj svaki petak vidjeti minus, koliki god, sve dok je minus [sm=smiley36.gif]
Kinder surprise dobro nam dosla! Ja nisam drzala dijetu dok sam dojila, pa ne mogu iz vlastitog iskustva, ali prema canim i bebici koje jesu, sustina je u cescim malim obrocima, otprilike na svaka 3 sata i najmanje 2l vode dnevno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>