|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nokti (manikura, pedikura)
27.12.2008 15:19:37   
meriem
drage moje sta vi moslite o nadogradnji ili o dugim noktima, ja sam nedavno radila na svoje nokte gel i djevojka mi je unistila totalno nokte odnosno istanjila ih je da tanji nisu mogli biti i jako su me bolili ali su se hvala bogu opet oporaviliuser posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 17.2.2010 22:23:53 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nokti
27.12.2008 16:03:58   
simba
Neznam kad vidim u nekoga jednostavno mi se (nasmaga) al sobzirom da sam svo vrijeme u kuci sa bebom nokti bi me samo smetali.
A i kad pustim nokte ja to sebi cesto sama sredjujem po svom ukusu.
Nedavno mi je dosla prijateljica isla sredjivat nokte,a bogami ono neznam netreba se svakom ni prepustit .Sigurno bi ona bolje sama sebi uradila
user posted image

_____________________________

Moj sin RIAD, Moj zivot novi!

(odgovor članu meriem)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: nokti
27.12.2008 16:08:15   
mamyca
Ja sam prije nekoliko godina svakog mjeseca isla na nadogradnju noktiju,i bilo je sve super.Jer ispod tih noktiju rasli su moji,a inace sam imala problema sa jako ruznom navikom,naime grizla sam nokteuser posted image user posted image .Tako dok se nisam toga okanila,stavljala sam te umjetne i od kako sam te skinula,imala sam super nokte,i isla redovno na manikuru.Ali od kako sam rodila morala sam ih srezatiuser posted image user posted image ,jer mi je smetalo djetetuuser posted image .

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu simba)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: nokti
27.12.2008 17:03:29   
Pankica
Dugo vremena sam se kanila otići da isprobam i ja tu nadogradnju, iskreno, pomalo me baš i strah bilo toga, tako da nikad prije i nisam nadograđivala nokte i taman kad sam se smislila otići (bila sam trudna), ja se porodim prijevremenauser posted image . Dugi nokti i beba mi nekako nikako ne idu zajedno, i odustala sam od toga. E sad opet nemam nikako vremena, a i volim ih sama po svojoj želji urediti, pa će ta nadogradnja noktiju opet morati pričekati. Možda se jednom i odvažim, pa odem to uraditiuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: nokti
27.12.2008 18:50:48   
andji
ja dok nisam imala Sergeja često sam radila nadogradnju,četvrtasti oblik,ne previše velik...mada sam imala i svoje lijepe nokte,a imam i još uvijek,imam pod nu nokta prirodno bijelo baš kao da sam radila manikuru,samo stavim mliječno bijeli Rimelov lak,i to sper izgleda...odkako imam Sergeja nisam nijednom radila nadogradnju,jer znam da ne bi trajalo ni par dana,non stop se nešto pere,riba i čačka tako da bi to bila uzaludna investicija...zadovoljna sam svojim prirodnim i lijepo ih održavama,srednje veličine,nikada nisam grickala nokte,a i po prilično su jaki tako i da ne bi mogla.vjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Pankica)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: nokti
27.12.2008 19:14:46   
Anoniman
Nisam nikad radila nadogradnju jer imam prirodno čvrste nokete (od 7 razreda ih "puštam" user posted image ) i lijepo izgledaju tako da nemam ni potrebu nadograđivati.

(odgovor članu andji)
  Neposredna veza do poruke: 6
   RE: nokti
27.12.2008 19:29:50   
Nunichi
Kod mene su uvijek dugi nokti...Ili imam gelirane moje nokte ili nadogradnju...dodje mi period kad se zasitim,onda samo svoje manikiram. Uglavnom volim duge nokte,trenutno imam onako duze moje,sa gelom.Kad ovaj gel skinem,ne vjerujem da cu ugradjivati ili sta im raditi,hocu malo da se naviknem na ruke bez dugih noktiju dok mi bebara dodje,jer tad nista od noktiju dok ne naraste. Ma sve je to navika,ja stvarno ne mogu da prepoznam svoje ruke kad nemam duge nokte... A i sve zavisi od toga ko vam radi nokte,moja manikirka kad vam stavi nokte po 2 mjeseca im nista ne fali,zavisi i gdje ko nabavlja materijal kojim radi,koje je kvalitete. Ja sam uvijek bila zadovoljna i ugradnjom i geliranjem. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: nokti
27.12.2008 22:40:53   
akica b
 Radim gel na noktima vec 2 godine i prezadovoljna sam.Radim samo na jednom mjestu,ne experimentisem mnogo.Znam sta zelim i svaki put to i dobijem .Pristojna duzina,franch na njima i to je to.Imam jako los kvalitet noktiju,tacnije listaju se,tako da ih i ne mogu pustiti sve i da zelim.Ovako je super i radicu ih sve dok budem moglauser posted image .Bebici ne smetaju niti su kad smetali jer nisu oni neki velikiiii,a MM to jako voliiiiuser posted image

