Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: ladyblue meni je veći problem što neće da žvaće meso. i dalje joj moram meso ili miksati ili usitniti u mikro atome. kada će ovo prestati i kada će početi normalno da žvaće meso? Isti slučaj, ... znoj me oblije.... više puta, ... kad meso jede... sve joj moram usitnit i imam osjećaj da ga samo pocucla i izbaci... A. je to sve radio potpuno isto zvako ga pa izbacivo kao da mu mrsko bilo gutat , pa sam mixsala Proslo ga samo od sebe , pomalo s nama kad je veceravo uzimao sam zalogaje dva zvakao guta sam se naucio kako neznam ni sama et Od tad ne mix ima pome pozadugo vremena neznam tacno . On ne voli voce ,od voca hoce samo jabuke na sitne reznjice nasjeckam pojede ovo ostalo nixs nema sanse pljuje sve mu fuj kaka ! Povrce sreca svo, voli kus vise jede bjeli i crveni luk bez po muke HB masallah meso svo ,tjestenine, pite, krompir, ma sve pa hajd skoro sta napravim malo sta mu bude fuj ,ljetos je skoro stalno jeo sataras pun povrca s kajmakom najmmm Nama su, najgora jutra jer se vrtimo u krug nekad namazem pastetom ,sirom abc ,ustipke, vruce lepine pa umacemo kajmak, hrenovkice, salamu, jaje (jaja bi, jeo svako jutro kad bi mogao ) I tak se vrtimo u krug ..... A te gluposti tipa, cokolino , cokolade monte i to ostalo jeo bi stalno kad bi mogao voli .
|