reallove
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: zaha koliko se mrsa i za koliko vreme vidis rezulatate? 1 - 3 kg za taj dan. Eto Lejla Ka je proslu sedmicu drzala dijetu mjesecevu jedan dan i otislo 2 kg, Jasmin 1 kg. Kazu da djeluje, e koliko cemo smrsati vidjecemo. A odmah sutra se vagamo Da vam kažem, ja sam "izgubila" 2kg za tih 24h, znači vagala se na početku i na kraju dijete. Međutim, to vam nije gubljenje samo nagomilanih masnoća, već se izbaci i dosta vode koju i pijete da se organizam "izapere". Kad se vratite uobičajenom režimu vrati se 1-1,5kg za par dana, ali opet to nisu masne naslage već se organizam vrati u normalu. Mislim i da ovakvo "izapiranje" pokrene metabolizam, pa ko je zaglavio na nekoj cifri i čini mu se da se samo tu vrti preporučujem da odradi makar jednu. Ja ove nedelje neću, idem malom operisati krajnike tako da ću na KCU dijetu Izvagam se jutros obučena i 67kg, ja prezadovoljna. Onda skontam da napravim eksperiment i skinem se u veš i izvagam 66kg. E ne mogoh povjerovat da pamučni duks i trenerka imaju čitavu kilu pa bilesi odem na kuhinjsku vagu i izvagam samu odjeću . Pošto je kuhinjska puno preciznija pokaza mi 720g. E pa svašta, kila +/- zbog odjeće. Zaključak, vagajte se o'natural