|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
17.12.2009 16:39:41   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Hvala ti draga što si uz mene.. user posted image to mi puno znači kad čovjek vidi da nije sam.

Definitivno mijenjam strategiju. Jer me ovo danas slomilo.

Moram nešto poduzeti jer ako ovako nastavi ode i moj brak i sve..

nek mi je Bog na pomoći!!!






_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
17.12.2009 16:42:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snijeg

Ja svoju zovem imenom, odmah sam joj rekla da je za mene "majka" jedna i da bi umrla od tuge kad bi nju zovnula "mama" ili "majka"

 
I sama sam ti takva,ja sam svojoj na startu rekla ja imam samu jednu mamu i niko mi više ne može biti mama,nikad je nisam zovnula drugačije nego imenom,a ona mene nevjesta od jebičluka,valjda da bih se ja postidila ali ja svoj poso user posted image


(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
17.12.2009 16:54:15   
Misica84
I ja svoju zovem imenom  nedam da ni mene nesnaha ni nevjesta - imam i ja ime! I ja sam ljutcko bice, a ne samo necija snaha ili nevjest!

A ti draga mamice 24, ista sam ti takva. I moja bi igrala kolo da se mi razvedemo, ali prije ce ona u grob nekgo ja na sud za razvod!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
17.12.2009 17:28:35   
Mirkica
mamice24 htjela sam ti iznad poslati zagrljaje ali neznam sto niej ispalo pa samo izasle tvoej rijeci naravno da smo uz tebe svi budi nama jaka  i otresita

_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
18.12.2009 10:56:35   
bebica1989

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: bebica1989

tesko je mladom covjeku biti mudar zbog toga sto nema veliko iskustvo,a iskustvo cini da covjek bude mudar,al se za svaki slucaj treba truditi,i dati sve od sebe,i znati s ljudima koji su ti stranci,jer samo im na zulj stani,i gotov si



vala bebice najpametniej sto si dosad napisala :))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta mi rece draga moja,user posted image user posted image

_____________________________

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
21.12.2009 11:29:16   
Mamica24
Ne treba nikome raditi ono što ne želiš da tebi neko radi...

Eto, meni  su moji svekar i svekrva pokušali zagorčati život jer nikako nisam

po njihovom ukusu ali

ima dragi Bog koji je mene i bebicu zaštitio i HVALA MU!

Jedino kažem ne do Bog da ih stigne svaka moja suza user posted image koju sam zbog njih isplakal...



< Poruku je uredio Mamica24 -- 21.12.2009 11:39:46 >

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
21.12.2009 14:44:34   
samedi
Mamice 24,ne daj se, ne daj im da te rastuze ni naljute!
Ako te mm ne razumije i nije na tvojoj strani,odbrusi i njemu par puta,nesto mu zabrani,pretvaraj se i ti da te boli glava,ledja, i sl.Iskoristi ovo vrijeme trudnoce i pokusaj mu otvoriti oci,da bude na tvojoj strani.Ako oni manipulisu njime,pa probaj i ti,ti si sa njim 24 sata a ne oni.

(nek mi Bog oprosti,ne volim manipulaciju ni koristenje trudnoce kao izgovora,ali i Bog valjda zna da je to nekad potrebno,to su male mudrosti)

Nadam se da ces uspjeti u tome i da ce tvoj muz shvatiti da mu je zena i dijete,tj.porodica najpreca,kao sto ce jednog dana i tvom djetetu biti preca njegova zena nego ti.To je jednostavno tako,i tako treba da bude.Ne kazem da treba zapostaviti roditelje,nego da ne treba nikome zivot zagorcavati i to do te mjere da covjeku tj.zeni padne na um cak i razvod.


_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
21.1.2010 13:59:51   
Mamica24
ehhh... drage moje.... evo mene konačno.....

Sinoć mi je skroz puko film user posted image i sve sam mm rekla.... Bilo mi je više puna kapa... rekla sam mu da ne želim da mi se to dešava u kući... da mi smeta... i kad je mm vidio da mi je prekipilo... za čudo Božije... PODRŽAO ME!!

Sve sam m urekla u lice bez ikakvog uljepšavanjai zaključili smo da ćemo to riješiti s vremenom, ne možemo preko noći ništa!!!

