palachinken
|
IvanaTz torta je fantomska, a tek krema je nešto posebno. Kombinacija sira i eurokrema je zanimljiva, drugačija, preukusna, a lako se napravi, nema fulanja. A i kore s nesquickom. Svi su oduševljeni. I da, keksa sam inače stavila manje, ali slijedeci put cu jos smanjiti, pa malo utapkati u kremu. Niina, fondant ti se ionako razvalja ko jufka pa ti je svejedno sta prekrivaš ispod. Ja bih zamijenila taj šlag okolo kremom, jer ne moze fondan na šlag. A malo bih ga stavljala unutra, između kora. I to bi čokoladnom kremom namazala tortu okolo, kad je bal, nek je maskembal :D Kod mene je mala rerna, 50cm šporet, pa je i pleh manji, mislim 35x35 tako da mi je ostalo viška smjese za koru, a puno kreme pa je otišlo u visinu Šećer - obični, najobičniji i to 300gr a ne 30 kašika, ne voljem preslatko :D
_____________________________
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
|