jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da iset___e taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete? Prvo,i ja bih svome amidži pokupila te dokumente ako idem u taj grad i ne vidim ni jedan razlog da to ne uradim. Zašto da čovjek bezze ide,ako već ja idem. Drugo,povedi muža. Treće,tih 3 sata bih iskoristila i s mužem obišla taj grad,pojela kolače,popila kafu,uživala bre s njim maksimalno. Ako ti se baš ne sviđa moj prijedlog,kaži mužu da nećeš,neka pokupi on kad te već nije pitao hoćeš li i mozes li ti. Ako ti se ni to ne sviđa,a joj maco,ti se razvedi i kraj priče.
< Poruku je uredio jasmin -- 21.4.2013 17:59:32 >