|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 11:08:19   
nenica
Uf! Meni bi u svakom slučaju bilo drago da mi netko kaže nešto takvo nego da ispadnem budala i da, ne daj Bože, ostanen cili život s nekim ko je u stanju varat me iza leđa mrtav ladan! I naravno da ne bi imala ništa protiv "glasnika", ukoliko bi mi to rekla najbolja prijateljica, jer bi mi to rekla zato što mi želi dobro, a ne zlo. Naravno, uvik ima onih koji se hrane na tuđoj muci i nevolji i neki im je "gušt" petljat se u tuđe živote i zagorčavat ih...ali polazin od pretpostavke da ti onda takva osoba i ne bi bila najbolja prijateljica. Ali... Ja san jednom bila u sličnoj situaciji koja je neslavno završila. Naime, ja san upoznala svoju bivšu najbolju prijateljicu i njenog momka (budućeg muža). Onda je on (kreten, budala, idiot) ISPRED mojih očiju vara s nekom curom. I ja ga gledan i ne virujen, pa opet gledan i ne mogu doć sebi! Koji debil! I onda lipo odlučin ovako: pozvala san ga na kavu i rekla mu šta ga ide; da to nije u redu i da san joj ja najbolja prijateljica, ali da joj neću ja reć to šta san vidila nego neka joj lipo on to izvoli sam priznat kad je već bija takav lola da je to napravija ispred mene ( i još se smješka redikul!). Dakle, rekla san mu ako joj on to sam ne prizna u neko određeno vrime, ja ću joj reć! Dala san mu šansu. Ništa! Još se pravija da je sve divno i krasno kad bi se našli svi zajedno u društvu. I tako ja njoj na kraju kažen i pojeden G!! "Da šta ja oću, da ja njoj oću uništit vezu jer ja njega želin za sebe, jer je on zgodan, pametan, divan, jer ja ne mogu podnit to šta je on s njon i šta je ona sritna, jer san ja ljubomorna.. i blablabla!" U svakom slučaju, oni su dan danas skupa...ja ga i dalje viđan s drugin curama, ali bome vidila san i nju da vara njega...pa se sve lipo mislin "našla krpa zakrpu"! Ali nije mi žaj, niti se ona pokazala ka prava prijateljica, niti san ja išta s tim postigla! Išla san napravit "dobro", a ispalo je kako je ispalo. Zato, drugi put ću dobro razmislit prije nego opet otvorin usta, iako ne kažen da ne bi opet tako. Ja cijenim svoje prijateljice i ne bi tila da ih iko pravi glupačama, možda bi rekla čak i pod cijenu da izgubin njihovo prijateljstvo. Mislin da svako zaslužuje istinu...naravno, SAMO ako san u to sigurna i vidila to na svoje oči. Ono rekla-kazala me ne zanima. A posli toga, "svatko je kovač svoje sreće". Neke bi možda to oprostile i tolerirale. Ja ne bi mogla. Ja znam sebe. Mogla bi OPROSTIT, ali ne bi nikad mogla ZABORAVIT! I onda bi mu kad-tad, u prvoj svađi to nabila na nos! I uvik tako, a mislin da takav odnos onda ne bi ima smisla...i ljubav bi polako nagrizla ta spoznaja da me jednom prevarija...i da bi moga opet. Ne bi mu više virovala, a kad se izgubi povjerenje....
Ajme cure oprostite, baš san se raspisala...a tila san samo rečenicu, dvi napisat! Sorry user posted image user posted image  user posted image  Pusa!

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 11:34:34   
Anoniman
rekla bih, i bila sam u toj situaciji da kažem najboljoj prijateljici za momka. Bila mi je zahvalna, iako je poslije dugo sa njim nešto petljala,nakraju je shvatila da je ne poštuje i kraj. Nisam ja kriva za to što on radi.