Bogu dragom hvala!!! Nadam se pozitivnim rezultatima!!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 83
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
21.1.2010 14:04:27   
samedi
Iskreno se nadam da ce ovaj put uroditi plodom i da ce te muz zaista podrzati,mi te ovdje na forumu svi podrzavamo i uz tebe smo,to valjda znas! Velika pusacha za tebe user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 84
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:04:21   
Anoniman
Zdravo drage moje nije me odavno bilo al evo opet sam tu:)
Moram nešto reći na ovu temu ako ne kažem eksplodiraću hehehe moj muž smatra svoju familiju boljom,pametnijom,oni sve najj imaju sve vrline a moji su pa eto onako tu i tamo. Da napomenem svekrva moja ima 4 razreda osnovne i svekar zanat žive na selu da sad ne opisujem bolje je heheh a moji roditelji su obrazovani ljudi,intelektualci al eto nevaljaju. Našem djetetu sve kupuju i to je uvijek markirano,skupo i kavlitetno i stalno kupuju i kupuju,kako koja sezona dolazi tako pune ormar našeg djeteta a njegovi rijeeeeeeeeeetkoooooo kada, a i kjada kupe to je neka krpa koju ja ili proslijedim dalje ili je operem i ona se razvuuuče i onda je za kante al hajde i to... moji kad pomažu financijski dobri su,a njegovim je marka ko trebević ma ustvari Trebević je mali kolika je njihova marka,da napomenem imaju para i to lijepo imaju heeh al eto njihovo je zlatno a od mojih nevalja. Kad dođu MM samo se upita i šuti. Moji su to skontali da mu nisu dragi i onda oni jadni dolaze kad njega nema da bih ja imala mir,jer moji kad dođu MM kaže dijete ne može da spava oni ga ometaju,jednom mi je rekao što stalno dolaze imaju i svoju kuću,a tada su bili dva puta u sedmici. Moji su to primjetili jer nisu glupi i prestali su da dolaze kad je on tu. Meni je jako teško,ali jako,jer na jednoj strani su roditelji koji su me odgojili,odškolovali a na drugoj muž,dijete brak. Ali ne mogu više da gutam toliko degradiranje,ponižavanje,on koji nema čak ni dovoljno visok intelektualni nivo kao moji roditelji tako se ponaša a njegova mama ma ona je specijalist za sve,nema niko bolji niko nezna bolje ona sve zna i sve što ona uradi dobro je i tako treba. Ali sada sam rekla sebi TAKO VIŠE NE MOŽE sada ću ja malo da okrenem list,dosta mi je više degradiranja. Čak i meni nekada njegova mama zna nešto onako usput bocnuti ona koja ima 4 razreda osnovne i to jedva meni koja imam VSS a neeeee neće više tako.Ako treba idem protiv njih i po cijenu razvoda,ne može više ovako ako budem nastavila da šutim postaću jadnica koju gaze,izgubiću i onu mrvicu dostojanstva,samopoštovanje, neee odlučila sam da se suprotstavim pa makar me to koštalo i da se razvedem ali mene niko neće degradirati,ponižavati i stalno govoriti nije tako,neznaš ništa,ne radi se tako,itd. Puknuću evo sjedim i plačem neznam više ne može mi pod kožu njego bezobrazluk i njegova tvrdoglavost on i njegovi su sve najjj a moji ne valjaju neee moji ne valjaju moji koji su mo dali 50% para,ali živog keša da kupimo stan ali neee oni ne valjaju.
E kakvog sam momka imala i kako sam se mogla lijepo udati ja sam našla njega koji podcjenjuje i mene i sve moje:)
sorry što sam vas gnjavila al morala sam ovo napisati izbaciti iz sebe.


(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 85
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:31:55   
veeseelaa
draga ivany ja bi svojim roditeljima ispricala kakva je situacija i kakv mi je suprug, ogradila bi se od njegovog stava i ponasanja.... al bi zato prema nejgovim roditeljima tako drska i bezobrazna bila i vratila mu milo za drago, ako treba svaki kontakt bi sa njegovim prekinula!
reci roditeljima kako stoje stvari i da ti ences mirno sjediti dok se on ponasa kao budala! Osim toga zamoli svoje da vise ni marku vama ne dadnu, kad tm vec to neuvazava nema potrebe ni da "uziva" u poklonima koje tvoji donose
Osim toga obavijesti tm kad ti dolaze roditelji i nek gnjida izadje iz kuce, valjda se to mozete dogovoriti!
Bolje tako nego da tvoji roditelji gledaju njegovu facu

