|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.4.2011 17:29:25   
Anoniman
apotekarko,user posted image user posted image bit ce dobro drug abd kad terapija pocne djelovati Nemoj ga siliti da jede koliko pojede pojede dok ne ozdravi .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11576
11.4.2011 17:37:22   
mala86
pozzic svima user posted image
mi smo bili u setnji unatoc vjetru user posted image ,sa zimskom kapicom na glavi jer je ovu tanku negdje izgubio tren prije nego cemo krenut user posted image

mi smo prestali dojit dosta lako,ali postepeno user posted image ,sad konacno mogu rec da vise nismo dojencad user posted image user posted image user posted image prvo smo ukinuli ono u toku dana,pa pred spavanje i polako je izbacio i ono u toku noci user posted image user posted image user posted image user posted image

amani i apotekarko puno user posted image user posted image user posted image user posted image za bolesne drugare i zelimo im sto brze ozdravljenje user posted image

user posted image sad moram u trgovinu,gosti veceras user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11577
11.4.2011 17:41:49   
Anoniman
Amani i apotekarko zelimo brzo ozdravljene dusicama dragim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11578
11.4.2011 18:31:19   
Ella_H
Amani i apotekarko i ja vam zelim brzo ozdravljenje.
Chuci to za posebnu neku zastitu za prekidac moram vidjeti.
Sto se tice ostalih zastita za uticnice, vrata itd sve razvaljuje
odavno vec. Cak je i metalni rajber s vrata razvalio,
meni se naravno uvijek pusi iz usiju.,
Razvalio je i metalnu ogradicu bas jaku i prilicno visoku,
a prije toga je istu redovno preskakao.
Felix posalji Anelka lutko ali i sebe uz njega
da ne poludim totalno ionako sva drhtim bona hehe.
Ja se jednostavno trudim prezivjeti s A. u zadnje vrijeme.
Igrati se izvoditi ga ali kad kuci dodje on opet igra svoje opasne
igre skakanje, penjanje, vristanje itd zato stariji sincic i bjezi
dosadi mu bratuser posted image .

To je bila famozna ogradica.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11579
11.4.2011 19:05:40   
chuci
nije to kod mene posebna zaštita. nego je mašinu mm spojio tako da se uključuje preko posebnog pekidača koji je prije bio postavljen za bojler. pišem da se ne bi ubila tražeći neku zaštitu posebnu. možda i postoji ali ja ne znam.
user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11580
11.4.2011 19:13:54   
Honey3
Amani i Apotekarko zelimo brzo ozdravljenje drugarimauser posted image
moja beba danas odspava jednom, malo kasnije sam je uspavala ali brate oduljilo nam se,cini mi se ipak da njoj treba jos uvijek dva puta spavanjeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11581
11.4.2011 19:19:01   
chuci
IZVORNA PORUKA: zaha

moja beba danas odspava jednom, malo kasnije sam je uspavala ali brate oduljilo nam se,cini mi se ipak da njoj treba jos uvijek dva puta spavanjeuser posted image

i moja većinom dva puta odspava. možda je dosad tri puta da se potrefilo da ima samo jedno spavanje.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11582
11.4.2011 19:20:45   
myb@by

IZVORNA PORUKA: zaha

Potpisujem zahu,za sto brze ozdravljenje drugara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11583
11.4.2011 20:24:08   
Amani12
Hvala vam drage moje virtuelne prijateljice user posted image user posted image user posted image
Doktorica nam dala ospenuser posted image ,paracetamol i cepicie za skidanje ture i kapi za nosic.
Mjerili nam temperaturu, 39,8.Med.sestra ga masirala,a doktorica mi kaze
''Nije nikako dobro sto on ovako mali ima ovako visoku temperaturu''.
I ocekuje od mene neki komentar.
Uglavnom ne zna ni ona zbog cega temepratura,grlo mu je blago upaljeno,a moze biti i viroza.Ma nisu normalni.
Bas sam tuzna.Sutra mi je i rodjendan,to sam se tek maloprije sjetila,sve kontam da je danas deseti.
Beba mi je malo zaspala.Ne jede nista,samo pije cajeve i vodu.Kao da je bolestan pet dana,slomilo ga,pile moje malo...

Apotekarrko user posted image user posted image user posted image da nam ozdravite

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 11584
11.4.2011 20:29:29   
Anoniman
Amani mislila sam na vasuser posted image bit ce bolje abd cim lijekovi pocnu djelovati . Dusa mila ispatio se neka spava odmara .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 11585
11.4.2011 20:33:19   
Anoniman
Amani tako je nama bilo prije nekih mjesec dana, strasno visoka temperatura, cak i preko 40, nama ceclor ukljucili i posle tri dana pijenja ceclora i pet dana tako visoke temperature pogorsalo se stanje grla i onda promijenili antibiotik i odmah temperatura spala...dr kaze da je virusno bilo, ali da je zbog virusa spao imunitet i onda upalilo se jace grlo. Nadam se da ce vam ospen djelovati...ljubi dusicu malu i zelimo brzo ozdravljenje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11586
11.4.2011 20:38:30   
škorpija
čovječe kad vidim koliko je naših forumašica sa ove teme krenulo u drugi krug bebacauser posted image , prosto me panika hvata da ću ja puuuunooo zakasnitiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11587
11.4.2011 20:47:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

Hvala vam drage moje virtuelne prijateljice user posted image user posted image user posted image
Doktorica nam dala ospenuser posted image ,paracetamol i cepicie za skidanje ture i kapi za nosic.
Mjerili nam temperaturu, 39,8.Med.sestra ga masirala,a doktorica mi kaze
Uglavnom ne zna ni ona zbog cega temepratura,grlo mu je blago upaljeno,a moze biti i viroza.Ma nisu normalni.
Bas sam tuzna.Sutra mi je i rodjendan,to sam se tek maloprije sjetila,sve kontam da je danas deseti.
Beba mi je malo zaspala.Ne jede nista,samo pije cajeve i vodu.Kao da je bolestan pet dana,slomilo ga,pile moje malo...

