Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Odbijanje jela/igra za vrijeme jela 21.10.2008 10:46:30
boogy woogy
PRONASLI SMO RJESENJE Kada pasha jede, neko mora sjediti za stolom preko puta njega i jesti. Zato on meni ne pravi problem sa jelom za dorucak ili veceru, jer smo tu svi na okupu....ali zato belaj kad je sam sa mnom u toku dana.
RE: Odbijanje jela/igra za vrijeme jela 21.10.2008 10:51:19
Amrino
Joj tek skuzih ovu temu . Hej boogy woogy- i kod mene ti je zeno isto. Uvijek MORA s nama za sto kada jedemo (cijeli Ramazan je iftario s nama ). Kod mene pali i ovaj fol: mi jedemo- a on nece...onda ja kofol uzmem njegovu kasiku pa zagrabim lafo iz svog ili MM tanjira i dam mu- ma ODMAH lopuza otvara usta. U principu- samo hoce da rade isto sto i mi. Najbolje ti je da kombinujes...Stavis ga u hranilicu kada vi jedete- das mu komade necega da sam melja po rukama i hrani se a s vremena na vrijeme mu gurnes i kasiku u usta.
RE: Odbijanje jela/igra za vrijeme jela 21.10.2008 18:51:59
anur
zaista se nerviram kad mi to radi.smije se,,izvija,okrece po ljulji a u zadnjih 5 dana gotovo nikako nece hapu samo sok.moje zlato anur ima 6,5 mjeseci i vec od 4 mjeseca sam uvodila i drugu hranu jer ne doji
Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?