Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.3.2011 21:35:23)
|
Da vas pozdravim... Nestigoh se ranije javiti,imala goste,pa cijeli dan spremala. Adnica sinoc nije htjela dugo da zaspi,ali je zato u dan spavala bas fino. I taman kad je zaspala,ja legla,prvi san..ona pocne da vristi. Ja se rasplakala. Place ona-placem ja. Muz smiruje nju,smiruje mene... Vise do nervnog sloma me dovela. On cijelu noc oko nje,i evo danas sam malo bolja. Spavala jutros,pa tamo oko 15h joj se prispavalo,ja je hranila i hoce da zaspi. Nosala je i nisam joj dala da spava,jer zaspi,naspava se do 19h i onda nece navecer nikako da spava. Sad je zaspala oko 21h i evo je spava. probacemo i sa ovakvom navikom. Nadam se da ce se navici da danju manje spava,a da je nocu bolja. I nadam se da ce veceras lijepo spavati. I jos da vam kazem,nju je sestra jucer na kontroli nekako nabrzinu izmjerila,i bila je savijenih nogu,i akze sestra duga 57cm,a rodjena sa 53. Ja joj sad nista ne mogu obuci sto je manje od br 62,i doktorica govori..ona meni duza izgleda. Ja danas uzmem metar i izmjerim je preko ledja od glavice do nogu,kad je lijepo ispruzila nogice i duga je 65,sto je i realno. Jer je ona masallah bas velika beba. Jelena,bas mi je drago sto je dijecak. ABd da se rodi ziv i zdrav. I da je djevojcica nema veze naravno,ali nekako je lijepo kad vec imas curicu da imas jednog i frajercica. Pominjala si ime Filip,meni se to bas svidja i ja glasam za Filipa. A od jedne mi drage prijateljice sin se zove tako,pa mi je i zato drago to ime. Lady, ti kucu super podnosis,i kad tako cujem da nisam jedina koja se osjeca kao zatvorenik nekako mi lakse. Ili se ja samo najvise zalim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Iman83,hvala za razumjevanje. I ja cu se vjerovatno nekad ovome smijati. Dodju ti tako periodi,pa malo odu. Apored muza koji redovno sve trpi,ja njega ne znam da li bi mogla ovoliko,i mame koja jos i pomaze,a ja vazda se nesto derinjam,vi ste mi jednan veliki ispusni ventil... Nemam puno vremena da vas citam. Adna evo vec budna,trebam je hraniti. Samo se nadam da ce htjeti spavati nocas,da necemo morati cekati 2h
|
|
|
|