idana_85
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Full Moon pocy, ne znam koji ti iznos treba, ali ako neko ima nesto steka, najbolje je po meni uzeti dva nenamjenska kredita, ono 40 000, i picis neke velike rate, onda ti je i manja kamata i sve, sad ako je ovo uopce izvodivo znas sta...toliki kredit moja banka unicredit meni nece dati bez 2 ziranta...kaze, da radim u drzavnoj firmi moglo bi...meni bi to pasalo iskreno najvise ali kad mi rekose max.iznos je 15000 koji mi mogu dati bez ziranata sber bank daje i do 60 000 potrosackog kredita..tako smo i kontali da idemo s tim...ja i mm i eto ga..kupimo stan bez hipoteke i ziranata...i za 10tak godina stan nas..kredit otplacen...ali vidjecemo jos...ako ovo bude moglo odlicno,,,ako ne...prebicu cu ih mozes li mi molim te napisati koji znos sber nudi, kolika je rata otplate i na koji period. mozes i pp. i da li daju taj iznos za opremanje? ja sam proljetos hodala i u intesi taj iznos mozes dobiti ako podneses zahtjev ali 5% od vrijednosti kredita iako odobre. raifeisen je imala neki flexi gdje je dio bio za satn dio nenamjenski pa je moglo 10 .000 za opemanje. A unicredit nije davao nista. Tad nije bilo ove sber :) nama su u unicredit racunali i TO jer tu mm prima platu. i oni imaju prosjek primanja, uzimali su zadnja tri mjeseca prosjek koji lijeze na racun, zanemarili postojeci kredit i onda od toga racunali pola plate. ja mislim da je bilo i manje od pola plate
< Poruku je uredio idana_85 -- 28.8.2013 14:22:58 >