|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Oskudni sekret iz rodnice
16.4.2008 8:50:19   
Amela V.
Ne znam da li se o ovome vec pisalo, ako jeste molim moderatore da premjeste temu....
Htjela sam vas pitati.... na prvom ginekoloskom pregledu radi utvrdjivanja trudnoce ginekolog mi je na nalazu napisao rodnica elasticna sa oskudnim sekretom.... pa sam se malo prepala. Citam da dosta trudnica ima taj pojacani iscjedak, a kod mene oskudni sekret, pa se pitam je li to u redu, trebam li se brinuti. Molim pomozite.user posted image Hvala

< Poruku je uredio dina RR -- 15.9.2008 14:11:57 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 10:30:04   
travnicanka
Ma draga moja novopocena,zabrinuta trudnica......bilo bi mi cudno da nemas briga user posted image user posted image user posted image user posted image
E moja Amelice tako ti je prva trudnoca puna briga i nepotrebnog uzrujavanja i nafuravanja same sebe kako nesto nije uredu.
Ja se sjecam sa Ajlom kad sam bila trudna,ma to je bila ludnica,nije mogao dan proc da je nesto ne nafuram kako nije uredu......najgore mi je bilo u pocetku sjedanje i ustajanje sa wc solje tako sam imala neki strah u pocetku da cu prokrvariti.....ali to nije nista srasno mislim da sve trudnice su prosle tu fazu.

Sto se tice tvog pitanja ne vidim nista cudno.To da ti je rodnica elasticna to je veliki plus,znaci beba ima podlogu da se lijepo razvija,a iscjedak je individualna stvar,obicno jaci iscjedak imaju zene sa slabom Ph vrijednosti.
Mislim da sam te malo utijesila.....saljem ti veliki pussssss i no sikiriki....uzivaj u najljepsem periodu svake zene!!!!

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 10:42:36   
Amela V.
Kako da nisi draga moja Alma, utjesila si me, hvala ti puno.
A sto kazes, hiljadu nekih pitanja i briga, a sama sebe opterecujem svime i svacim....
Ja se hvala Bogu super osjecam, ni svjesna jos nisam da sam user posted image . Stalno sam u pokretu, samo hodam, mislim da i pretjerujem, trebala bih se ja malo i odmoriti. Prekuce me tako nekakav umor savladao, da sam cijeli dan prelezala, a nesto su me i ledja nisko malo bolila pa sam vaki cas trckala u wc, da vidim da nisam nedaj Boze prokrvarila. Ali hvala Bogu sve u redu.... Ma samo se opterecujem...
Kako si mi ti? Kako tvoji pacici?

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:02:43   
travnicanka
Ma to je normalno moja Amela....proci ce ta faza kad bebica ozivi i kad pocne lupkati mamicu.Svako tromjesecje ima nesto svoje.U prvom tromjesecju zena je samo okupirana nekim brigama i crnim mislima,drugo tromj.razvoj bebice,uvz,otkucaji srca,briga i brojanje koliko puta se beba javila u toku dana,i konacno zadnje tomjesecje je onako da malo uzivas i usput se brines kako se porod proteci naravno nemozes docekati da bebica izidje.
Razumijem te u potpunosti....to je razdoblje koje se nikad ne zaboravlja i ispunjeno je emocijama do najvece moguce skale.
Drago mi je da ces svoj brak zaciniti onim sto je zaista veliko bogastvo.
Puno srece ti zelim i da cijela trudnoca prodje u najboljem redu.

Moji pacici su onako.....promjenjivo.Evo kuci sam od juce Adi prehladjen i imao temp.ali jutros je bolje,Ajlica u vrticu,ja umorna i tako.Borim se sa ovim malim frajerom nece da se igra sa igrackama nego su mu postala opsesija daljinski i telefoni a sve pokvari.
Pozdravi mamu i tebi pusica!!!!!