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:36:18   
veeseelaa
oko za oko, zub za zub

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 87
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:36:21   
Lalana
uh ivany, bas teska i komplikovana situacija.user posted image
Da li je to stanje takvo od pocetka braka ili se tek vremenom pojavilo?
Da li si razgovala sa muzem i da li mozda na pocetku nisi postavila neku liniju, npr. da li si mu sve pricala i dobre i lose stvari koje su prisutne kod tvojih, ja npr. ako nesto smatram da nije za MM da zna, po pitanju mojih, ja i presutim jer to budu trenutne trzavice, ne zelim da padnu u njegovim ocima zbog gluposti koja ce proci za pola sata.
Da li si pokusala, promijeniti stav, pokazati nekim stvarima da su ti oni Bitni mozda koliko i tvoj muz.
Najgore sto su to tvoji primjetili, sve da se stvari i izglade, sumnjam da ce oni to ikada zaboraviti i vjerujem da se i kod njih stvorila neka distanca.
Bas mi je zao, jer stvarno se rijetko potrefi da se punac-punica i zet ne nadju, ali vjerujem da ces iznaci neko rjesenje pogodno za sve, jer ti si tu izmedju dvije vatre, obje strane su ti zivot,user posted image user posted image

_____________________________

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 88
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:38:20   
veeseelaa
ma sve je ona sa njim probala garant, i razgovor i sve al vidis da on ima takav stav... svoje uzdize a tudje spusta, sredila bi ja njega, ljudi smo zahebavali bi se
Takvi ljudi ne znaju za dogovor/razgovor, reaguju samo kad im vratis istom mjerom

< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.3.2010 9:40:21 >


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 89
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:52:08   
acudesa
Evo šta bih ja:
sjela bih sa mm i razgovarala, rekla bih mu: znaš li ti da su to moji roditelji, znaš li da niko mene ne može voljeti ko oni, da niko nema pravo stati između mene i njih. Realno, možda pogriješe u nečemu, ali to su stariji ljudi, drukčije razmišljaju, jako me boli i udaljava takav tvoj odnos prema njima. Ako ti je stalo do našeg braka, prestani sa takvim odnosom.

Vjerovatno TM neke postupke pogrešno posmatra, neke geste tvojih roditelja ne gleda kako je ispravno, objasni mu kako te to boli. (naravno i ti si dužna reći da ne zamjeraš neke gluposti njegovim roditeljima)....

suština je: razgovaraj otvoreno sa TM, objasni mu kako se osjećaš, jer možda ne primjećuje da ti to smeta, gradi odnos sa njim i pokušajte shvatiti i jedno i drugo da roditelje treba poštovati, ali im ne treba davati mnogo za pravo da se miješaju u vaš odnos, ni tvojima ni njegovima...vas dvoje budite jaki kao par i sve nadolazeće probleme rješavajte zajedno, kad se desi da je neljubazan prema tvojim roditeljima, odmah kad odu, sjedi s njim i reci mu sve šta ti je zasmetalo, možda on na to ne gleda isto kao ti, zato-razgovor


_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 90
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:53:22   
Anoniman
Teska je situacija. Moja sveki ima naprimjer isto samo 4 razreda, svekar 2, nepismen covek. Moji na drugu stranu obrazovani, kupili kucu, stan itd. Svekrva ispravlja kucu na selu od para koje je mm prije braka zaradio i njima ostavio. I ona to na selu uzdize kao da je u Parizu. Ali nemozes ti sa seljacima. Hvala bogu pa mm sjeni moje roditelje, zna sta su sve za nas ucinili i prizna da njegovi nisu u takvoj mogucnosti. Ali tesko je to rjesiti.
Ivany draga, ja na tvom mjestu bi muzu rekla, ako tvoji tako valjaju, a moji ne, onda uzmi ti od tvoji te para koje su nam falile za stan, da ja vratim svojima. Ako nevaljaju tebi, bar da se nema dugova. To bi ja ucinila.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 91
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 9:59:58   
veeseelaa
da anoniman najteže je sa seljacima, i baš tako kuće im gdje vuk postu nosi al ko da je Njujork koliko uzdizu svoje a tudje je sve bezveze
Sa svima nekako al sa seljacima i papcima nikako
Meni kad bi mm bio takav prema roditeljima kao kod ivany ne bi bilo razgovora odmah bi ga user posted image user posted image user posted image  meni su moji roditelji najbitniji, a muza vazda mogu naci, nisam ja njegov psihijatar da istrazujem uzrok njegovog ponasanja i da ga moljakam da bude dobar
Bilo bi ish od mene kad je takav, ne bi ja ni dana sa njim mogla !!!!!
ko ne voli i ne postuje moje ne voli i nepostuje ni mene, jer ja sam oni a oni su ja

