Ringerajin kuvar: Hanady RR
- 15 jaja
- 150g putera
- 300g pileće šunke
- 10 kiselih krastavčića
- 100g senfa (ili po ukusu i manje)
- biber
- seckani peršun.
- Obariti jaja, očistiti, prepoloviti te izvaditi žumanca. Izgnječiti žumanca i izmješati sa puterom, sitno isjeckanom šunkom, isjeckanim krastavčićima i senfom, dodati malo bibera i sjeckanog peršuna. Puniti polutke jaja.
Ako ostane fila njime se može puniti i paradajz.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični sadržaji, koje čitaju drugi korisnici
Kolač od prezle i oraha
Ringerajin kuvar: Pahuljica
3
Namaz od tunjevine
Ringerajin kuhar: Ivana st
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2