RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 10:17:08)

Sretno [sm=bravo.gif]
Ja aBd od ponedjeljka, nekog [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 11:47:02)

Dan zenice....kako ste mi..Ja sam jucer bila i vise nego dobra,danas sam pojela 1 cokolips,nije lose,necu vise[sm=smiley36.gif],,jucer mm dosao sa puta,kupio mi 6 haljinica kratkih...vadi on iz torbe jednu po jednu,a ja se samo pitam,Boze,hocu li moci da "uletim" bar u jednu..Zavalim se ja njemu,izljubim se,kazem prelijepe su,a jedva cekam da izadje iz sobe[sm=smiley36.gif].kad je izasao ja probam jednu po jednu,ma sve sam ih obukla,sve mi mogu,kako mi je bilo dragoooooooo[sm=bravo.gif]..

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 13:39:28)

SDz dobro nam dosla [sm=bravo.gif]
Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 14:00:03)

IZVORNA PORUKA: boombar

SDz dobro nam dosla [sm=bravo.gif]
Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ma mila ne znam koliko mi dobro stoje,al mi mogu sve[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 17:59:30)

SdZ, dobro nam došla![sm=smiley31.gif]

[sm=bravo.gif] za reallove i njene haljinice!

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 8:04:25)

Dobro jutro! Izvagala se i 73,6 kg, ove nedelje -0,7 kg.

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 8:58:21)

jutroooo,lana bravo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja sam prehladila uzaaas, jedva disem, sinusi zacepljeni, pa sam pojacala ishranu i to me malo usporilo..
za ovu sedmicu -1kg, ali ja sam zadovoljna baby steps [sm=smiley2.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 10:01:32)

Lani svaka cast! [sm=bravo.gif] Mislim da si me i zvanicno prestigla! Nisam se vagala jutros, tek sljedeci petak. PMS uzeo maha, glava me razvaljuje i mucnina mi je samo takva, danas nemam ni volje za jelo [sm=smiley11.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 10:08:39)

Meni je [sm=hudicek1.gif] dosla,danas joj je treci dan i ne planira da ide izgleda..Odlucila sam da pocnem fino i redovno vjezbati,samo dok prodje,moram malo da sredim i zategnem tijelo..Nedavno sam u apoteci kupila losion za tijelo Nivea,zateze kozu i smanjuje celulit,vidjet cemo je li dobar..

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 10:22:33)

Dobro jutro mrsavice moje. Sretna nova godina i od mene. Da budemo prije svega zdrave a onda i mrsave koliko koja zeli [sm=smiley1.gif]
Ja ove sedmice imam da prijavim samo -100 gr ali dobro je da nije + sobzirom na ove praznike. Od juce sam ozbiljnija i cak sam pocela i da vjezbam. Doduse po malo jer sam nakon par vjezbica skontala da cu umrjet [sm=zmeden.gif] Toliko od kondicije [sm=smiley19.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 10:30:27)

haj zene

i ja da se javim, kod mene isto kao i prosle hefte, zaustavila sam se[sm=bravo.gif], sad valja skidati[sm=smiley36.gif]

napunila sam se energije za nastavak zaista mi je bilo dojadilo, sad sam se malo zasitila svega, nanjopala pravo a i psihicki sam se odmorila od mrsanja

bio bi i minus da jucer nisam jela schokobons[sm=jezicek.gif]i gumene bombone

moram kupiti razev hljeb, nemasni jogurt pa na svoju dijetu ponovo[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 11:38:38)

Uh drage ja i zaboravila da je danas petak i vaganje [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] za minuse [sm=bravo.gif] za one koje se trude da bude minusa a i [sm=bravo.gif] za one koje se samo nadaju tome [sm=smiley36.gif]

Mom curetku danas 2 godine [sm=love.gif] porasla mi beba elhamdulillah[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 11:50:40)

IZVORNA PORUKA: canim

[sm=bravo.gif] za minuse [sm=bravo.gif] za one koje se trude da bude minusa a i [sm=bravo.gif] za one koje se samo nadaju tome [sm=smiley36.gif]

Mom curetku danas 2 godine [sm=love.gif] porasla mi beba elhamdulillah[sm=smiley1.gif]

pa gdje si tiii,ja mislila ti nas zaboravila...Sretan rodjendanko curici,sve najljepse joj zelimo[sm=sloncek.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 12:05:44)

Sretan rodjendanko curi Canim [sm=darilo.gif]

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 12:18:06)

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 12:28:07)

Hvala drage moje [sm=smiley1.gif] ma tu sam ja jos uvijek,necete se vi tako lako rijesiti mene [sm=smiley36.gif] nisam se odavno vagala tako da ne znam stanje kod mene.

mamaajna, ja ne znam sta dobivas tom metodom umotavanja u celofan osim sok za tijelo i kozu [sm=zmeden.gif] tim gubis samo tecnost koju nadoknadis poslije, da bi izgubila u obimu moras mrsati ili eventualno raditi vjezbe koje ce potaci stvaranje misica a motanje u plastiku po meni nema smisla.

Izgladnjivanjem ces samo dobiti jo-jo efekt, to moze biti samo privremeno rjesenje jer ces kad tad morati jesti a kad pocnes jesti organizam ce stvarati puno brze zalihe jer ce ocekivati da ces ga opet izgladnjivati pa da ima od cega da zivi.

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 14:02:21)

IZVORNA PORUKA: canim

Srecan vam drugi rodjendan Canim.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/torta.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 14:43:25)

IZVORNA PORUKA: mamaajna

-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?

Mila,ovo nije zdravo nikako

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 20:50:29)

vece..vidim da je bila uglavnom uspjesna [sm=bravo.gif]
Ja sam nikakva [sm=smiley13.gif] gripa, prehlada, sta vec... najradje nista nebih jela bas mi se sve gadi, sad sam se na silu natjerala da veceram samo da bi za mog pilica bilo mlijeka..

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 22:03:07)

Drage moje mi cemo sutra kod babe i dede na selo (idemo na Bozic), sto znaci ku-ku meni! Mada mi je dr rekla da se mogu jedan obrok pocastiti, a mene vec grize savest. Bolje da iskoristim priliku da pojedem sta mi srce zeli, jer ko zna kada cu se sledeci put posteno najesti?![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:25:23)

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

muaaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:28:12)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako

Mene ovo ubiVa[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:28:40)

ja se i dalje ne važem, poslije Božića ću , pa da se bacim na mršavljenje. Malo dijeta , malo vježbanje, nije se odavno[sm=smiley5.gif]

Canim, srećan rođendan maloj curi, a i naravno njenoj mamici[sm=rozica.gif]

Lani, nije Božić svaki dan, a i ko će odoljeti raznim đakonijama koje se spreme za ovaj poseban dan[sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:29:21)

IZVORNA PORUKA: muaaa

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

muaaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2013 23:30:34)

IZVORNA PORUKA: muaaa

ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi

Ma de bona Alma,pa slauf mi nemogu se sageti kako treba[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>