mala86
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hannica Evo je...gotova. Nije lijepa kakvoj sam se nadala,ali nije ni ruzna kakvu sam ocekivala. auper... enek si porbala vako boju dobit...moću onda i ja cvenu mašnu... torta ti je savršena...daj molim te javi nam kako je muž reagirao...koliko se sjećam on je lud za BMW-om vala si mu je plaho zgotovila Odusevljen je,iznenadio se pravo,takodjer i prijatelji koji su sinoc u 12 dosli da mu sestitaju i donesu poklon.Iskreno,uzivo je lijepsa nego na slici,nisam je uslikala iz pravog ugla. a Boga mi i ukusna je,svi su po dva komada pojeli. Ma nije lud za BMW nego za autimaopcenito,ali trenutno BMW aktuelan pa sam se za njega odlucila,mozda slijedece godine bude nesto drugo. Samo ga ovo 35 zbunilo,on mislio da sam ja stavila oznaku za auto,kaze nije 35 nego 53. Nemoj,rekoh,Boga ti,i ovo ti je previse,sta ces mi tako star. a bilo bi i cudno da je reakcija drugacija