|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odvojeni život
18.8.2011 21:39:51   
Lulu_08
Nunichi, razumijemo se! I mi smo bili 3 godine razdvojeni, pa 2 skupa, pa evo godinu i pol odvojeni vec. Danas smo ga bas ispratile opet na put, tuzne smo ali onako bas pravo...

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 0:18:47   
madam x
Djana, koliko će sad biti odsutan?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 2:45:23   
Hannan
Zenice moje drage, razumijem vas u potpunosti, saljem vam jedan virtualni zagrljaj podrske i razumijevanja.

Ja sam evo godinu "ozenjena", mm se prosle godine uz Ramazan vratio, bio 1,5g u Afgh.
Zinanina,meni je najgori bio prvi mjesec, i opcenito taj prvi put. Mi se nikad nisamo razdvajali i nekakvi smo sve jedno uz drugo on ako sta radi vani ja makar stojim kraj njega da nije sam, i dok smo se zabavljali ko sipka uz bubanj smo bili , ako nismo uzivo skupa mi makar telefonom :)...i odjednom u mjesec dana dobi prijedlog, posla email, poziv, pakovanje ..ode, ja nisma bila ni svjesna. Kad me nazvao iz dubaija, kad nisam crkla, tad sam skontala da smo miljama daleko...prvih dana sam samo plakala, kisa pocne padati on voli kisu ja placem, napravim rucak sjetim se d aon to voli ja pocnem plakati i ne jedem...poslije se covjek navikne, jest da smo visili na skayp dan noc, pored toga barem nekoliko puta na minuticu sam oda glas cujemo telefonom...M. je imao 2,5g, prvi puta nije bio svjestan , Bogami poslije stalno pita, trazi,muz kad dodje 2-3 dana neda nikom ni blizu babe da mu pridje, ako nas vidi zagrljene dragi Boze k´o da smo krivicno djelo pocinili:)
Poslije je trebao da ide za Austriju, tu se nisam brinula, At mi dodje kao da je u Sa otisao, mogao bi svako malo doci, a ni meni nije daleko 5-6h voznje...a dok je tamo bio pa mi se javi iz Turske d aje sletio, meni je to bilo toliko blizu, kao d aje u Bosni.
Svima vam zelim da sto prije postignete ciljeve zbog kojih ste razdvojene, i da ponovo budete skupa.

_____________________________

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013


(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 10:39:01   
madam x
I meni je najgori bio prvi put, sljedeći put kad je krenup, bilo mi je normalnije.
I ja sam plakala kad god bi ugldala nešto njegovo, pa sad zamisli koliko sam plakala, puna kuća njegovih stvari. Kad god bi me neko upitao za njega , obavezno bih se rasplakala kao godina.
Ali eto, Hannan, ti i mnoge druge ste ponovo sa svojim muževima , znači nadati se boljem.

Evo jedna anegdota:
krečila ja kuću i sad posao u punom jeku, brišem podove, sva se oznojila, kad on zove, ja sva onako zadihana - e, rekoh, ti baš znaš nazvati kad treba, haj nazvaću ja tebe kasnije. I ja tek u pola deset okrenem , kad javi se ženski glasuser posted image user posted image user posted image ( mm u Njemačkoj živi sa mlađim bratom), ja sva u čudu, kontam pitaću za mm, pa onda, možda je neka djeverova cura, prijateljica, i tamo -vamo, ja ne kažem ništa, samo prekinem.
Pošaljem njemu poruku i pitam ko se javio, on kaže da nikoga nije bilo on sam bio u stanu i hajde nejse, pogređno spojeno.
Pričam ja kolegici na poslu: Da je to bilo prije deset godina, ja bih sad vjerovatno bila u autobusu za Njemačku, a ovako, pih, šta me briga, imam svojih problema i bez toga.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaže ona meni:Eee, da ti zapravo sumnjaš, ne bi ti tako pričala.
Uglavnomm nikad se nije uspostavilo, čiji je bio taj misteriozni glas, a ja budala nisam se sjetila da okrenem ponovo broj.
Ali ima jedna što je nana od mm govorila: Šta god odnese , donijeće.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 10:41:11   
Lulu_08
zinanina, joj ja se tih "scena" bojim, mrzim ljubomoru i zaista se trudim maksimalno da to izbjegnem, i uspjevam, ali kada bih čula ženski glas potajno bih poludjela hahaha. Inače sam pukla ovih dana pa lako ludim user posted image .

