Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzic svima mi smo bili u setnji unatoc vjetru ,sa zimskom kapicom na glavi jer je ovu tanku negdje izgubio tren prije nego cemo krenut
mi smo prestali dojit dosta lako,ali postepeno ,sad konacno mogu rec da vise nismo dojencad prvo smo ukinuli ono u toku dana,pa pred spavanje i polako je izbacio i ono u toku noci
amani i apotekarko puno za bolesne drugare i zelimo im sto brze ozdravljenje
sad moram u trgovinu,gosti veceras
Amani i apotekarko i ja vam zelim brzo ozdravljenje. Chuci to za posebnu neku zastitu za prekidac moram vidjeti. Sto se tice ostalih zastita za uticnice, vrata itd sve razvaljuje odavno vec. Cak je i metalni rajber s vrata razvalio, meni se naravno uvijek pusi iz usiju., Razvalio je i metalnu ogradicu bas jaku i prilicno visoku, a prije toga je istu redovno preskakao. Felix posalji Anelka lutko ali i sebe uz njega da ne poludim totalno ionako sva drhtim bona hehe. Ja se jednostavno trudim prezivjeti s A. u zadnje vrijeme. Igrati se izvoditi ga ali kad kuci dodje on opet igra svoje opasne igre skakanje, penjanje, vristanje itd zato stariji sincic i bjezi dosadi mu brat .
nije to kod mene posebna zaštita. nego je mašinu mm spojio tako da se uključuje preko posebnog pekidača koji je prije bio postavljen za bojler. pišem da se ne bi ubila tražeći neku zaštitu posebnu. možda i postoji ali ja ne znam.
Amani i Apotekarko zelimo brzo ozdravljenje drugarima moja beba danas odspava jednom, malo kasnije sam je uspavala ali brate oduljilo nam se,cini mi se ipak da njoj treba jos uvijek dva puta spavanje
Amani i Apotekarko zelimo brzo ozdravljenje drugarima moja beba danas odspava jednom, malo kasnije sam je uspavala ali brate oduljilo nam se,cini mi se ipak da njoj treba jos uvijek dva puta spavanje
Potpisujem zahu,za sto brze ozdravljenje drugara
Hvala vam drage moje virtuelne prijateljice Doktorica nam dala ospen ,paracetamol i cepicie za skidanje ture i kapi za nosic. Mjerili nam temperaturu, 39,8.Med.sestra ga masirala,a doktorica mi kaze ''Nije nikako dobro sto on ovako mali ima ovako visoku temperaturu''. I ocekuje od mene neki komentar. Uglavnom ne zna ni ona zbog cega temepratura,grlo mu je blago upaljeno,a moze biti i viroza.Ma nisu normalni. Bas sam tuzna.Sutra mi je i rodjendan,to sam se tek maloprije sjetila,sve kontam da je danas deseti. Beba mi je malo zaspala.Ne jede nista,samo pije cajeve i vodu.Kao da je bolestan pet dana,slomilo ga,pile moje malo...
Apotekarrko da nam ozdravite
Amani tako je nama bilo prije nekih mjesec dana, strasno visoka temperatura, cak i preko 40, nama ceclor ukljucili i posle tri dana pijenja ceclora i pet dana tako visoke temperature pogorsalo se stanje grla i onda promijenili antibiotik i odmah temperatura spala...dr kaze da je virusno bilo, ali da je zbog virusa spao imunitet i onda upalilo se jace grlo. Nadam se da ce vam ospen djelovati...ljubi dusicu malu i zelimo brzo ozdravljenje.
Hvala vam drage moje virtuelne prijateljice Doktorica nam dala ospen ,paracetamol i cepicie za skidanje ture i kapi za nosic. Mjerili nam temperaturu, 39,8.Med.sestra ga masirala,a doktorica mi kaze ''Nije nikako dobro sto on ovako mali ima ovako visoku temperaturu''. I ocekuje od mene neki komentar. Uglavnom ne zna ni ona zbog cega temepratura,grlo mu je blago upaljeno,a moze biti i viroza.Ma nisu normalni. Bas sam tuzna.Sutra mi je i rodjendan,to sam se tek maloprije sjetila,sve kontam da je danas deseti. Beba mi je malo zaspala.Ne jede nista,samo pije cajeve i vodu.Kao da je bolestan pet dana,slomilo ga,pile moje malo...
Apotekarrko da nam ozdravite
ljubice, nemoj se sekirati. moj igor je prije 20-tak dana imao temp do 40, jedva sam je skidala.kod nas je bila upala mokracnih kanala, eserihija.i primao je 10 dana boce.
a visoka je to tura, mora ga slomiti.daji mu puno tecnosti, nema veze sto ne jede,.vec sam ti gore pisala, daj mu vodice iz supe pilece pomjesaj sa necim.to ce ga okrijepiti.
mirnu noc vam zelim, bez ture
a ako tra ne spada pola voltarena i u kadicu malo ga banjaj.
Felix, Jelena Ma nazalost mislim da napamet daju lijekove,pa ako pomogne dobro i jeste.Strasno! A Amancek je ,dok ga je doktorica pregledala plakao i govorio kroz suze ''ne ne ne dokot''. Jos jedna nova rijec... Samo da se tura smiri... Ljubac Anelu i Ani
Hvala ti mala na ohrabrujucim rijecima.Divna si Ma i ja ga ne forsiraam da jede,bitno je da unosi dota tecnosti,a on sam trazi vode i caja. Nadam se da ce se smiriti,sta god da je,jer on jos uvijek inema nikakvih simptoma osim te jakooo visoke ture... Ljubi djecake
Uh,samo se iznerviram kad god odem kod doktora... Ni s njima, ni bez njih,nazalost... Jos ocekuje od mene da prokomentarisem njegovu visoku temperetauru.Uh,kako me naljutila
Uh,samo se iznerviram kad god odem kod doktora... Ni s njima, ni bez njih,nazalost... Jos ocekuje od mene da prokomentarisem njegovu visoku temperetauru.Uh,kako me naljutila
ja srecom imam pedijatricu za pozeliti, zena sad kod svake tem uradi nalaze urina, krvnu sliku i crp.ja da sam na tvom mjestu rekla bih joj a dr sta mislite da uradimo nalaze? pa da vidis kako ce reagovati? nemoj se ti nervirati nego cuvaj snagu za djacarca malog
čovječe kad vidim koliko je naših forumašica sa ove teme krenulo u drugi krug bebaca , prosto me panika hvata da ću ja puuuunooo zakasniti
Pusti ti to, mila... Najvaznije je da TI osjetis zelju, da odlucis, da "skontas" imas li snage i uslove za trudnocu i malu bebu... NIKAD nije kasno, dok jajnici rade
Apotekarko i Amani, zelim vam mirnu noc i da se vrati osmijeh na lice i vase i malih bolesnika
odem nekad na temu razgovori u iščekivanju bebe i vidim ima dosta trudnica sa malim djetetom koje moraju mirovati, joooj i sve kontam kako to izvedu, pogotovo ako nemaju nikog uz njih, a glupo mi da pitam na toj temi, zamisli d ane smiješ ništa teže od kašike dići a plačni dvogodišnjak ili trogodišnjakinja ti pruža ruke da ga uzmeš