Medić*
|
Ne znam sta reci a da nije vec receno.... Ali moram bar nesto malo.... ( Poput flipinex Divno druzenje, sto se i ocekuje od Ringerajica Drago mi je sto nam je Ladybubamara dosla, divno se ispricasmo nas dvije, onako bas opusteno i lagano, prekrasoticna, evo i djeci veceras fali samo da je bilo jos malo duze. Nadam se da ti nisam iznevjerila ocekivanju po pitanju domacice Nemoj sta zamjeriti, dorucak zagorio, domacice se uspavala, a mogla si nam vala i kafu skuhati nista ti nebi bilo Hvala Zenicankama na prisustvu, legende su Palac je prepolovila, bas joj onaj crnac dohakao Henu sam ispipala u prolazu, moradoh vala, ne znam bi li joj neprijatno Auu koje tijelo u zene, nevjerovatno :) Hanica je najljepsa mama na Ringeraji, tek kad nadodje za jkoju godinu, tj stase mogu misliti Zao mi je sto ostale nisu mogle doci. Ova raja poznata vec su odavno pohvaljen, legende prave. Posebno hvala mojoj Eedith na hediji, ne uslikah je jer moradoh gucnuti, a nije red da druge gledaju pa krenuse case prinositi, sama sam kriva, popise je Hvala Magicnoj zeni na trociklicu, U se ne skida. Po kuci predvece vozala sva odusevljena. Konacno ce F malo mira imati na svom biciklu Prostor odlican, salate odlicne, zao mi neprobanih ustipaka
< Poruku je uredio Medić* -- 26.4.2015 20:57:13 >