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 10:56:42   
madam x
Nek je žensko, šta bi da je muško, gluho bilo te stamoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 12:31:55   
Lulu_08
zinanina, hahaha, luda si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . I to što kažeš ehehehe. MM je trenutno u tranzitu ka odredištu, i njemu se skupilo i teško mu je, to su baš oni bljak trenuci.

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 16:52:56   
Anoniman
eh da se i ja 'tu spasim'user posted image

MM je otisao u UAE, srediinom aprila ove godine i bice tamo dok traje projekat(po ugovoru, projekat bi trebao trajati 19 mjeseci, a mm je otisao pola godine nakon sto je projekat poceo, tacnije, trebao bi tamo da bude oko godinu dana). Dolazi sredinom oktobra, aBd na 20-ak dana.
Hm...a kako se ja osjecam? Prva tri dana nisam nista bukvalno jela. Gdje god bih u stanu pogledala, vidjela sam njega i krenula plakati...i onda vidim da me gledaju djeca, pa se ko bajagi saberem. Spavamo i ja i F. sa njegovom majicom...user posted image Prva sedmica mi je bila realno kao mjesec. Nikad proci...Sada je vec malo bolja situacija...Mada, sve bez njega nema onaj pravi iskonski smisao nasih zivota. Svi smo na stend baju... Nastojim da djeci nadomjestim njegovo odsustvo koliko god vise mogu. Stalno smo u pokretu...I jako je tesko biti "samohrana majka", sve je bukvalno na meni...Od kuce, kupovine  namirnica, auta i njegovog odrzavanja, djece i svih njihovih obaveza, planiranja, obilazak familije...ma haos. U svemu ovome, evo 4x mi se dizao parket u dj. sobi(valjda nije dobro izolacija postavljena), pa zovi majstora i deveraj s tim. Imala sam na trecem spratu iznad naseg stana poplavu, pa je procurilo i kod mene u hodniku i kupatilu, pa i to saniraj.Vakcinacije, upisi u vrtic, ljekarska, odvodjenje F. na balet...sve je na meni. U svemu tome, svekrva mi je bila 2x po 7  dana na Kosevu u bolnici, i svaki dan sam je  obilazila(sa djecom) i preko dana joj nosila rucak. Ma zivot mi je 160/h...Sada u sali znam reci " Sad kad vidim kako je biti samohrana majka, ma ne bih ga ostavila, nema tih para".

Neko ovdje kaze da se nikad ne bi odlucio na ovaj korak. Hm..ne znam sta reci. I ja sam tako nekako razmisljala, ali eto ispala je zaista izuzetna prilika za njega, da se mnogo zaradi, napreduje u karijeri i usavrsi jezik. Pristali smo na to. Nedavno smo kupili stan i imamo nesto dugova, koje bismo sto prije zeljeli vratiti. Zelimo i da imamo stek, koji smo ispraznili kupovinom stana. Cijena jeste velika, ali opet to je godina dana...Nismo 'smjeli' propustiti ovu priliku.

O ljubomori..nemam sta reci. Hvala Bogu, nikad mi nije dao razlog za to, kao ni ja njemu. Imamo apsolutno povjerenje jedno u drugo.

Zelja i ceznja su prisutni svaki cas....i stalno rastu...vec planiramo te dane kada ce doci. I pomalo se bojim, da ne osvanem na temi "trudna sam" kad dodje...user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 18:14:31   
R&T@
Divim vam se, drage moje...

Pustila bih ja ovog mog, ali ne znam kako bih s njima dvjema se sama izborila...