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 92
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:00:06   
Lalana
U svemu ovome je najmanje bitno koliko ko ima razreda, bitno je da u postupcima radi kao COVJEK, jer nazalost zivot je pokazao drugacije, ljudi imaju diplome, zvanja, medjutim nula od morala i karaktera, dok oni bez toga, znaju biti veoma karakterni, moralni.
Tako da je ovdje u pitanju sasvim nesto drugo, nije za to kriva (ne)skola.


_____________________________

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 93
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:01:47   
veeseelaa
ma da, ima i ta mjesta
Al covjek kad se naljuti svega se latiuser posted image  i skole i sela i ovog i onog

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 94
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:02:33   
Srculence
IZVORNA PORUKA: hanin

Zao mi je svih vas koji imate probleme sa svekrvama, svekrovima i ostatkom muzeve porodice. Ja imam tu srecu da ne zivimo blizu jedno drugih, u razlicitim smo gradovima. Oni meni dodju dan-dva u goste, ja njima odem i to je to. Nema se vremena za rasprave, za neke bezvezne komentare. Iako sam ja sa sadasnjim muzem 4 godine u braku, i jos sest godina smo prije toga bili u vezi, ja ti njegove roditelje persiram i na taj nacin ih drzim na nekoj distanci.
Zao mi je sto prolazite kroz to. Mogu misliti da to utice i na odnos sa mm jer niko ne da na svoje roditelje. Cuvajte se, drage moje. user posted image



isto je ovako i kod meneuser posted image


_____________________________

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 95
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:03:02   
Lalana

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma da, ima i ta mjesta
Al covjek kad se naljuti svega se latiuser posted image  i skole i sela i ovog i onog


ma znaam user posted image user posted image
Bas mi je nesto zao, nije ovo nimalo lahka situacijauser posted image

_____________________________

Moje tri srece...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 96
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:11:17   
SailorMoon
Ma nije nikako lahko. Imam osjecaj covek nikad nije rahat. Ili se snaha nerazumi sa svekrom i svekrvom ili zet sa puncem i punicom.
ali u svakom slucaju slozila bi se sa Anonimnom, ako mu oni nepasu, nek im brate vrati pare. Pa da vidimo hoceli mu ih babo i mater dati.

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 97
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:22:09   
rose 87
uh ivany nije ti nimalo lako,da sam na tvom mjestu pokusala bih sa otvorenim razgovorom rijesiti situaciju,ali ako ne uspije onda se slazem sa veselom,oko za oko zub za zubuser posted image ,pa nek vidi kako je biti u tvojoj kozi i ne dozvoli nikom da te ponizava i usutkava reci i ti svoj stav i brani ga jer imas potpuno pravo 

_____________________________

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 98
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:31:57   
Nedi
Teška situacija, ne znam šta savjetovati ali u ljutnji reagujem isto kao i vesela odmahuser posted image nisam za ove miroljubive metode. 

_____________________________

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 99
   RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika
30.3.2010 10:39:03   
sara.at
uh draga Ivany kako mi je ovo poznato user posted image vise od dvije godine sam zivjela ovaj pakao bila sam sve samo ne zena, mati mu sa 2 razreda osnovne magistrirala i pokupila svo znanje i pamet svijeta i moji su svi bili sugavi a trpila dok sam morala i onda samo rekla ma i mamu ti svoju i sestre pametne i cjelu fakultetsko obrazovanu familiju nabi na onu stvar a mene mogu u straznjicu da poljube i na vrata se okrenula.....
Sad zivim u takvom miru da nemogu ni sama da vjerujem a moja ex sveki kad me neki dan vidjela sa stomakom pocal pricati kako sam svom dragom uvalila djete, reko jesam a njenom sincicu nisam ni mogla jer nije znao od 2min ni da napravi user posted image user posted image user posted image dok me zivu nije pojela iznenadila se gdje je ona mirna snahica zombi postala user posted image user posted image ....
Probaj ti to lijepim rijecima ako neide nije tebi nikad kasno sto bi nasa fatimica rekla kur... puna pijaca user posted image

_____________________________

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *