Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bila juce tu kad nije bilo nikoga a kasnije nIJesam mogla.
za sve koji su pitali za nas veliki
sinoc sam se prepala, Lukija stavila da spava i otisla u kuhinju( upalila babyfon) jer mm sjedi u dnevnoj.cujem ja dijete urla, kazem njemu ma jeli ovo Luka kad i on skoci, do tada ne mrda. ja u sobu a Luki na podu i place ko godina, poceo i Igor da place prepao se. iznesem ga a on se sav zacrvenio kao paprika i ima posjekotinu kod usne
jedva sam ga smirila, jutros ga gledam plavkasto mu pored usne a ima kao posjekotinu malu i dalje mi nije jasno od cega.
ja stvarno nisam panicar, ali tako mi ga je bilo zao kako je tuzno plakao.
vidim djecica nece da jedu i ima i osipa.
teacher nemoj toliko da se nerviras jer ce Lana biti jos gora.nego ti nju fino odvedi pedijatru ili nazovi pedijatra i pitaj sta da joj ukljucis, odnosno posavjetuj se sa dr. cudi me da na vakcini nisi pitala sta da radis???
bambina moja draga tebe bih bas voljela upoznati, sto si mi kroz postove draga sto iz price od lady
a moja mama je imala taj vertigo, poremecaj centra za ravnotezu i morala je bruku pretraga uraditi i pila je onaj bosnyl cini mi se.
jelena, jesi citala sta sam ti pisala, nisi predpostavljam ???
dadada jeli bolje grlo, kako je onaj momak?
felix pa sto si ovo dijete obukla kao curicu , daj kakvog sesirica tza djecake, dusa moja lijepa.
sahara cura je medena
tajra i tvoje cure su divne, tajra je prava lijepa ozbiljna cura a moj Igor se tako znoji, ja sam ga u subotu skroz skinula kako je bi mokar, bio samo u bodiju i sorcu, bez carapa.izgleda hormoni, jer se Luka uopste ne znoji.
noa jeli bolje malena jutros, jeli se povukao taj osip, n_n kakva je kod vas situacija?
konoooo moja
tekja a pitam ja za tebe, ali ti to ne vidis
amani nadam se da ce momak ubrzo ozdraviti, njega bas ne popusta, dusica mala....
koko ja sam imala pljuskavice sa 13 godina ali blazi oblik srecom,a bila sam ocajna.
apotekarko i za vas jedan veliki
nadam se da nisam nikoga preskocila i ako jesam sorry nije namjerno
tekija maleni se jadničak opet žali na bolive u stomačiću, danas zovem gospodu da vidim jesu li dobili taj famozni raspored i da li će nam zakaziti pregled, a što se tiče preseljenja vala luda sam totalano.. tek sad kad smo došli pred svršen čin vidim da nam nedostaju neke stvarčice, i nadam se da će nam uspjeti kuhinju završiti do pet jer tek dana čova nam pravi nacrt onako kako želim. s obzirom da radim i da ne mogu dobiti slobodno ne znam kako ću do subote okrečiti dva stana, očistiti iste, pa preseliti, pa onda to sve lijepo treba posložiti i da ne nabrajam dalje uuuuhhhh..... ali počeo me adrenalin lupati znači dobro se držim samo se nadam da neću kolabirati jer sam još uvijek poda antibioticima i još uvijek sa bolesna ali izdržo je Huso i gore pa tako da će ovo biti još jedna pobjeda jel' tako???
dadada izvini nisam nešto dobro upratila, šta bi sa tim likom ? mislim šta je to uradio
ama zaspao na stijeni...citavu noc pili...otisli na stijene ...mislim, halo...tamo zaspali
Pa dorucak nam pravila, od toga nece biti nista , ne brinite nece kisa
Mala citala sam , ma ja sam gora kad sjedim i nista ne radim, bas me hormoni pucaju
ma mene samo strah tih tvojih kontrakcija, ja sam malo isprepadana poslije trudnoce sa LUkom i njegovim problemima na pocetki jos sam se ja stvarno cuvala
Noa, zao mi je curice, je li jutros bolje, je li se povukao osip? N_N kako je tvoj djecak? Konooooooo, ljubi mi Luku....misha mu.... Jelo jesi li ti boljeg raspollozenja, zdravlja, kako je Ana? Dadadaaaaaaaa Amaniii kako je drug? Ljubi ga.... Koko , idi doktoru, a hebem mu, znaci nije ni tebe mimoislo... Bambi, Tajra, Tekja, Teacher, Felix, Sahara, Emi...and sve ostale
Lady Sinoc si mi ti popravila raspolozenje , kako nisam bila za racunarom, a ti pisala na FB i posle mm sjeo za racunar i kaze pisao ti neko, reko procitaj mi i kad je procitao ono za put tako smo se oboje ismijali . Ljubim ja tebe
Lady Sinoc si mi ti popravila raspolozenje , kako nisam bila za racunarom, a ti pisala na FB i posle mm sjeo za racunar i kaze pisao ti neko, reko procitaj mi i kad je procitao ono za put tako smo se oboje ismijali . Ljubim ja tebe
ups.... sta li ce covjek pomisliti o meni majko moja....
Ma nije nista smijao se, jer sam mu ja sama rekla da je bolje da me se klone jer me hormoni drmaju pa da ne bih rekla sto ne treba . Ne brini zna on kakvu zenu ima
Dadada meni je uvijek pomagalo samo jednom, ali ako je bronhitis onda ti nece pomoci, onda vidi udisaj-dva ventolina ili aminofilin tableticu. Ima u slobodnoj prodaji u apoteci. Je li te steze u plucima, kao grebe i imas kao onaj pritisak?
bambina moja draga tebe bih bas voljela upoznati, sto si mi kroz postove draga sto iz price od lady
a moja mama je imala taj vertigo, poremecaj centra za ravnotezu i morala je bruku pretraga uraditi i pila je onaj bosnyl cini mi se.
ahaaaaaaaaaaaaaa... sad sam vas uhvatila... znaci tracate me... ahaaaaaaaaaa!!! al oprastam jer je u pozitivnom smislu sto se tice vrtoglavice, ma evo hvala Bogu proslo je sve, ne vrti se vise, ali jutros... gluho bilo... kad zatvorim oci kao da sam na ringispilu... a kad otvorim isto kao kad sidjes s ringispila pa ti treba ono par minuta da se ustabilis... uhhhhhhhh...
IZVORNA PORUKA: Lady26
dobroooooooooo jutrooooooooooooooo
Dobro jutro i tebi... hmmmmm... ovaj mi smajli nekako govori da je otisla ... hehehehhe... haj nek je... i kod mene je
Jelenaaaaaaaaaaa... gdje ces palacinke na sabahu... aaaaaaaaa... hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Dadada meni je uvijek pomagalo samo jednom, ali ako je bronhitis onda ti nece pomoci, onda vidi udisaj-dva ventolina ili aminofilin tableticu. Ima u slobodnoj prodaji u apoteci. Je li te steze u plucima, kao grebe i imas kao onaj pritisak?
vise me skakilja...i tjra na kasalj...znas ono kad ga ne mozes smiriti kasalj...ne pluca...nego bas bronhiji
Ja s Amancekom sisla po pecivo u market kad policije bruka. U komsiluku bila pucnjava pa su u nasem kvartu pocinioce ganjali. Strasno... Divlji,divlji zapad,nazalost!
Odoh sad praviti lava cake,moram,da me secer fino smiri... Ljubimo vas sve redom
Ja sad rodjaku saljem sms, na slikama na Sarajevo x njegov ulaz