_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 19:08:32   
madam x
Pahuljice, nisam znala da si i ti u istoj situaciji.
I mene sad sustižu "muški" poslovi- morala vulkanizeru, morala zvati vodointalatera, nešto procurilo u wc-u, morala odjavljivati nekakav motor i prilupljati svu dokumentaciju...a dok je on bio tu ni račune nisam plaćala, pa mi baš neobično.

Mene ovih dana zaoukplja jedna misao: mm aBd dolazi za Bajram i biće 7 dana i jako se radujem...ali kontam ta ću kad prođe tih 7 dana, valja opet čekati i brojati...eh puste mukeuser posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 19.8.2011 19:10:07 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 19:46:30   
Anoniman
Nazalost, Zinanina, u istom smo sosu...user posted image

A sto se tih ''muskih'' poslova tice...ja sam uvijek bila malo ''muskobanjasta'' i voljela sam petljati sa popravljanjem nekih stvari, ciscenjem sifona i sl.
Ono, ne bih ceklala na mm da to obavi, vec bih ja lijepo zasuci rukave i opleti...
Ali ipak, mm je vecinu ''vanjskih'' stavri obavljao...
sada je sve na meni i bas me to umara...jos u Sa nemamo najblizih da se oslonimo na njih(mada i da imamo, ja sam nekako tip osobe koja se ne voli ni na koga plaho oslanjati niti nekoga zamarati svojim obavezama).

Bas neki dan mi se smijao komsija kad me vidio u haustoru kako visim na stolici i mijenjam sijalicu...user posted image
Ne mogu cekati nekog da to obavi, ja kad nesto naumim to mora biti odmah...user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 19.8.2011 19:54:23 >

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 36
   [Obrisana poruka]
19.8.2011 22:05:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Odvojeni život
19.8.2011 22:19:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

eh da se i ja 'tu spasim'user posted image

MM je otisao u UAE, srediinom aprila ove godine i bice tamo dok traje projekat(po ugovoru, projekat bi trebao trajati 19 mjeseci, a mm je otisao pola godine nakon sto je projekat poceo, tacnije, trebao bi tamo da bude oko godinu dana). Dolazi sredinom oktobra, aBd na 20-ak dana.
Hm...a kako se ja osjecam? Prva tri dana nisam nista bukvalno jela. Gdje god bih u stanu pogledala, vidjela sam njega i krenula plakati...i onda vidim da me gledaju djeca, pa se ko bajagi saberem. Spavamo i ja i F. sa njegovom majicom...user posted image Prva sedmica mi je bila realno kao mjesec. Nikad proci...Sada je vec malo bolja situacija...Mada, sve bez njega nema onaj pravi iskonski smisao nasih zivota. Svi smo na stend baju... Nastojim da djeci nadomjestim njegovo odsustvo koliko god vise mogu. Stalno smo u pokretu...I jako je tesko biti "samohrana majka", sve je bukvalno na meni...Od kuce, kupovine  namirnica, auta i njegovog odrzavanja, djece i svih njihovih obaveza, planiranja, obilazak familije...ma haos. U svemu ovome, evo 4x mi se dizao parket u dj. sobi(valjda nije dobro izolacija postavljena), pa zovi majstora i deveraj s tim. Imala sam na trecem spratu iznad naseg stana poplavu, pa je procurilo i kod mene u hodniku i kupatilu, pa i to saniraj.Vakcinacije, upisi u vrtic, ljekarska, odvodjenje F. na balet...sve je na meni. U svemu tome, svekrva mi je bila 2x po 7  dana na Kosevu u bolnici, i svaki dan sam je  obilazila(sa djecom) i preko dana joj nosila rucak. Ma zivot mi je 160/h...Sada u sali znam reci " Sad kad vidim kako je biti samohrana majka, ma ne bih ga ostavila, nema tih para".

Neko ovdje kaze da se nikad ne bi odlucio na ovaj korak. Hm..ne znam sta reci. I ja sam tako nekako razmisljala, ali eto ispala je zaista izuzetna prilika za njega, da se mnogo zaradi, napreduje u karijeri i usavrsi jezik. Pristali smo na to. Nedavno smo kupili stan i imamo nesto dugova, koje bismo sto prije zeljeli vratiti. Zelimo i da imamo stek, koji smo ispraznili kupovinom stana. Cijena jeste velika, ali opet to je godina dana...Nismo 'smjeli' propustiti ovu priliku.