(odgovor članu nenica)
  Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 11:55:02   
Malaja
Hej Nikita da ti i ja odgovorim na ovu temu...
Nažalost imala sam situaciju kada sam vidjela momka moje jako dobre prijateljice da je vara. Naravno da sam je istog momenta nazvala i rekla joj jer to sam ja.. Ne bih mogla izdržati da posmatram da nekog ko je meni drag, neko drugi pravi budalom. I ja to isto očekujem od svojih prijateljica pa da je najcrnje... Uglavnom nakon par dana ona se pomirila sa svojim momkom ali se meni više nikada nije javila. U principu on je nju ubjedio da sam ja nju slagala user posted image Nigdje veze!
Ali opet bih istu stvar uradila ukoliko bi se radilo o osobi koja mi je baš draga!

_____________________________

Strpljen-spašen!
___________________________________________________

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 14:04:19   
ambera
drage moje tema je super jer sam u situaciji da sam slučajno od muža saznala da kolega s kojim se družimo i naravno njegovom ženom je vara i to sa djevojkom iz komšiluka a što je najcrnje oni dolaze kod njenog oca(od te djevojke-švalerke)i majke a ovi njima,a moja prijateljica ništa ne konta,on joj laže da par dana mora biti odsutan da mora na put a te dane provodi s drugom u iznajmljenom stanu.Neznam kako da joj kažem jer mi muž govori da se ne petljam u to jer je još jednom ona to saznala i oprostila mu što znam i ja.Tužno i žalosno imaju dvoje divne djece a on se ponaša kao momak sa 18 godina da li je to neiživljenost ili ne dobija u braku sve što bi htjeo,nije mi jasno ako postoji neko nezadovoljstvo u braku treba otvoreno da kaže.Ne znam koliko ću moći da šutim!!!!!!šta da radim šta mislite da li da kažem ili prešutim i pravim se da ne znam ništa????

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 14:50:30   
nikita
IZVORNA PORUKA: ambera
muž mi govori da se ne petljam u to jer je još jednom ona to saznala i oprostila mu što znam i ja.

šta da radim šta mislite da li da kažem ili prešutim i pravim se da ne znam ništa????


Draga ambera upravo zbog ovoga sto si i sama rekla a ja citirala NEMOJ RECI !
Razumjem da te to izjeda al ako mu je prvi put oprostila i sada ce, a on se nece nikad promijeniti !


_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu ambera)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 14:52:45   
Gigana
ja bih rekla samo osobama za koje znam da me ne bi pogrešno shvatili i da bi to shvatili kao dobronamjeran savjet.  Nikad ne bih rekla labilnim osobama, osobama za koje znam da bi ih to uništilo psihički, te osobama za koje znam da bi našle 100 razloga da opravdaju prevaru (a to su upravo ove labilne osobe).

Inače, kod mene se u familiji desila prevara, svi su znali osim žene, naravno, i niko ništa nije htio reći.  Tek kad su se razveli zbog toga, počeli su dolaziti i govoriti da su ga viđali sa ovom ili onom, ali prije toga, niko joj nikad ništa nije htio reći.  E to je fuj!


_____________________________

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu ambera)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
3.3.2009 20:18:48   
marija m
neznam zasto nekom poput takve osobe ista rec,ona ce njemu oprostit ponovo,a ti ces izgubit prijatelja.......jednom kreten uvijek kreten jednom slijep uvijek slijep..........

_____________________________

MAMINE OKANE

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
4.3.2009 11:51:53   
dana3
NE!to mi je i prijateljica i vjencana kuma.dijelile smo sve kao sestre od rodjenja fakticki nasi se roditelji posjecivali i dan danas.nikad ne bih rekla takvo sto niti ocekujem da meni neko takvo sto kaze.ako ona nije dovoljno pametna da to prokuzi eh  ko sam ja da ispravljam krive drine u njihovom braku.u nje je kao ona stara poslovica:cuti sestro ovoznamo samo ti ,ja i mahala.e tako je kod nje a ona ko biva pojma nema.njena stvar pa ako joj to odgovara neka,njen brak ,njen muz ,njen problem.a mi smo i dalje kao sestreeee etooo


_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu marija m)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
4.3.2009 11:57:56   
Pretty mamma
UVIJEK REĆI!

_____________________________

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
4.3.2009 12:00:10   
hanabanana
Ja sam smatrala da treba reči prijateljici.

