idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.2.2011 19:34:07)
|
hello, drage moje zenice... kako ste mi? ja cekam da mi Imi ustane, pa do tada da iskoristim priliku da se javim... Dzenana, na brzinu vidjeh da imas staphilococus aurelus.. ja sam je imala na bradavicama poslije pororda, nekih 2 mj... uradila bris i antibiogram i utvrdilo se da ima samo jedan antibiotik na koji ta stafilokoka nije rezistentna.. ali, nisam smjela dojiti, mozda se i Lejla_K sjeca nasim razgovora tada... ja sam, dok sam koristila te ant, izmuzavala mlijeko, u pokusaju da sacuvam proizvodnju.. medjutim, obzirom da je to bio sami pocetak dojenja, te da laktacija nije jos bila sasvim uspostavljena, tako se tu i zavrsilo nase dojenje... kod tebe je vec drugacije, vi ste vec uspostaviti ritam, tako da nemas brige.. znam samo da je antibiotik bio neophodan... sretno, mila! Jelena, bem mu misha, citam da si opet imala bolove... :( uh, kako mi je zao, nemas pojma.. bas se patis, ali bar znas zasto... hvala Bogu pa je na pregledu sve ok,... i doubletest ce biti aBd.. samo polako... e, malko mi je zao sto niste vidjeli sta je.. jasno da je najbitnije da je zivo i zdravo, ali ja cekam da znam sta je.. :) ljubni nam anicu, ljepoticu malu.. vidi kako je ona dobrica prava, mashallah MP, hB pa si se javila... i hB da ste vi dobro i na sigurnom.. pratimo sta se dogadja, valjda se smiri uskoro, jer stvarno citava situacija dostize vrhunac.... cuvajte se, mila... sta drugo da kazem.. neka je Bog sa vama... Ninushka, i vi nam boesni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] drzimo fige da sto prije ozdravite.. felix, mila, kako je anel? jel kod vas sta bolje? aida., jaranice, jel dosao ciko konacno da popravi net??? il da ja saljem specijalnu jedinicu??????? :)))) ljubimo erola i tebe puuuuno sve vas ljubimo redom...
|
|
|
|