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:08:00   
Amela V.
tako je i kod mene mali Tariq (od rodice).... glavna mu je opsesija daljinski, ma sve je pokvario po kuci.... Bili su ga prevarili, pa mu kupili nekakav daljinski bez veze, ali mali je skont'o da to nije pravi i uvijek u plac.... nece svoj ni da pogleda.

Hvala ti jos jedano na odgovoru, stvarno si me utjesila, bas sam bila nekakva napeta. Djvo mi od jutros neda mira, pa uzela taj nalaz, pa citam ga iznova po nekoliko puta. Nalazi krvi su mi hvala Bogu svi u redu, sve u granicama normale. A kontam da nesto nije u redu, gin. bi mi sigurno nesto rekao.
Iduce sedmice idem ponovo na kontrolu, da vidimo kako se plod razvija, nije mi mogao nista posebno reci jer je trudnoca mala 5/6 sedmica. Bice ako bog da sve u redu....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:11:49   
majki
Nekako zavidim (ne u negativnom smislu) trudnicama na osjećajima i iščkevinju, pa stalno neko osluškivanje same sebe, odlasci na ultrazvuk... nakon toga rođenje djeteta, bujica osjećaja. Svaki dan sa djetetom nosi nešto lijepo, ali mislim da je trudnoća i prvi dani i mjeseci sa djetetom jedno veliko emotivno iskustvo koje ti mjenja kompletan život.

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:14:20   
Amela V.
IZVORNA PORUKA: majki

mislim da je trudnoća i prvi dani i mjeseci sa djetetom jedno veliko emotivno iskustvo koje ti mjenja kompletan život.



ja sam tek na saaaaaaaaaaamom pocetku, ali vec sjetim dosta promjena, mogu zamisliti tek kada ako Bog da rodim.....

(odgovor članu majki)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:18:06   
travnicanka
E bas nisam odavno na forumu vidjela tako sretnu trudnicu....ti si ono bas na sedmom nebu,e da znas kako mi je drago zbog tebe.Mogu te zamisliti kad si vidjela onaj plusic na testu......
Kod kojeg gin.ides u travniku?

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: OSKUDNI SEKRET IZ RODNICE
16.4.2008 11:21:31   
Amela V.
Isla sam kod Harisa, preselio je ordinaciju sada u gornju carsiju blizu cevabzinica Bosna. Ne znam kad si zadnji put bila u TR ali ima jedna nova zgrada, pa je tu preselio. Super je on, samo sto slabo prica u toku pregleda. Kazu da mu je zena "bolja" sto se toga tice, sve ti objasni. Kad sam ja isla prosli put, nje nije bilo, pa vidjecemo iduce sedmice ako Bog da, mozda se potrefi da bude i ona.
A jesam draga Alma, bas kao da sam na sedmom nebu, jedva sam docekala ovu trudnocu, presretna sam, ali i zabrinuta (sto je mislil sasvim normalno)

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Oskudni sekret iz rodnice
16.4.2008 11:33:50   
travnicanka
E mogla sam pretpostaviti sve mlade mame idu kod harisa....ja sam bila isto na uvz kad sam Adija zatrudnila i bas sto kazes nije neki pricljiv....tad mu je ordinacija bila u sumecu,znaci sad je u gornjoj carsiji,e dobro da znam kontala sam otici da spiralu ugradim....ja necu vise bebica!!!!!!!

< Poruku je uredio dina RR -- 15.9.2008 14:12:56 >

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Oskudni sekret iz rodnice
16.4.2008 13:59:48   
makana
hehehehhe
draga naša user posted image  ono što ti ja mogu reći jeste blagooooooooo tebi
nalaz ti je super, meni su vaginalete koje mi svako malo propisuju zbog "neoskudnog" da prostiš dojadile, a morala sam i u trudnoći da ih koristim
nego uživaj
i ne brigaj 

< Poruku je uredio dina RR -- 15.9.2008 14:12:29 >


_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *