|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.12.2009 7:35:37   
danis
Dobro jutro mamama i bebama! kako su bebice?
Moj Danis je bolestan nosic mu je zacepljen kaslje... nismo cijelu noc spavali!  Imamo pumpicu za nosic ali nam nista ne pomaze , stavljamo i kapi od sljeza- totalno bezveze! danas cemo kupiti inhalator pa cemo vidjeti!
Mya nadam se da je curica boljeuser posted image
felix jako ste medeni!!!
Marinči kako tvoj decko? jeste prestali kasljati i poceli papati?
nije ni moj bas bio odusevljen ispocetka ali sada super popapauser posted image
kod nas pada snijeg i hladno je za poludit!

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 10376
14.12.2009 8:05:09   
mala mu
dobro jutro i od nasuser posted image
evo i u Tešnju snijeg padauser posted image meni pravo drago a malac se čudi kada pogleda kroz prozor,promjenila sa okolina,sad nešto bjelo pada sa nebauser posted image ,skroz mu zanimljivouser posted image user posted image
sa malim zakašnjenjem čestitamo "mali rođendan" handy sretan rođendančić maloj princeziuser posted image user posted image user posted image
 felix medeni ste i ti i sničina...kako je on porastaouser posted image user posted image pravi momčina
marinčii kako je Matej,ima li napretka sa hapicama??? ja svom dam onako kada nije skroz gladan neka 2h nakon jela,al' on se hB ne buni čak i jedva čeka da mu kašikica dođe do usta..još nisam pravila slane kašice,samo smo voćne jeli do sada al' moram probati i slane da vidim kako će reagovati...
danis pa šta je mali opet bolestanuser posted image a joj joj...
i kod mog je nosić stalno pun slinica al' ja se još uvijek borim sa pumpicom i kapima,mada je sve teže jer gura rukicama i okreće glavo,brani se jadničak mali....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10377
14.12.2009 8:20:33   
marinčii
jutro i od nas,digli se u 7,budio se dojit u 1 i u 5h,evo ga sad gagolji,a kašice tako,tako još ne kuži neće da usta otvori više završi okolo nego u ustimauser posted image al valjda će biti bolje,danis evo i matej još pomalo kašljuca i nosić mu zapušen al neda birat tolkio plače kad mu oću pumpicom izvuć ma užas,nama doktor dao bisolex kapi za kašalj ,nadam se da će i tvoj dečkić brzo ozdravit a više i zima u user posted image ,lipo proljeće jedva čekam,znači i u Rijeci pada snijeg i u Tešnju a kod nas dosadna kišauser posted image ,pusice za sve mame i bebice,i Minji sretno na pregledu user posted image user posted image da nam donesu lipe vijesti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 10378
14.12.2009 8:26:02   
danis
mala mu- ma da opet je bolestan , meni je tesko njemu ista izvuci sa pumpicu okrece glavu ,vristi ,place .... cim vidi da sam uzela pumpicu pocne okretati glavu buniti se a strah me je na silu mu to gurati u nos da ga ne ozljedim.Mislim da smo nocas probudili cijelo"selo" user posted image   cekam muza da mi donese inhalator  pa ce valjda biti bolje!

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 10379
14.12.2009 8:29:03   
Hurma
jao izvinjavam se sto ovako ulijecem, mi imamo 3 mjeseca i 8 dana... da ne citam sve, imate li neke linkove sa dohranom? neko govori da mogu vec poceti sa davanjem, meni se cini rano, sta savjetujete?

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10380
14.12.2009 8:33:16   
danis
marinci - sto se tice kasica skuzit ce on to pomalo nije ni moj odmah...
sto se tice snijega ja sam ti van grada u sumetini user posted image i tu pada a kako je  u gradu nemam pojma!
sretno Minji !!!1

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10381
14.12.2009 8:37:18   
danis
hurma to ti je prerano pricekaj bar 5 mjeseci! ja sam obadvojicu pocela nadohranjivati oko 5 mjeseca ..

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10382
14.12.2009 8:39:28   
Hurma
ps. ne dojim...

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10383
14.12.2009 8:43:11   
danis
ne dojim ni jauser posted image  ... nazalost

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 10384
14.12.2009 8:47:27   
marinčii
danis a kakav inhalator ćeš uzet?i ovaj moj neda blizu nosu s pumpicom plače užas pa mi ga i žao slušat a moram mu nosić čistit,jeli tvoj puno kašlje?
hurma moj ima 5 mjeseci i 4 dana i ja sam počela prije 3 danas dohranom,al neće da jede tako da mogu reć da još i nismouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10385
14.12.2009 8:55:36   
danis
marinci- elektricni , stavi se fizioloska otopina i ima gumenu maskicu koju stavis bebici na nosic i usta ukljucis ga i ispusta paru tako bebici procuri nosic i sve izadje...
prosli put kada je bio bolestan smo bili kod dr. na inhalacijama pa mi je dr. rekla da bi bilo najbolje da ako mogu taj inhalator kupim jer je super za bebice (a i vecu djecu) kadfa su bolesni a nesteti im nista.

