koka i po
|
IZVORNA PORUKA: kolacic hvala vam drage moje, sad mi je vec lakse dakle sutra idem na fax da vidim sta i kako. ekonomija je u pitanju, vidjet cu sta mi sve treba za upis, i nadam se najboljem. Najgore mi je kako uciti kad mi je dijete nemirno, hoce paznju svaki tren, kad vi ucite, kad spava ili navecer do kasno u noc? vidim da svi spominjete rijec organizacija. e tu se ja ne snalazim bas najbolje ni ovako, jedva uspijem kucne poslove da uradim kad mi dijete zaspe... u tome je i kvaka, bojim se kako sve to organizovati, i ucenje i rucak i pospremanje.. [b]pa eto ako mozete napisite mi kako vama prolazi jedan majcin odnosno studentski dan.. kad ucite a kad odvojite vrijeme za dijete? ja sam ovako radila. rano sam ustajala ,spremala kucu ,kuhala rucak i zavrsavala sve dnevne obaveze dok dijete spava.onda sam se posvecivala svom djetetu do sljedeceg spavanja.vrijeme dok spava iskoristila bi za ucenje. ovako sam ja zavrsila fakultet.malo je tesko ako si spavalica ja nisam.vjerovatno mi se taj tempo dok sam studirala podvukao pod kozu pa ga i sad praktikujem .nije trpilo dijete,kuca,niobaveze....malo sam ja trpila kao osoba ali eto sve se izdrzi.nadam se da sam ti barem malo pomogla.