Dva puta mi se to dogodila, oba puta sam ja izivisila. Jedna prijateljica mi nije povjerovala, čime me jako uvrijedila, dok se sama nije svojim očima uvjerila. Odnosno ja je odvela i pokazala joj....
A druga je bila ljuta na mene što sam joj otvorila oči, pomirila se s tadašnjim dječkom a meni našla milion i jedan razlog da opravda njegovu prevaru. Kao da meni to treba?!
Na kraju se udala za njega, a on je naravno promijenio odnos prema meni. ( naravno ona mu je rekla da sam ja ta koja je rekla za prevaru )

S toga....mislim da više ne bih rekla. Jer i ovo su bile prijateljice za koju bi ruku u vatru stavila da će vjerovati meni.

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
4.3.2009 13:21:33   
Happy
Jednom mi se desila ta situacija i dan danas ne pričamo i nije mi žao...
To je zaista delikatna situacija, nikada čovjek ne zna kako će ko reagovati niti kako bih ja ne daj Bože reagovala u toj situaciji...
Zavisi ko je u pitanju, ali mislim da bih uvijek rekla, jer ne znam da li bih tu osobu mogla gledati u oči, a pogotovo da mi priča o njemu/njoj...
Ali ipak kažem zavisi ko je u pitanju i koliko mi  je osoba bliska...



_____________________________

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.


Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
4.3.2009 15:07:31   
dinaa
Ija sam za to da treba reci,ali opet nikad ne znas kako ce taj neko tj,prijateljica reagovati ma koliko mi mislili da ih dobro znamo,ja sam bila u takvoj situaciji i ne da sam joj rekla nego kad sam njenog dragog decka vidjela u zijanu i to u kaficu gdje smo stalno izlazili ja sam je nazvala i rekla da odmah dodje hitno je,dosla je i sama vidjela nije se naljutila na mene i nikad mi to nije zamjerila a s njim je nedugo poslije prekinula jer su onda pocele price tipa nije mu to prvi put.Ja bi isto volila da mi se kaze ako bi nedaj Boze MM sverao i neko ga vidio ta osoba mi nikako ne bi mogla biti neprijatelj.

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
6.3.2009 22:33:02   
Ummuisa
rekla bih ako se radi o meni baš jaaaako bliskoj osobi

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
7.3.2009 19:32:37   
mamyca
Ne znam da li bih rekla,morala bih jako dobro razmisliti.Ali vjerovatno bih joj nekako pokusala skrenuti paznju na to.To je bas teska odluka jer je to prakticno mac sa dvije ostrice.

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Ummuisa)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
7.3.2009 19:43:53   
medolino
Ja sam po tom pitanju baš osjetljiva jer da mi najbolja drugarica to prešuti baš bih joj zamjerila jer za to služe prijatlji bar za mene
a i ja bih njoj uvijek rekla jer niko nije zaslužio da ga se vuče za noss



_____________________________

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
7.3.2009 19:54:12   
manuela RR
Ja bih joj rekla jer bi od nje ocekivala isto.
Mislim da zasluzuje da zna a ona nek radi sta zeli moje je da joj kazem ipak mi je ona preca od njenog momka,pa ako je on laze i vara necu joj valjda i ja uciniti isto???


_____________________________

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu medolino)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.3.2009 14:16:11   
mišur
Nisam nikad bila u toj situaciji, ali da se radi o meni bliskoj osobi, mislim da bih morala reći..
I to samo kad bih svojim očima vidjela..
Jer ne znam kako bih sjedila s njom i pila kafu, i gledala je u oči, a da znam šta joj se dešava iza leđa..
A opet, vidim kako ste prošle vi koje ste bile u toj situaciji...
Nije čovjek pametan, to je mač sa dvije oštrice..
Niti ćutati, niti reći..

