Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 6.1.2013 13:07:52
Bihter
Vaaauuuuu Prefin kaput...i ja bih takav..ali po mogucnosti trudnicki da nadjem,.stomacic mi vec masAllah raste pa obadvije jakne koje sam uzela za ovu zimu vec polako stezu
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 22.1.2013 9:31:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Ja kupih neke tole u benetonu, a poci u kojem si ti bila, u onom Merkatorovom ne vidjeh ove haljine , niti kaput kao kod tiki
moja rodica juce u benettonu kod vjecne vatre kupila zadnji kao moj crni broj 48 (to je nas 44)- bio samo jedan taj ostao, imala je srece-njena velicina bio samo 115km
menstruacija sweet baby2008
poslije poroda nisam imala menzes 8 mj. pa sam dobila i imala sam 3x, dojim jos bebu. i sad mi kasni. pa me interesuje ima li ko iskustva s tim kasnjenjem i da li je to normala sto kasni. hvala
normalno (58%) nije normalno (14%) neznam (28%)
Broj svih glasova: 72
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!