|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odnos s mamom...
17.4.2010 22:21:55   
smajli80
Moja majka je bila jedno divno stvorenjeuser posted image puno ljubavi za sve ljude a pogotovo prema djeciuser posted image - svojoj i tuđoj.Ja sm bila njena maza i  znala sam da joj ležim u krilu satima.Još uvijek mogu da se sjetim njenog mirisa i toplog glasa.
Jako mi fali moja majka jer nemam sa kim da podijelim radosti svog majčinstva i da zajedno uživamo u ovom mom malom stvorenjuuser posted image .Mnogi mi govore da sam budala zato što se toliko dajem svojoj malenoj a to nije ni djelić onoga što sam ja imala od svoje mame.Osjećam da imam još jako mnogo ljubavi u sebi koju bih htjela da pružim svojoj kćeriuser posted image a sve to dugujem svojoj mami koja me je naučila da volim.

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Odnos s mamom...
19.4.2010 12:48:45   
sarisari
Moj odnos sa mamom je uvijek hvala Bogu bio odlican, odnos kojem mogu slobodno da kazem zavide svi iz moje okoline i prije braka je bio takav, a i sada je ostao isti ili ako moze biti bolje on je svakim danom sve bolji, ja nemam rijec kojom bih izrazila zahvalnos svojoj majci jer je ona puna ljubavi i samo se nadam da cu i ja ako Bog da kada budem imala djecu moci njima da pruzim makar jedan dio ljubavi koju je ona meni, mama volimmmmmmmmmmm te

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Odnos s mamom...
19.4.2010 17:29:40   
nejsonka
Moj odnos sa mamo je za poželit, Više mi je prijatelj nego majka. Sve probleme koje imam, ona mi pomogne da ih riješim.  IMAM SUPER MAMUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 78
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *