Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:15:50
palachinken
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:17:52
muaaa
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Ipak da
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:17:54
Galicia
IZVORNA PORUKA: AnLu Gali ko je tvoj par? Ona.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:18:49
Medić*
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Ipak da Nista ne kontam
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:18:55
Skvo RR
Ja sam danas konacno pripremila za moju swapusu..sutra saljem...
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:19:56
pocahontas
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:20:51
bebacha
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:10
krofnica Mo
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova Mene i moju swapicu niste provalili tralala la la jok nismo
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:50
pocahontas
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:22:58
Galicia
Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:23:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova a tko je tvoja tajanstvena dama Joj da nismo danas imali tenzije, tacno bih odgovorila visavi ovog smajlija, ali ne mogu, shvatite me eh sad nisi onda ni ovo morala napisat A zezam se Ili ne. Ili da. Pa jasmin se nije prijavila legendo
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:23:57
pocahontas
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: palachinken Zaista je Iman dobro spajala, ovo sto sam skontala parova Mene i moju swapicu niste provalili tralala la la jok nismo
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:24:04
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:24:39
krofnica Mo
palacinko ja ne vidim ništa politički nekorektno oko ovog smajlija ako ima ja se duboko ispričavam bila sam ja ovdje i fašista i nacionalista itd..sad sam samo neupućena
_____________________________ Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:17
Medić*
IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. ja mislim da jeste, od ovih slavnih
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:38
pocahontas
Šalim se ja naravski, jasmin bi meni halalila Odoh u šlifere
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:25:43
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:26:02
Galicia
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:26:33
salmy
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno pa onda nije jasmin jer nema motora
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Slicno pa onda nije jasmin jer nema motora Pa ne vidi se, samo je glava slikana
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:09
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. lici fkt...super fora
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:17
Galicia
Suze me oblile.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:27:48
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. Kako bona
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:28:13
Medić*
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Galicia Pa jasmin se nije prijavila Nije jasmin jedina sa nikabom na forumu. pa jel ovo nikab ? Nije. Ali meni i pocy i jos par njih malkice lici na nikab. lici fkt...super fora A posto je Jasmin jedina ovakva, nije ovo ona, maskirala se. Jasmin ima trepavice duze
RE: Prvi nekreativni RR Swap 27.1.2015 22:28:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: krofnica Mo palacinko ja ne vidim ništa politički nekorektno oko ovog smajlija ako ima ja se duboko ispričavam bila sam ja ovdje i fašista i nacionalista itd..sad sam samo neupućena joj... bila su to vremena... osobito ova kad si bila fašista
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
Anketa
Potpisujem Miau Idu li vam na zivce clanice bez svog misljenja koje postiraju "potpisujem", "potpis velik kao kuca", "od rijeci do rijeci potpisujem xy"...? Da, idu mi na zivce (
54% )
Ne, i ja sam bez misljenja pa potpisujem druge (
14% )
Ne znam, potpisujem ovu iznad sebe (
32% )
Broj svih glasova: 126 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake