Rimljankaa
|
IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: Djana IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Sad nemam vremena bas da obilazim radnje,da li neko zna,da li ima i gdje se kupiti cizme ,antilopne,iznad koljena ,ravne ili na malu peticu smedje ili sive boje? Htjela bih ti pomoći ali sad se sjetih da si iz Sa, a u Tz ti mogu preporučiti ihihih... Rimljanka ja neki dan u ovom sarazu vidjela da ima tih antilopnih cizama i to na snizenju, ali bas ne znam kakvih tacno modela. Oni ti imaju 2 prodavnice u gradu. ( Trazicu im popust , izreklamirah ih ja pravo ) Bas ti hvala za info. Ako stignem pogledacu. Ako budes ti slucajno isla,ako ti nebude tesko samo snimi kakvi su modeli,ja hocu do koljena ili iznad koljena,dakle visoke,i koje su boje i cijene... Je li trazim previse? :D Dijana,hvala u svakom slucaju!!!!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|