|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.5.2011 9:40:36   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

ja bila juce tu kad nije bilo nikoga a kasnije nIJesam mogla.

za sve koji su pitali za nas veliki user posted image user posted image

sinoc sam se prepala, Lukija stavila da spava i otisla u kuhinju( upalila babyfon) jer mm sjedi u dnevnoj.cujem ja dijete urla, kazem njemu ma jeli ovo Luka kad i on skoci, do tada ne mrda.user posted image
ja u sobu a Luki na podu i place ko godina, poceo i Igor da place prepao se.
iznesem ga a on se sav zacrvenio kao paprika i ima posjekotinu kod usne user posted image

jedva sam ga smirila, jutros ga gledam plavkasto mu pored usne a ima kao posjekotinu malu i dalje mi nije jasno od cega.

ja stvarno nisam panicar, ali tako mi ga je bilo zao kako je tuzno plakao.user posted image

vidim djecica nece da jedu i ima i osipa.

teacher nemoj toliko da se nerviras jer ce Lana biti jos gora.nego ti nju fino odvedi pedijatru ili nazovi pedijatra i pitaj sta da joj ukljucis, odnosno posavjetuj se sa dr.
cudi me da na vakcini nisi pitala sta da radis???

bambina moja draga tebe bih bas voljela upoznati, sto si mi kroz postove draga sto iz price od lady user posted image

a moja mama je imala taj vertigo, poremecaj centra za ravnotezu i morala je bruku pretraga uraditi i pila je onaj bosnyl cini mi se.

jelena, jesi citala sta sam ti pisala, nisi predpostavljam ???user posted image user posted image

dadada jeli bolje grlo, kako je onaj momak?

felix pa sto si ovo dijete obukla kao curicu user posted image user posted image , daj kakvog sesirica tza djecake, dusa moja lijepa.

sahara cura je medena user posted image

tajra i tvoje cure su divne, tajra je prava lijepa ozbiljna cura
a moj Igor se tako znoji, ja sam ga u subotu skroz skinula kako je bi mokar, bio samo u bodiju  i sorcu, bez carapa.izgleda hormoni, jer se Luka uopste  ne znoji.

noa jeli bolje malena jutros, jeli se povukao taj osip, n_n kakva je kod vas situacija?

konoooo moja user posted image user posted image

tekja a pitam ja za tebe, ali ti to ne vidis user posted image

amani nadam se da ce momak ubrzo ozdraviti, njega bas ne popusta, dusica mala....

koko ja sam imala pljuskavice sa 13 godina ali blazi oblik srecom,a bila sam ocajna.

apotekarko i za vas jedan veliki user posted image

nadam se da nisam nikoga preskocila i ako jesam sorry nije namjerno

ostale user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20526
30.5.2011 9:43:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

tekija maleni se jadničak opet žali na bolive u stomačiću, danas zovem gospodu da vidim jesu li dobili taj famozni raspored i da li će nam zakaziti pregled, a što se tiče preseljenja vala luda sam totalano.. tek sad kad smo došli pred svršen čin vidim da nam nedostaju neke stvarčice, i nadam se da će nam uspjeti kuhinju završiti do pet jer tek dana čova nam pravi nacrt onako kako želim. s obzirom da radim  i da ne mogu dobiti slobodno ne znam kako ću do subote okrečiti dva stana, očistiti iste, pa preseliti, pa onda to sve lijepo treba posložiti i  da ne nabrajam  dalje uuuuhhhh..... ali počeo me adrenalin lupati  znači dobro se držim user posted image  samo se nadam da neću kolabirati jer sam još uvijek poda antibioticima i još uvijek sa bolesna ali izdržo je Huso i gore pa tako da će ovo biti još jedna pobjeda jel' tako???

dadada izvini nisam nešto dobro upratila, šta bi sa tim likom ? mislim šta je to uradio user posted image
ama zaspao na stijeni...citavu noc pili...otisli na stijene ...mislim, halo...tamo zaspali

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 20527
30.5.2011 9:45:05   
R&T@
Jelo, ti rece da si ocistila balkonuser posted image user posted image user posted image

Pa, sta onda radis u kuhinjiuser posted image

Odmor, zeno, odmor...

