klemzi

| 

IZVORNA PORUKA:  MELLI      IZVORNA PORUKA:  klemzi      Eh sad ja da kažem o svojim zamišljanjima i razmišljanjima       Hanady sam vidjela na slikama i dosta je slična onome kako sam je zamišljala, moram napisati da sam mislila da je starija, obzirom na to koliko znanja i iskustva ima na različitim poljima, kad ono cvjetić.. Mirkicu zamišljam kao jako lijepu, osjećajnu, sa dugom plavom kosom, visoku i vitku.. Koka i po je koka i po, tu se nema šta puno zamišljati, žena nam ne ostavi puno prostora             Koko pusa!! dadadu vidim kao veselo, razigrano biće, sa kratkom kosom, naočarima, i britkog jezika             Frenkozu i tičerku zamišljam kao rokerice, tamnokose, visoke.. Mona i Jasmin su u mojim mislima ozbiljne, pametne, pokrivene, nježne... Nou, kao i dadadu       Pisat ću još, ja nikog ne znam uživo, pa mi samo i staje da zamišljam       Sve ovo je na temelju postova i, manjim dijelom, nickova!             a mene                           ti to mene klemzi zaboravila                                   Pa nema te dugo, a ja starija žena začas zaboravim     Tebe ne zamišljam, tebe znam, i znam da si bila missica, ako to smijem ovdje reći        

|