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10386
14.12.2009 8:57:13   
mala mu
ja sam čekala dok ne napuni 4mj.pa sam onda polako uvodila kašice..evo sad imamo 5mj i 3dana i njupa ih ko veliki...ja sam izgleda imala sreće sa uvođenjem hrane jer vidim da većina user posted image i nije baš oduševljena sa novim okusima

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10387
14.12.2009 9:05:56   
marinčii
danis a jeli puno skup taj inhalator?mom još ne smeta toliko jer nema problema sa hranjenjem al opet moram mu čistiti jer već nekoliko dana kašlje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 10388
14.12.2009 9:11:06   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Mi smo imali relativno mirnu noć user posted image

I nismo imali stolicu jučer od nekih 15h...user posted image ... i malo sam mirnija jer joj pelenice budu pune pa onda nije ni dehidrirana....jeeeeeeee user posted image

Idemo u 11h kod dr. pa se javimo kad dodjemo...

Nunichi, nadam se da je mama dobro...a vidim sve su vam bebice sinoć imale party...baš im veselo bilo, a i vama sigurno user posted image

Ljubimo vas sve redom....user posted image

user posted image za našeg slatkiša (zna on ko je user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10389
14.12.2009 9:15:04   
danis
marinči- mislim da je oko 500 kuna znat cu poslije tocno!
Mya- user posted image  za malu curicu 

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10390
14.12.2009 9:27:29   
marinčii
mya bravo za Minjicuuser posted image user posted image
danis a je poskup al kad je za dobro naše dječice mora se,joj meni baš više muka od ove zime jedva čekam proljeće pa da malo uživamo  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10391
14.12.2009 9:29:21   
Mya_81 RR
Marinčii, kakvu pumpicu imaš za nosić? Je li uspiješ s njom išta izvući? 

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10392
14.12.2009 9:29:58   
mala mu
IZVORNA PORUKA: marinčii

joj meni baš više muka od ove zime jedva čekam proljeće pa da malo uživamo  

user posted image user posted image pa zima tek počela...ima da ti pravo pozli do proljećauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja volim zimu zbog skijanja-na tv-u naravnouser posted image user posted image user posted image to mi je uživancija,ljepo sjedim i gledam kako se spuštaju niz brdauser posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10393
14.12.2009 9:33:25   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Marinčii, kakvu pumpicu imaš za nosić? Je li uspiješ s njom išta izvući? 
chiccovu nije bila puno skupa a može se izvuć s njom kad bioni dali da im se približi nosu al to je malo teže tako da slabo,ja mu nakapam fiziološku otopinu i okrenem ga na pupu i ono samo iscuri

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10394
14.12.2009 9:39:26   
gvendolina
jutro svimauser posted image

mi smo juce imali citav dan goste tako da se Ajdinu sve poremetilo.zaspao je sinoc oko 7 i bojala sam se da ce nam dernek napraviti nekad u nociuser posted image nahranila sam ga kad sam posla leci i probudio se tek oko 6user posted image

sve vas hocu pitati kako vi s oblacenjem bebica,Ajdin mrzi da se oblaci i svaki put se buni i knjezi.Ponekad se presvlacimo po nekoliko puta i onda me slomi,ne znam vise kako da ga zabavimuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10395
14.12.2009 9:43:44   
danis
moj zasada obozava kada se skine smije se prica nesto... ali bebama dodje taj neki period kada se nedaju skidati oblaciti kupati... barem je moj stariji takav bio muku sam mucila sa tim ... okreto se plakao jednostavno nije zelio lezati da ga presvucem

k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 10396
14.12.2009 9:44:36   
Pretty mamma
Dobro jutro!
Danas nam je divan dan, divan dan, Lauri je rođendan, rođendan!!!
Napunila je pola godine!user posted image user posted image user posted image  Dakle, počeli smo puzati i imamo 2 zuba!
Baš sam nešto vesela, ali pospaaaana.
Minjice, želimo ti da što prije ozdravišuser posted image user posted image user posted image .
Danisu i Mateju želimo da ih nosići popuste!
Mi ćemo sutra na bocu (da vidimo možemo li preko veze da ne čekamo u holu ako ima bolesne djece) i popričat ćemo sa doktoricom oko nadohrane pa počinjemo. Evo L se samo šulja po krevetu i vuče me za pidžamu.
Hurma, prerano ti je za nadohranu (moje skromno mišljenje).
Enisa, drž' se danas, mora da jedva gledaš!
Pusa svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10397
14.12.2009 9:48:01   
mala mu
IZVORNA PORUKA: gvendolina

sve vas hocu pitati kako vi s oblacenjem bebica,Ajdin mrzi da se oblaci i svaki put se buni i knjezi.Ponekad se presvlacimo po nekoliko puta i onda me slomi,ne znam vise kako da ga zabavimuser posted image

nikakouser posted image user posted image bude i vriske i galame i čupanjauser posted image user posted image user posted image
i ja imam isti problem,a najgore mi kad ga presvučem a on onda grcne po majiciuser posted image pa sve nanovo...e a mom je zanimljiva moja kosa pa pokušava rukicama dohvatiti rep pa ga to malo smiri

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 10398
14.12.2009 9:53:22   
sheri
zivjela zivjela i sretna nam bila, Laura velika cura user posted image . ona tacno sedam dana starija moju Noruuser posted image .
uh, mi smo imali 4 nociuser posted image , precudne. nije htjela da spoava u svom kreveticu, i htjela je samo da spava naslonjena na mene, noge obavezno naslonjene na moje. sinoc smo se opet vratili na staro, spavanje gdje i akko trebauser posted image user posted image user posted image user posted image
jutros smo ustali i zbunjeno gledali snijeguser posted image user posted image
mi jos nemamo zubica, al kontam da bi uskoro mogli niknuti jer sad bas sve histericno trpa u usta
svim bebama pusice velike

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10399
14.12.2009 9:59:55   
marinčii
čestitamo mali rođendan Lauri i šaljemo punouser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *