|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Finepex
Veselo (23.4.)





subota, 25.4.2015

Malo o meni00
Odlucih i ja da pocnem pisati. Ne znam, kao mala sam voljela pisati. ustvari, kao mala sam nekako sve svoje probleme pisala u dnevnik. danas mi je nekako simpaticno otvoriti ga i citati u koga sam bila zaljubljena, da ne govorim o tuznim danima. Ono sta me u zivotu iznenadilo jesu zajedljive osobe. Zajedljive osobe Ne mogu podnijeti tudju srecu. nekako ispada sve ce ti oprostiti osim dobrog braka i uspijeha. Nisam nikada bila medju onima koje su se trudile u skoli, da budu naj naj. Ono sta me zanimalo to sam ucila, ostalo nista. Dosta sam kreativna, i volim gledati lijepe ljude. Tokom skolovanja shvatila sam da me privlace dva zanimanja frizer i kozmeticar, to sam na kraju i zavrsila. danas hvala Bogu imam svoj salon i svoje radnice. Ne znam sta je ljepse, sam posao, ili sam odnos prema zenama i djevojkama koje dolaze. Nikada nije dosadno. Prica se o svemu, naravno najvise o svekrvama. Nema mi nista bolje, ne mogu reci da je to sada neka sreca, ali je dosta smijesno, nego kada svekrve pocnu pricati da nisu pile nikakve tablete, kamoli tablete za pritisak dok im snaha nije dosla u kuci. Wallahi tuzan je odnos same snahe prema svekrvi. Svi "prodaju" konekakvu pricu o moralu a u brak nisu nista donijele sem svog vaginalnog"himena". Od toliko stvari koje je jedna majka svojoj kcerci mogla dati na put, od savjeta, do medjusobnog odnosa prema , ono se daje savjet, bitno da ti ocuvas "cas_t". kakvu cas_t ima zena koja nema normalne odnose sa svekrvom? Koja prema zeni svoga muza gaji mrznju?! O kakvoj cas_ti se tu prica? Zena koja ne zna sutiti, ne zna osaburati. Koja bi najradije neciju majku vidjela mrtvu. O kakvoj cas_ti takva osoba smije i ima pravo govoriti? Ili je samo rijec o vaginalnom himenu.


Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.







Bez komentara.

Dnevnik -Finepex

  2015
25.04.Dobra djevojka sama se udaje
25.04.Malo o meni



Klikni ovdje i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *