|
rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.5.2011 9:09:44)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba Dobro jutro! Dobro nam došle putnice :) Žao mi je što vam je vrijeme bilo ružno :((( Sulty - Kako nam je danas Vega? Je li bolje? Lady - da nije kod tebe onaj slavni skok u razvoju, pa se malo bori s tim? Ne znam šta bi drugo bilo, nešto čudno da iz onako mirnog i poslušnog djeteta se pretvori u nemirka? Ja sam primjetila da je moj mali nemoguć ako ne izađe vani. Tako da ne znam šta ću danas s njim ako krene da ludi! Vrijeme je grozno, ne znam gdje bih ga izvela, šta bih mu obukla..Ustvari, meni je mrsko po ovakom vremenu da se spremam, uh...Al ako krene dreka, vriska, bogami, biće spremanja i skitnje, pa makar po BBI-u..A još da mi je plata legla, to bi bilo lijepo...barem bih imala i zbog čega hodati po tržnom centru :) Meni na kraju bi i drago što nigdje ne odosmo. Jučer se čula sa svojim roditeljima (oni na moru) i kažu - srećom da nismo došli sa bebačem, jer bi se jadan sledio i dosađivao u kući :) A u vezi radosnice, mi smo dobili ovu novu radosnicu za pripadnike islamske vjeroispovjesti (izdavač iz Zenice) i preslatka je...(razlika je u tome što nema npr. prvog krštenja, nego moj 1. bajram, pa nije tata, nego babo i sl.)...Mi smo bili ažurni prvih 15 dana i sve popunili što smo tad mogli popuniti i sada samo stoji na vitrini...moram je i ja ažurirati...ima i za slike, ali MM i ja smo toliko lijeni, čak ni slike sa vjenčanja još uvijek nismo izradili :((( Puno pozz svim mamama i bebicama :* hehe...mi cemo ovu svoju editovati pa gdje je moje krstenje, izmjeniti u moj prvi bajram a kod bozica cemo staviti novu godinu...mada joj je prva bila kad je imala mjesec i po...ima tu jos editovanja tipa baka, djed...ovo ostalo moze proci...i u sekciji kod drugih imena (tipa krsteno ili slicno)...ostavila sam joj poruku da procita kad malo naraste a nesto je u stilu "nemas drugo ime ali ako budes zeljela mozes ga sebi izabrati" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|