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
8.4.2009 20:34:58   
ajnur
nikad ne bi rekla nikome nista jer tesko onom ko odvoji macku od macka a ne.... da bi pomirila znala sam lagati user posted image znam da bi se mogla i ja naci ne daj Boze u slicnoj situaciji i zbog ovog nikog ne bi krivilauser posted image

_____________________________

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
8.4.2009 20:47:49   
bubamara80
Ja bih iskreno voljela da se meni kaže, pogotovo ako mi je neko bliži prijatelj. Mislim da bi bilo licimjerno prema meni da zna za to i šuti i gleda kako od mene pravi magarca. Nikad ne bih zamjerila osobi koja bi mi to saopštila. Isto tako bih rekla ako bih ja vidjela nešto slično ali samo ako mi je ta osoba bliska i draga.

A važi ona - Don`t kill the massenger

_____________________________

Ten tiny little fingers that always want to play,
That never stop exploring the wonder of today.
Ten tiny little fingers that from the very start,
Will reach out for tomorrow yet always hold your heart

Moje srce se rodilo 25.09.2008

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
8.4.2009 21:01:58   
Dinkica
Ako je prevarena prijateljica sretna (a moguce je) ja ne bih nista govorila, jer bolje je zivjeti sretan u neznanju nego nesretan u saznanju, to je samo moje misljenje.......
E s druge strane ako je nesretna i ako vec sumnja, mislim da bi potvrdila njene sumnje........

_____________________________

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.5.2009 15:07:54   
Anoniman
Nikad nisam mislila da cu ovako postupiti, ali evo jesam.....
Moja prica je sljedeca...
>>Imamo prijatelj koji imaju savrsen brak:veza od 6godina, strast frca na sve strane, oboje lijepi, zgodni, vjencali se, dobili dijete, kupili stan....Kad ih vidis, reklo bi se SAVRSENSTVO. Medjutim, nedavno se onako u "prolazu" mom muzu otkrio da je una s vremena na vrijeme prevariti...Placajuci nekim "damama". Kao eto to svi rade. Plate jedan drugom(on svojim kolegama, oni njemu)?????!!!!!!I sve bih i nekako razumjela, da te njegove kolege nisu "njen" brat i zet (od sestre muz).
Ta vjest me je TOTALNO osamutila, nisam ni o cemu drugom razmisljala danima....Nisam nalazila logiku....Ona lijepa, zgodna...cak mi je jednom prilikom rekla da ona njemu vise trazi sex nego on njoj?!ma konkradiktornosti zive....A opet mi i taj njen brat nije jasan..pa i zet....?!I moj muz sav u cudu.....<<
E haj sad tu reci....nema sanse! Jes da ih nikako ne volim sretati nakon te vijesti, ali eto mora se, jer smo prijatelji vec 10godina. da joj nesto kazem, nema sanse, a ne mogu je ni gledati u oci dok se "milke" i tepaju jedno drugom...Boze, kako zna biti dvolican!
MM ga kritikuje zbog tog, pokusava ga odvuci od "nemorala", ali naravno, on zna "najbolje"...Ma eto im tamo....

Nisam nikako bezosjecajna, ali to je stvarno situacija u kojoj se najbolje odmaknuti od svega.

(odgovor članu andji)
  Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.5.2009 16:48:05   
veeseelaa
a šta ako te vaše prijateljice saznaju da ste znale da ih muževi varaju a da ste šutile????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.5.2009 16:49:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a šta ako te vaše prijateljice saznaju da ste znale da ih muževi varaju a da ste šutile????user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.5.2009 17:17:00   
hanich
Draga moja,najbolje je te stvari i ne znati,ja sam jednom svojoj prijateljici rekla i ispala najgora,a vidiš da je kod većine slično iskustvo. Ja stvarno ne želim da znam ako moju prijateljicu muž vara,jer kako god postupiš nisi dobra,ako kažeš onda si ljubomorna i hoćeš ih rastaviti,ako ne kažeš onda nisi dobra prijateljicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Da li reci prijateljici da je prevario mu...
17.5.2009 17:21:26   
veeseelaa
vidiš hanich ja kad bi saznala da neki od muževa mojih prijateljica iste varaju lično bi se sa njim obračunala a to mu je gore nego ženi da mu prijavim, bio bi on user posted image

(odgovor članu hanich)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *