Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.2.2011 22:20:19)
|
Idacha, i meni je cudno sto su mi dali te kapi, Garasone se zovu i kao ujedno su i antibiotik... Joj, inace mi je taj doktor pravo drag, ali mi je ovaj put bas isao na zivce, nesto nervozan bio i sve nesto: ma ok je to, ma nista, ma hajde ti... Vjerujes da mi uopste nije napisao da trebam na kontrolu ili bris poslije terapije[sm=zmeden.gif]. A i Esma k'o Imi, sve pokazuje, sve razumije i bas smo se ismijali neki dan, moja mama joj poredala neke plisane zivotinje i pita je gdje je maca, ona pokaze, gdje je ptica, pokaze, gdje je krava, a ona prsticem na moju mamu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], kaže mama:" E, baš ti hvala, draga moja"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. I jos jedna slicnost, Esma zna gdje je mama, ali ne bi rekla "mama", ma nema sanse, zove ta-ta, de-do, da-da(kad nesto trazi), te-ta(tetka), dao(dajo), na-na, ajde, ta(šta), de(gdje), i brblja li brblja (moji kazu da sam ja kad mi se brat rodio znala i r reci, a imala sam 13 mj., tako da znamo na koga je po tome), ali mama ne bi rekla nema sanse, iako zna, kaze samo u iznimnim situacijama, kada je nesto bas muci (tipa kad su joj rasli zubici), onda place: ma-ma, a inace bez placa nista[sm=smiley36.gif]. A mm to koristi, pa je stalno pita: ko rodio esmu?, a ona odmah: ta-ta[sm=smiley36.gif], ja joj kažem: Jeste, jeste, aha, reci mu da ti rodi bracu ili seku[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|