_____________________________


Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: nokti
28.12.2008 13:22:43   
Anoniman
Iskreno dok sam bila djevojka redovno sam radila nokte ali samo frenč,a sada imam malu bebu koju kupam,presvlačim,kuham joj hranu tako da redovno kratim nokte.

(odgovor članu akica b)
  Neposredna veza do poruke: 9
   RE: nokti
28.12.2008 22:26:51   
Visnja RR
imam prirodno lijepe nokte i uvjek sredjene...
svaki drugi dan 5-10 minuta je dovoljno za lijepe nokte...
nikad nisam isla da mi to neko drugi radi jer ih sama odlicno sredim...
Ne volim jako duge nokte...


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: nokti
28.12.2008 22:35:55   
camm
imala sam nokte sve do posle poroda, kada sam curicu ogrebala slucajno
na obrazu od tada ih vise nemam ,i danas ima taj blijedi oziljak na licu
i nebi sebi oprostila da joj ostane..

volim vidjeti lijepe nikte i fino oblikovane ne predugacke
volim ono neka normala i damski da izgledaju jos crveni lak.user posted image

< Poruku je uredio camm -- 28.12.2008 22:36:25 >


_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: nokti
29.12.2008 13:29:32   
nikka
Ja geliram nokte godinama,znači i prije trudnoće i na sami porod sam otišla snjima jer ih nisam stigla skinuti i poslije poroda čim sam mogla sjediti otišla sam na nadogradnju.
Moji su jako slabi i zato sam se odlučila za to.
Volim da su mi nokti uvijek uredni,a što se tiče bebe nikada naravno nisam imala dugačke nokte da bi ozlijedila bebu prilikom kupanja ili presvlačenja,a gelirani nokti su ionako tupi pa do ozljede može doći prije od dužeg prirodnog nokta.
Volim i iscrtane nokte,a sada za N.Godinu će biti nešto jako sjajno i blještavo.

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: nokti
29.12.2008 13:36:21   
lejlaze
ja sam gelirala nokte do pred porod sada sam prestala. mozda poslije nekada ponovo uradim opet. a volim vidjeti sredjene nokte. moji se nekada podju "cvjetat" tako da mogu sloj po sloj skidati.

(odgovor članu nikka)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: nokti
29.12.2008 13:45:15   
Anoniman
Prilagodila sam ih odavno nacinu zivota i radim ih sama.
Duzina- tek toliko da nisu kratki, ravni sa zaobljenim vrhovima.

(odgovor članu lejlaze)
  Neposredna veza do poruke: 14
   RE: nokti
29.12.2008 20:09:03   
Lorna
Oduvijek sam imala lijepe i duge nokte, zadnjih 7 godina redovno radim nadogradnju (francuski manikir), ali nisu predugi, onako srednje velicine, izgledaju bas prirodno. medjutim sva ta silna struganja i turpijanja prilikom nadogradnje, meni su unistila moje lijepe nokte. Od Nove prestajem sa nadogradnjom i trudim se da svoje nokte ponovo dovedem u red, dakle cao nadogradnja, ma koliko lijepo izgleda, nije vrjedna.
nego, zna li neko pouzdan lijek za oporavak noktiju?

_____________________________

Upoznajte Lornu
http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: nokti
5.1.2009 21:25:31   
norah
Planiram uraditi to geliranje noktiju jer nikako ne nalazim vremena da sredjujem i mazem nokte, a prije sam to redovno radila. Mozete li mi preporuciti gdje dobro rade? Vidim da ima puno tih salona, ali bih htjela da mi uradi neko ko dobro radi pa vas molim za preporuku. Puno hvala!

