Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 10:33:36
Maya_K
Za 3 dana pune 33 godine
_____________________________ Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 12:50:45
palachinken
Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina...
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:04:38
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:06:05
palachinken
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:08:45
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... Jah 😁😁😁😁 Ne četuj!
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:09:11
vjestica
OT! oho vam se !
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:09:36
palachinken
IZVORNA PORUKA: vjestica OT! oho vam se ! Odoh ja po vazelin do apoteke
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:29:46
minie
Ja 28, MM jos malo 32 R 4 god i skoro 5 mj, i jedno u pupi koje ce aBd uljepsati nase zivote za 2 mjeseca.
_____________________________ Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:38:23
EEDITH
puno ........... a za mm nije niko ni pitao
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:46:31
koka i po
IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:55:16
EEDITH
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: palachinken Još uvijek nemam dovoljno godina za ženu mojih godina... i ja ovako neću da odrastem
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koliko vam je godina? 3.3.2016 13:57:12
koka i po
lalalaaaa
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Anketa
Bebe i mazenje.пеперутка16 Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?
Oznake