Apotekarrko user posted image user posted image user posted image da nam ozdravite

ljubice, nemoj se sekirati.
moj igor je prije 20-tak dana imao temp do 40, jedva sam je skidala.kod nas je bila upala mokracnih kanala, eserihija.i primao je 10 dana boce.

a visoka je to tura, mora ga slomiti.daji mu puno tecnosti, nema veze sto ne jede,.vec sam ti gore pisala, daj mu vodice iz supe pilece pomjesaj sa necim.to ce ga okrijepiti.

mirnu noc vam zelim, bez ture user posted image user posted image user posted image

a ako tra ne spada pola voltarena i u kadicu malo ga banjaj.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11588
11.4.2011 20:49:23   
Amani12
Felix, Jelena user posted image
Ma nazalost mislim da napamet daju lijekove,pa ako pomogne dobro i jeste.Strasno!
A Amancek je ,dok ga je doktorica pregledala plakao i govorio kroz suze ''ne ne ne dokot''.
Jos jedna nova rijec...
Samo da se tura smiri...
Ljubac Anelu i Ani user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11589
11.4.2011 20:52:55   
Malenaoduvijek

kad je tako pametna sto mu nije uradila hitne nalaze, pa da vidi kakva je situacija a ne da mu napamet daje antibiotik.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11590
11.4.2011 20:54:00   
Amani12
Hvala ti mala na ohrabrujucim rijecima.Divna siuser posted image
Ma i ja ga ne forsiraam da jede,bitno je da unosi dota tecnosti,a on sam trazi vode i caja.
Nadam se da ce se smiriti,sta god da je,jer on jos uvijek inema nikakvih simptoma osim te jakooo visoke ture...
Ljubi djecake user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11591
11.4.2011 20:55:20   
Amani12
IZVORNA PORUKA: MALA1994

kad je tako pametna sto mu nije uradila hitne nalaze, pa da vidi kakva je situacija a ne da mu napamet daje antibiotik.

Uh,samo se iznerviram kad god odem kod doktora...
Ni s njima, ni bez njih,nazalost...
Jos ocekuje od mene da prokomentarisem njegovu visoku temperetauru.Uh,kako me naljutila user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11592
11.4.2011 20:59:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Uh,samo se iznerviram kad god odem kod doktora...
Ni s njima, ni bez njih,nazalost...
Jos ocekuje od mene da prokomentarisem njegovu visoku temperetauru.Uh,kako me naljutila user posted image

ja srecom imam pedijatricu za pozeliti, zena sad kod svake tem uradi nalaze urina, krvnu sliku i crp.ja da sam na tvom mjestu rekla bih joj a dr sta mislite da uradimo nalaze?
pa da vidis kako ce reagovati?
nemoj se ti nervirati nego cuvaj snagu za djacarca malog user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11593
11.4.2011 21:25:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: škorpija

čovječe kad vidim koliko je naših forumašica sa ove teme krenulo u drugi krug bebacauser posted image , prosto me panika hvata da ću ja puuuunooo zakasnitiuser posted image

Pusti ti to, mila...
Najvaznije je da TI osjetis zelju, da odlucis, da "skontas" imas li snage i uslove za trudnocu i malu bebu...user posted image
NIKAD nije kasno, dok jajnici radeuser posted image

Apotekarko i Amani, zelim vam mirnu noc i da se vrati osmijeh na lice i vase i malih bolesnikauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11594
11.4.2011 21:27:53   
teacher75

a ko osim jelene? nisam upratilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11595
11.4.2011 21:29:25   
škorpija

IZVORNA PORUKA: teacher75

a ko osim jelene? nisam upratilauser posted image

sonja, ivanasa, bebana27 ima ih još, ne mogu se sjetiti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11596
11.4.2011 21:33:02   
R&T@
A zamislite da u drugoj trudnoci budu blizankinjeuser posted image

(Kao kod Hanice /cini mi se da je to nick/)

Za Sonju mi je bas drago sto je trudna, odavno je zeljela...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11597
11.4.2011 21:33:09   
Anoniman
Mi samo da se pohvalimo da je mama maloprije nasla tri zubica, sad ih imamo deeeeeeeeeeeevet user posted image user posted image user posted image

Skorpija dobro ti rece Taira, najbitnije je da ti osjetis potrebu, naravno i tm, da zelite drugu bebu, takodje i da imate uslove... a kad se vec te kockice sklope onda na posao user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11598
11.4.2011 21:37:52   
škorpija
odem nekad na temu razgovori u iščekivanju bebe i vidim ima dosta trudnica sa malim djetetom koje moraju mirovati, joooj i sve kontam kako to izvedu, pogotovo ako nemaju nikog uz njih, a glupo mi da pitam na toj temi, zamisli d ane smiješ ništa teže od kašike dići a plačni dvogodišnjak ili trogodišnjakinja ti pruža ruke da ga uzmeš

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11599
11.4.2011 21:38:48   
Skvo RR
hehehe..skorpija onda placna 2,5 godisnjakinja nauci da je ne mozes uzeti u ruke...user posted image user posted image user posted image user posted image filozofi su to.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *