|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Trudna foka
Ko rano rani-cijeli dan je pospan (4.6.)


Otvaram novu debatu Prijetnja (19.1.)
Otvaram novu debatu Pomoc djevoci stradaloj na klizistima (14.12.)
Otvaram novu debatu Napad bubrega (20.11.)
Otvaram novu debatu Ebay (8.10.)
Menjam svoj status u:
Ko rano rani-cijeli dan je pospan (4.6.)
Pišem nov zapis u dnevniku: Neke misli (4.6.)
Nemam prijatelje
Koristiš pretraživač?
Moj poslednji dnevnik
U šutnji provedoh jučerašnju noć i današnji dan istraumirana prizorima kojim su mi oči i mozak juče svjedočili, a ratno sam dijete koje je vidjelo svašta ... Nakon samo nekoliko dana od istinske katastrofe koja je zadesila NAŠU naciju, NAŠU državu, katastrofa čije posljedice će se osjećati mjesecima a oporavak trajati godinama, tek poneki medij još ponešto kaže, tek poneki čovjek ponešto spomene, tek poneka FB objava i još uvijek nikakva stvarna politička reakcija ... Pitam se da li su se kamere već umorile, da li ova tuga više nije IN, da li smo zaista toliko imuni, da li je zaista svima toliko mrsko reagirati na nemar vlastodržaca i da li nam je kao ljudima zaista toliko svejedno sve što se drugome dešava, sve dok se ne dešava nama, pa bilo to i tek par kilometara od nas ... home page mi je prepun postova koji najavljuju tako bitne stvari za opstanak nacije poput svečanih haljina za festivale ili besplatnih ulaznica za evente ili najpovoljnijih mjesta za kupovinu glupih krpica ... svaka nam čast ... U vrijeme kada hiljade porodica spava u neuslovnim kolektivnim smještajima širom BiH, kada je hiljade porodica postalo potpuni beskućnici, fakat me zaboli šta ćete obući na festival ili event bilo koje vrste ... Sve dok vanredno stanje jedne nacije, svaki pojedinac ne osjeti kao svoje vanredno stanje i počne se tako ponašati, sve dok ne budemo bijesni na vlastitu nemoć i besmislenu moć onih koji je imaju, daleko smo mi od bilo kakve svijesti a kamoli savjesti ... — se osjeća Bože pomozi mi da shvatim i prihvatim ....

0
0
Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *