Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
zato jer je napustila RR, ipak nije dijete, nije joj to trebalo, ko je taj da je izbaci iz cipela da ode , zaista me iznenadila, nisam baš u toku cijelu priču al osjetila se povrijedjenom i otišla
ne znam, vidim da kod njenih postova pise anoniman
zato sto je iznijela svoje misljenje cim neko iskreno nesto kaze zasmeta rasprava pocne neko moze da podnese neko ne,nismo svi isti ali zena sve u svemu je bila ok hvala Bogu pa ima Fb pa se mi cujemo i tamo...
ne znam, vidim da kod njenih postova pise anoniman
zato sto je iznijela svoje misljenje cim neko iskreno nesto kaze zasmeta rasprava pocne neko moze da podnese neko ne,nismo svi isti ali zena sve u svemu je bila ok hvala Bogu pa ima Fb pa se mi cujemo i tamo...
molim te pošalji mi je kao prijedlog za sklapanje prijateljstva putem fb
Ili mi se čini ili mi nešto nema taurus gdje se šetaš ljepotice
Fotke na forumu Visnja RR
Vec duze vrijeme imamo problem sa postavljanjem fotki na forumu... nekom se vidi fotka a nekom samo link... Koliko vas je koje imaju problem? Tj. kome se kad postavlja fotku na forumu u postu vidi samo link?
Vidi se samo link (87%) Vidi se fotka (13%)
Broj svih glasova: 52
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!