mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.5.2012 5:56:58)
|
Jutro curke,ja vam nisam nikako dobro...canim pisi+ 1 kg.... Ljuta na sam na sebe do neba [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image],po najprije zbog toga tso mi je nestalo motivacije pa sve ostalo..sve mi je super islo..ali me posao tatlno izbacio iz cipele....Problem je u mom vremenu za pauzu..Ono je od 10.30-11... To mi je zaista kasno za odurcak,pa mi se desavalo da pregladnim i kada dodje taj "vakat" ja ne mogu da jedem...s druge strane kuci sam oko 16.15 i tada jedem sve sto mi se nadje "pod nosom" i jos nekad opet oko 20 sati...u cetvrtak i petak sam pokusala doruckovati kuci oko 7.30 i rucati tek oko 16...ali i to mi je predugo...Pa sam od danas odlucila doruckovati kuci, oko 12 pojesti vocku, da bi oko 16 mogla jesti samo jednom i to je to...bas sam ljuta u razocarana...Vodu nosim na posao, i to onu janu od 1 l....ali jednostavno do sada je nisam niakda uspijela popiti cjelu...dali zbog osjecaja gladi,neuravnostezene ishrane, ne znam... Pomagajte,pala sam u totalnu depru .... Veceras cu na mjesecarenje....
|
|
|
|