(odgovor članu Lorna)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: nokti
5.1.2009 21:30:21   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Lorna

Oduvijek sam imala lijepe i duge nokte, zadnjih 7 godina redovno radim nadogradnju (francuski manikir), ali nisu predugi, onako srednje velicine, izgledaju bas prirodno. medjutim sva ta silna struganja i turpijanja prilikom nadogradnje, meni su unistila moje lijepe nokte. Od Nove prestajem sa nadogradnjom i trudim se da svoje nokte ponovo dovedem u red, dakle cao nadogradnja, ma koliko lijepo izgleda, nije vrjedna.
nego, zna li neko pouzdan lijek za oporavak noktiju?


Dikla krema za nokte i lak za jacanje noktiju...meni odlicna.

(odgovor članu Lorna)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: nokti
5.1.2009 21:38:18   
mnn
ja imam svoje nokte i super su mi....brzo mi narastu..sad su mi krači lijpo lakirani.meni prijateljica ide na geliranje noktiju...kod neke dobre kozmetičarke...i super su joj nokti...sve zavisi kod koga se ide ikakav materijal ima...jer ovdje kod nas ima salona koji nemaju pojma raditi nokte...

ja nokte mažem maslinovim uljem...i nakon toga kremom...user posted image

_____________________________

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: nokti
5.1.2009 22:01:25   
Ilhana RR
Ja sam radila par puta nadogradnju i stvarno nijedna mi nije fino uradila i mene je bolilo... zadnji put kad sam radila nisam stigla uci u taksi jedan nokat mi se odlomio... katastrofa... kontala sam ici ovde ali to skupo 100 eura da ti uradi... nevrijedi...

A sada ih redovno sijecem, ne skroz al imam kao skromni frenc...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: nokti
5.1.2009 22:10:18   
malecka60
Nisam nikad radila nadogradnju noktiju, mislim da nemam potrebu za tim, imam prirodno lijepe nokte.
Bez obzira na sve, volim da su oni uredni, lijepo oblikovani, nalakirani ili ne i ne predugi.


_____________________________

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: nokti
5.1.2009 22:11:54   
malecka60
Zaboravih reci, imam bebu i nemam duge nokte user posted image .

_____________________________

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: nokti
5.1.2009 22:14:34   
Ilhana RR
imam i ja al znas ono da probam hehe... ja sam radoznala svemu tako da moram skoro sve probati...

U mene nokti izgledaju kao da imaju frenc...

Ej imam vam jednu preporuku. Nedavno sam kupila jednu spravicu koja ti pravi nokte kao da imas frenc a nelakiras ih nego samo sa tim polish-spravicom preko toga... mozda se zove polish turpija za nokte... mekana je sa svih strana i ima cetri razlicite podloge, znaci pocnes sa prvom i deset sekundi ponoktu "struzes" (nije nista opasno" i onda dvojka pa trojka i onda fino cetvorkom... izgleda prelijepo... ako se sjetim gdje mi je to napravit cu i uporediti nokte i slikati da vidite... predobro a jednostavno... i to traje od prlike 3-4 sedmice... nema veze sto se pere sudje ves ili slicno... ostaje kako jeste...



(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: nokti
5.1.2009 22:26:59   
Nunichi
Ima Ilhana i kod nas tih turpija,sa ta 4 koraka. Mada meni nikada ne izgledaju poslije ko francuski manikir,ali se sjaje prelijepo poslije. Bas onako skine se odumrli dio nokta,ostane sve onako zdravo i sjajno. Ali bas bi volila imati tu,mozda negdje i ima,ali ja ne znam.Ja ljepote cuj 3-4 sedmice stoji,to je bas rahatluk. user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: nokti
5.1.2009 22:29:02   
Ilhana RR
mozda zavisi od noktiju... meni inace su pobijeli nokti tako da izgleda kao pravi french... Lamki mi sada spava pa nemogu da snjuham po sobi al sutra cu naci da vidim jel mi u neseseru sa "nesvakodnevnom" sminkom hehehehe

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: nokti
5.1.2009 22:31:40   
suncan_dan
ja sam za  nadogradnju, nije samo sto to radim, nego mi i lijepo izgledaju. sta mi se nesvida  je kad vidim kod nekog ono pretjerano na svakom prstu isarano, to mi se nesvida, na jednom ok.

_____________________________

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *