|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Placenta previa i druga trudnoća poslije plac...
21.2.2013 13:02:29   
Saritamarita
Drage moje mamice, imam pitanjce za vas, ako neka ima slicno iskustvo da podijeli sa mnom. Prije 4,5 godina sam se porodlia carskim rezom u 36 sedmici trudnoce zbog placente previe mariginalis koja mi je uspostanovljena u 19.sedmici trudnoce. Naime prosla sam pakao u cuvanju trudnoce. Stalno sam krvarila, lezala sam u bolnici skoro 3 mjeseca. Rodila sam prekrasnu djevojcicu koja je sada moj zivot user posted image . Puno sam krvarila i iskreno, jedva sam zivu glavu izvukla. Mogla sam na smrt da iskrvarim da nisam lezala u bolnici i da mi nisu hitan carski uradili. Sada bih voljela da imam jos jednu bebicu ali se bojim da mi se isto ne desi. Da li neko zna da ako prva trudnoca bude placenta previa, mora li i druga? Puno sam citala po netu, ali niko ne pise sta se desava poslije takve dijagnoze. Kako druga trudnoca tece? Imam 34 godine i da li godine uticu na to? Biću vam zahvalna na odgovorima. POZZZZZZ user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *