|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.2.2011 22:33:15   
teacher75
ovo moje dijete je za ginisa, opet zaspalo u pola 6 i ne budi se! nekidan zaspala u 6 i spavala sve do pola 8 ujutro! a ima tu i genetikeuser posted image mislim na mm, ne na sebeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4776
12.2.2011 0:06:46   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

a je li znaju od cega joj je temp? jesu li joj ista nasli?

Pa, zasad se jos ne zna...

Leukociti, sedimentacija, urin i urinokultura su joj OK, jedino je CRP blago povišen...ali eto s obzirom da jako dugo ima temperaturu ne mogu sa sigurnošću reći da je virus u pitanju...a trebamo ispitati ima li i neko žarište koje često uzrokuje te temperature...

Uglavnom, ovaj put sam pogriješila jer nisam koristila klizme odmah prilikom više temperature, a to je sve bilo po preporuci jedne privatne pedijatrice user posted image Nažalost, naučila sam na ružan način....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4777
12.2.2011 6:37:38   
Ella_H
user posted image Mya bas mi je drago da ste dosli kuci.
Mi smo danas bili kod specijaliste i preporucio je tadammmmmmmm
cjevcice te (ear tubes) da mu urade da se djete vise nepati bla bla
uglavnom kao mini operacija traje 5 minuta bit ce uspavan bla bla
sve ukupno 30 minutauser posted image meni opet tesko brinem se ali nemogu
vise da se mali pati a i meni dokundisalo to ludilo svaki mjesec
antibiotici itd nikad mira.
Teacher ti normalno radi sta mislis da je ispravno,
a inace bez zezancije prvo djete svakom je malo maza
a curice naravno lutkice jos vise , ne brini puno ona ce prohodati
kad bude spremna inace ovdje stvarno djecu uopste ne forsiraju
s pitanjima da li beba radi ovo ili ono i neke vremenske periode
itd itd nisam nista primjetila.
Ljubimo vas sve redom.user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4778
12.2.2011 7:26:50   
Meri29
Uh pa mi nismo ni znali da nam je Minjica imala problema sa tako visokom temperaturom... Drago mi je da ste kod kuce i saljemo vam jedan velikiiii user posted image Da se vise ne ponovi... Sad samo cini mi se treba dobro paziti do pete godine, taj period je najkriticniji
Ne mogu da vjerujem, ali dijete mi se polako vraca u normalu, spavala je cijelu noc bez budenjauser posted image , koooonacnoooo. Iza nas je neki period intenzivnog dojenja po noci i bukvalno spavanja na meni, nemam pojma sta joj je, ali moram da vam priznam da sam se konacno nocas naspavala, onako rahatuser posted image A i ona user posted image user posted image Tati je lako, pobjegao u dnevnu sobu i rijesio sebi problem...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4779
12.2.2011 8:10:07   
Anoniman
mya drago mi je da ste kod kuce, nadam se da se vise nikad nece ponoviti glupe konvulzije,ljubi mi ljepoticuuser posted image
mi smo dobro spavali, kasnije cemo na selo,iako se vec nesto naoblacilo,nece nam valjda kisa padati... ella_H ne trebas se brinuti pa to je sve rutinski a bit ce mu puno lakse...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4780
12.2.2011 8:15:54   
ivanasa
jutro!!! vidim ima ranoranilaca nismo jedini..ja vise ne znam sta sa malenim navece da radimuser posted image okrece se u minuti po 5 puta,pa udari od krevetac,pa od mene,pa mu rukica zapne kenjka po cijelu noc i cijelu noc je na siki..ja sam vise sva ukocena ne naspavana vise neznam sta da radim..
a da..juce je po prvi put imao fazu ne jedenjauser posted image samo dorucak i to je to..dva puta rucak pravila ma kakvi..malo vecere valjda nije gladan..a kako ce biti gladan kad sisa po cijeli dan..
mya user posted image drago mi je da ste kuci..i ako Bog da, da to bude to i da se vis ene vracate...

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4781
12.2.2011 8:19:13   
teacher75
probudile se u 6.45, spavala je od juce od 17.30 bez budjenja, e stvarno ovo dijete moze spavati, sto jest jestuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 4782
12.2.2011 9:05:57   
Lulu_08
Bravo za Lanu user posted image , kako ona svoju mamu slusa, vidis da se nije budila hehe, superiska!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4783
12.2.2011 9:14:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

Bravo za Lanu user posted image , kako ona svoju mamu slusa, vidis da se nije budila hehe, superiska!

mama je mogla jos spavati bar pola sata, nikako se naspavati, ovaj rr me unisti...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4784
12.2.2011 9:16:04   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

mama je mogla jos spavati bar pola sata, nikako se naspavati, ovaj rr me unisti...

Hahaha, i ja sam jutros sve nabrojala...i RR..i FB..i mail itd...kad je Luna od 6 pocela da me budi hahahaha...."ustani mama...".."hajde pobudi se danas je Sali lodjendan" (rodici joj..) aaaajme..