O ljubomori..nemam sta reci. Hvala Bogu, nikad mi nije dao razlog za to, kao ni ja njemu. Imamo apsolutno povjerenje jedno u drugo.

Zelja i ceznja su prisutni svaki cas....i stalno rastu...vec planiramo te dane kada ce doci. I pomalo se bojim, da ne osvanem na temi "trudna sam" kad dodje...user posted image user posted image user posted image user posted image





user posted image user posted image user posted image user posted image

Ženice drage, svaka vam čast...user posted image

user posted image Hvala, Iman, izdrzi se nekako...ali tesko je puno...najgori je ipak taj osjecaj da nije tu...
Ipak, skype je cudo...Bog dao svako dobro ko ga izmisli.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 38
   [Obrisana poruka]
19.8.2011 22:21:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 0:04:02   
SdZ
Ja cu samo potpisati svoju dragu Iman. Naklon, zene drage. Sve se moze izdrzati, naravno, ali ja, zaista, ne znam kako bih. Moj je otisao tri dana na poslovni put i ja isplakala more suza.

_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 14:12:10   
sarisari
drage zene gledajte to sa pozitivne strane da je stalno sa vama cesce bi se svadjali ovako se toliko pozelite da kada ste skupa nemate vremena da se posvadjateuser posted image i kada vam bude recimo 20 god. braka bite ce kao da je 10 ili 7, 12 user posted image user posted image user posted image

salu na stranu muz i ja ne radimo u istom gradu i ne zivimo u istom gradu i vidjamo se vikendima i kada stignemo radnim danom tako da nismo 7 dana u sedmici 24 sata zajedno i naravno voljela bih da jesmo i da vise provodimo zajedno vremena, ali jednostavno tako smo se dogovorili za nasu dobrobi i nasu buducnost mada imamo izbora ali mislimo da je ovo trenutno najbolje rjesenje gledajuci dalje na buducnost radi perspektive

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 14:35:13   
veeseelaa
vidjamo se vikendima


ma mnoge se vidjaju samo vikendima s muževima iako žive u istom gradu user posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 15:00:36   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Nazalost, Zinanina, u istom smo sosu...user posted image

A sto se tih ''muskih'' poslova tice...ja sam uvijek bila malo ''muskobanjasta'' i voljela sam petljati sa popravljanjem nekih stvari, ciscenjem sifona i sl.
Ono, ne bih ceklala na mm da to obavi, vec bih ja lijepo zasuci rukave i opleti...
Ali ipak, mm je vecinu ''vanjskih'' stavri obavljao...
sada je sve na meni i bas me to umara...jos u Sa nemamo najblizih da se oslonimo na njih(mada i da imamo, ja sam nekako tip osobe koja se ne voli ni na koga plaho oslanjati niti nekoga zamarati svojim obavezama).

Bas neki dan mi se smijao komsija kad me vidio u haustoru kako visim na stolici i mijenjam sijalicu...user posted image
Ne mogu cekati nekog da to obavi, ja kad nesto naumim to mora biti odmah...user posted image


Ista sam ti takva. Međutim kombinacija muško-ženskih-roditeljskih poslova je HAOS.

Ista situacija i kod mene, evo već 20 mjeseci, pih kako to puno zvuči. Još 4 mjeseca i to su pune 2 godine. Stvarno strašno zvuči. Ja sam vam tako neku noć fino isplakala se.

Luna je od 6 do 19 mjeseci bila 4-5 dana u sedmici po 12 sati sama sa MM. Jako su vezani i imaju neki "svoj jezik". Često je imao običaj snimati je mobitelom a ja sam te snimke sačuvala na laptopu.

