Ringerajin kuvar: Skvo RR

- Biskvit 3 jaja 15 dkg čokolade 6-7 dkg maslaca 4 žlice šećera 1 žlica brašna
- Kreme 50 dkg mascarponea 2 žlice šećera 5 dcl slatkog vrhnja 10 dkg tamne čokolade 10 dkg mliječne čokolade 10 dkg bijele čokolade 1/2 vrećice vanilin šećera

- 1 Čokoladu za biskvit i maslac rastopiti na pari. Smiksati žutanjke i šećer, pa u to umiješati rastopljenu čokoladu, pa 1 žlicu brašna. Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka).Peći na 160 oko 40 min. Kalup u kojem pečem je 24 cm. 2 Svaku čokoladu posebno rastopiti na pari, a s bijelom rastopiti i pola vrećice vanilin šećera (dodati ga kad se čokolada skoro rastopi i miješati neko vrijeme). Smiksati mascarpone i šećer, pa u to umiješati stučeni šlag. Podijeliti smjesu na tri dijela – u jedan dodati rastopljenu tamnu, u jedan rastopljenu mliječnu, a u jedan rastopljenu bijelu. Premazati preko biskvita (prvo tamna, pa mliječna, pa bijela).
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični sadržaji, koje čitaju drugi korisnici
čoko mafini 2
Ringerajin kuvar: Hanady RR
6
Meksicka riza
Ringerajin kuvar: Galicia
4
Punjene tikvice
Ringerajin kuhar: Ivana st
4
Rum kuglice
Ringerajin kuvar: Galicia
4