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 4785
12.2.2011 9:33:13   
Anoniman
jutro
mya dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image ljubi drugaricu
mya, zao  mi je sto ste sve to prosle .Sto se tice klizme nama je rekla kad dodje tura do 38. sve daju znaci parac.ipubrufen, pa i klizmu znaci sve smije od jednom.

mi smo lose tako spavali,budio se nesto plakao u snuuser posted image pa jeo oko pola 3. pa me budio u pola 8user posted image kud sam ja sama od sebe slabo spavala jedva sam jutros se digla jedvaaa
Teacherko, tvoja mala je tako pametna nemogu da vjerujem da moze toliko da spavauser posted image bez  budjenja...Stvarno sam pozitivno iznenadjena
Ajd da makar neko u generaciji 2009. bude pametan user posted image user posted image ...
Pusa ostalim svima

< Poruku je uredio felix -- 12.2.2011 9:36:11 >

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 4786
12.2.2011 9:41:58   
teacher75
spavala je juce manje od sat vremena negdje izmedju 10 i 11 ujutro pa poslije setala dugo vani, valjda je zrak opioi zaspa u pola 6. ja sve kontala probudice se kad ona nista do jutrosuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4787
12.2.2011 9:50:29   
Anoniman
Mya, drago mi je da ste izasli iz bolnice, ljubimo vas puno i zelimo da vise nikad ne budete bolesniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4788
12.2.2011 10:00:02   
Anoniman
ma ko mi je to onlineuser posted image

sta mi cupavica radi...slusa liuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4789
12.2.2011 10:15:46   
Anoniman
Cupavica slusa, evo crta nestouser posted image , a Andrej?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4790
12.2.2011 10:19:33   
Anoniman
A. je skontao dvd...pa ga sad kvarimo...non stop pusta sebi filmove...user posted image ...naravno to moze samo dok mu tata nije tu, pa iskoristavamo odsustvo ozbiljnijeg roditelja, a iskoristavamo mamuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4791
12.2.2011 10:25:20   
Anoniman
Sretno s tim, A je davno to skontala a bogami skontala je kako i pokvariti, tako da nam je crko, sad samo slusi da prenosi zvuk i da slusamo radiouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4792
12.2.2011 10:27:50   
sheri
jutro, dan, whatever!
ja sam user posted image , a dijete je nepodnosljivo, iz dana u dan scve razmazenija i razmazenija. ili si ja to umisljamuser posted image .
elem, mi smo jucer bile na protestima ispred opcine, i jedino mi zao sto joj nisam pišču nabavila, ali kad skontam da bih ja poslije nahebala, mozda je i bolje da nisamuser posted image user posted image user posted image
kasnije idemo vanka, koristiti lijepo vrijeme

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4793
12.2.2011 10:29:33   
Anoniman
sheri, ma ja najlakse je dijete odmah na proteste, ahahhahahaaaah, a  razmazenost bolje da ne komentarisemuser posted image , pozzzzz od nas user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 4794
12.2.2011 10:33:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Sretno s tim, A je davno to skontala a bogami skontala je kako i pokvariti, tako da nam je crko, sad samo slusi da prenosi zvuk i da slusamo radiouser posted image user posted image
mene a i A. a i nanu bi veliki D....kvrcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4795
12.2.2011 10:33:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

jutro, dan, whatever!
ja sam user posted image , a dijete je nepodnosljivo, iz dana u dan scve razmazenija i razmazenija. ili si ja to umisljamuser posted image .
elem, mi smo jucer bile na protestima ispred opcine, i jedino mi zao sto joj nisam pišču nabavila, ali kad skontam da bih ja poslije nahebala, mozda je i bolje da nisamuser posted image user posted image user posted image

protiv cega ste protestvovali...nisam u tokuuser posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 4796
12.2.2011 10:52:08   
sheri

jutro, dan, whatever!

ja sam protestvovala protiv svog razmazenog djeteta, a ona, moje razmazeno dijete se borilo za cist zrakuser posted image user posted image user posted image . elem, bilo je tako "organizovano" da si mogao protestovati protiv cega hocesuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4797
12.2.2011 10:59:51   
Anoniman

jutro, dan, whatever!

ja sam protestvovala protiv svog razmazenog djeteta, a ona, moje razmazeno dijete se borilo za cist zrakuser posted image user posted image user posted image . elem, bilo je tako "organizovano" da si mogao protestovati protiv cega hocesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hocu i ja na takve protesteuser posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 4798
12.2.2011 13:52:40   
rose 87
dan
Mya tako mi je drago da ste opet tu,ljubi nam djevojcicu
ella nemoj da se brines,saljemo vam user posted image i da sve prodje ok.
mi smo super,sinoc se budio jednom,dobio vode i nazad na spavanje,znam ako mu dam da doji pocet ce opet da se budi po noci,sad hoda po kuci i smije se,pa cemo malo napolje da setamo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4799
12.2.2011 13:55:59   
marinčii
pozzuser posted image
Mya ni ja nikako dda sam načisto da sam s tom klizom,koliko sam shvatila ona čuva maleni mozak od oštećenja kad već dođe do konvulzija a ona ih ne može zaustaviti,meni je neuropedijatar rekao da ih stavljam tek kad dođe do konvulzija a ne prije e sad više ni ja nisam sigurna,nadma se da se to više neće ni ponavljati tako da nam neće ni trebati.... 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *