Skvo RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Već sam napisala, nije on uvijek takav. Jako je brižan kada se ja pokoravam, kada ne dovodim u pitanje neku njegovu odluku, kada ne spominjem roditelje, kada sjedim kući, kada ga nasmijana dočekam kada se vrati s kafe ili izlaska, kada vidi da sam za vikend umjesto da odmorim digla cijelu kuću naopkao i pripremila ručak i još sam nasmijana od uha do uha... nepamtim kada sam za vikend otišla na kafu s kolegicama, ili u kupovinu sama... radim 5 dana u sedmici i onda vikend provedem u kući dok on ide na kafe svaki Božiji dan bez izuzetka i jesam li ja blesava da pitam kako je moguće da uzastopno 20 dana, svaki dan piješ kafu sa "jaranim" ja sebe nemogu da gledam svaki dan, a kamoli nekog drugog. Više ne razgovaramo jer on sve što ima ispriča jaranima i vjerovatno tamo dobije i savjet, ja kada ga pitam kaže neće da me opterećuje, ja kada pričam o svom poslu kaže da ga to ne zanima, kada spomenem trudnoću kaže nije do mene idi i sebe pregledaj, kada spomenem izlazak umoran je, kada spomenem izlet kaže odkud pare ili ti bi samo hodala... eto neznam je li to zloća ili sam ja razmažena kako kaže moj suprug. Iskreno ne vidim ni jedan razlog da ostanes sa njim..ama bas ni jedan...