I tako neku noć redom pogledah sve snimke. Jako me rastužilo. Žudim za njegovim prisustvom i sudjelovanjem u našem životu. Toliko me potreslo da sam odlučila da napravim finansijski plan kako ćemo regulisati to što želimo i planiramo i dogovorili smo se da je rok njegovog "povratka" kući maj 2012. Još 9 mjeseci i moja porodica će ponovo biti kompletna i na okupu. Jako me to raduje. A u međuvremenu neka ga dragi Bog čuva, da nam bude zdrav i prav i da nam ovo odvojeno vrijeme brzo prođe.

A hoće aBd!!

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 17:54:19   
Anoniman
Djana user posted image I nama je cca april, maj ili juni 2012 rok za da budemo zajedno zauvijek, aBd.

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 44
   [Obrisana poruka]
23.8.2011 21:54:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 22:05:03   
Ella_H
Poz svima. Malo sam citala vasa iskustva
jer i ja razmisljam o mm odsustvu vec iako se
jos ni to nije desilouser posted image .
Ja sam se nekako navikla veliku vecinu oko djece
obaveza kuce itd jer mm uvijek zovu da radi tako
da i mi se vidjamo vikendom a i to rjetko.
U Bih bi ipak ja i djeca imali ''normalniji'' zivot
laksi  vjerski zivot i nekako hocu da osjetim osjecaj
skuckavanja kuce stana iitduser posted image osjecaj da sam svoj na svome.
To smo rjesili da se desi sto prije najvise radi djece da im
se lakse uklopiti jer vec pocinju nekakav naglasak ko "'stranjski''
ali ipak sam sretna sto ce pricati 2 jezika u svakom slucaju
to je bogatstvo. Za sve u zivotu je nesto dobijes a nesto izgubis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 23:22:34   
Galicia
Ja vam se divim kad mozete zivjeti tako. Djana sestro, rasplakala si me. Mogu samo zamisliti kako je tesko. user posted image
 
Prije dvije godine mm je dobio ponudu da radi u jednoj drugoj drzavi, super plata, uslovi onako srednja zalost, s tim sto bi bio odsutan 15 dana,  a dolazio bi kuci na 4 dana. Kad mi je to rekao meni se svijet srusio. Da se razumijemo, u to vrijeme nije imao posao, pa mu je bilo jos vise privlacnije nego da je bio u radnom odnosu. Oplakala sam, pa sam se onda naljutila i sabrala i pitala ga kratko jasno "Ha momak, sta kazes da ja odem od kuce 15 dana i dolazim ti na 4 dana?". Rekao je "Ni za zivu glavu".
To je bio kraj price, i nikad vise nije spomenuo da bilo gdje ide raditi. Ubrzo nakon toga smo se preselili zajedno i kad je vidio kakav super zivot zivimo, da smo nerazdvojni i da pare srecu ne mogu zamjeniti, izvinio mi se licno i personalno kako je mogao uopste o tome i razmisljati.

_____________________________

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Odvojeni život
23.8.2011 23:28:50   
Anoniman
zene user posted image user posted image user posted image   djana, pahuljica  kakve su  sanse da podjes za svojim muzem pa da citavo vreme budete zajedno ili ne ide touser posted image zbog posla u svojoj zemlji ili

< Poruku je uredio triputmama -- 23.8.2011 23:30:27 >

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Odvojeni život
24.8.2011 10:35:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama

zene user posted image user posted image user posted image   djana, pahuljica  kakve su  sanse da podjes za svojim muzem pa da citavo vreme budete zajedno ili ne ide touser posted image zbog posla u svojoj zemlji ili
Hm, moglo bi se , ali onda se ne bi isplatilo, jer zivot u UAE je preeeeskup i prevruce(haj mogla bih ja izaci na kraj s tim, ali djeca...user posted image )  A on radi u nasoj zemlji, samo je sada dobio preko svoje firme mogucnos da napreduje i tak...user posted image


< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 24.8.2011 10:39:32 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Odvojeni život
24.8.2011 14:45:22   
sarisari
Ha momak, sta kazes da ja odem od kuce 15 dana i dolazim ti na 4 dana?"


ovo ti je isto kao i da si ti otisla od kuce poenta je da niste zajdeno a ne u tome ko je otisao od kuceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *