maksi
|
Draga L ti je samo ljubomorna i skrece paznju na sebe i da oko nje ko oko N brzo ce proci vidjeces dok ona se navikne na bebu sasvim. Jesi li raznisljala da je posaljes u vrtic bar pola dana da se druzi sa svojim vrsnjacima IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: anitaa Uh treba se boriti ko gerilac da upadnes na forum Ninuska cestitke.. Beba pravi pofine pauze u dojenju, zaspe oko 22, obicno doji sto godina prije toga, do 6 i po samo se jednom budila, ali stvarno s drugim sve lakse pada.. Starija cura krenula s obrnutom psihologijom, pa kao mene pravi ljubomornom, sve mora tata, mene na blagi ignore, dok nekom ne dosadi :-) sta se sve krije u tim malim glavicama, od E. osmijeha i gugutanja se svi topimo, samo sto to S. ne bi tako lako priznala, ali vidim vec se vezala za nju.. kod mene nema obrnute psihologije, kod nas sve moram ja cak i kad su mama i sveki tu. juce bile obje, ja morala i da je presvucem, nahranim, da se igram... tacno mi doslo da kazem i mami i svekrvi da idu kucama jer zene doslovno sjedile i unezgodile se. moja mama se na kraju pokupila i otisla u konzum u soping jutros horor nekih sat i po, budne obje, obje ih presvlacila na bracnom krevetu, L hranila dok mi je N visila preko koljena da uzrigne tacno cu morat nekog angazovat da uslika, ovo se ne moze rijecima opisati meni N so 10 siki do besvjesti, dva puta po dvije sike i onda se komira na 6-7 sati, sinoc je malo iza pola 11 zaspala i oko 5 se probudila, sasvim solidno za bebu od nepune 3 sedmice lala88 ma hej, slobodno ti uzmi...ja kontam da cin malo unaprijedim u generala pukovnik je mala maca sta sam ja