Hajde, brzo, brzouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20528
30.5.2011 9:45:53   
Lady26
user posted image   dobroooooooooo jutrooooooooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20529
30.5.2011 9:46:44   
Anoniman
Pa dorucak nam pravila, od toga nece biti nista user posted image , ne brinite nece kisa user posted image

Mala citala sam user posted image user posted image , ma ja sam gora kad sjedim i nista ne radim, bas me hormoni pucaju user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20530
30.5.2011 9:46:51   
Anoniman
Mala...nisam skontala...je li pao iz krevetauser posted image ...e hebemu misa..ljubi na djeKacauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20531
30.5.2011 9:47:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

blago tebi ako si 'vakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20532
30.5.2011 9:48:18   
Anoniman
Ljubi nam Luku Mala, dusa draga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20533
30.5.2011 9:48:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

Mala...nisam skontala...je li pao iz krevetauser posted image ...e hebemu misa..ljubi na djeKacauser posted image user posted image

pa to ne znam ni ja, bio je na podu, a on inace sidje sam nemam pojma izgleda da je pokusao nesto dohvatiti i da je heknuo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20534
30.5.2011 9:49:10   
Anoniman
evo...toje to http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110529066

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20535
30.5.2011 9:49:46   
R&T@
Uh, MALA, pa je li pao s kreveta ili...?user posted image

Bas s ovom generacijom sve mozes ocekivati...

Emi, sretno s preseljenjem...
Ljubi malog pupu da nikad vise ne zaboliuser posted image

Tekja, ti kao ja...
cim sunce sija, ja sam raspolozena i mogu sveuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20536
30.5.2011 9:50:01   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pa dorucak nam pravila, od toga nece biti nista user posted image , ne brinite nece kisa user posted image

Mala citala sam user posted image user posted image , ma ja sam gora kad sjedim i nista ne radim, bas me hormoni pucaju user posted image

ma mene samo strah tih tvojih kontrakcija, ja sam malo isprepadana poslije trudnoce sa LUkom i njegovim problemima na pocetki jos sam se ja stvarno cuvala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20537
30.5.2011 9:51:32   
Lady26
Noa, zao mi je curice, je li jutros bolje, je li se povukao osip?
N_N kako je tvoj djecak?
Konooooooo, ljubi mi Luku....misha mu.... user posted image user posted image
Jelo jesi li ti boljeg raspollozenja, zdravlja, kako je Ana?
Dadadaaaaaaaa user posted image
Amaniii kako je drug? Ljubi ga....
Koko user posted image user posted image user posted image , idi doktoru, a hebem mu, znaci nije ni tebe mimoislo... user posted image
Bambi, Tajra, Tekja, Teacher, Felix, Sahara, Emi...and sve ostale user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20538
30.5.2011 9:51:54   
Malenaoduvijek

o Boze dragi samo da bude dobro user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20539
30.5.2011 9:52:33   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20540
30.5.2011 9:53:00   
Anoniman
Lady user posted image user posted image user posted image user posted image
Sinoc si mi ti popravila raspolozenje user posted image , kako nisam bila za racunarom, a ti pisala na FB i posle mm sjeo za racunar i kaze pisao ti neko, reko procitaj mi i kad je procitao ono za put tako smo se oboje ismijali user posted image . Ljubim ja tebe user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20541
30.5.2011 9:56:29   
Lady26

Lady user posted image user posted image user posted image user posted image
Sinoc si mi ti popravila raspolozenje user posted image , kako nisam bila za racunarom, a ti pisala na FB i posle mm sjeo za racunar i kaze pisao ti neko, reko procitaj mi i kad je procitao ono za put tako smo se oboje ismijali user posted image . Ljubim ja tebe user posted image

user posted image user posted image user posted image  ups.... sta li ce covjek pomisliti o meni majko moja.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20542
30.5.2011 9:56:40   
Anoniman
jelo,a je li za ovaj recept dovoljno jednom da popijes ili treba ponoviti vise puta? jer sam ja samo jednom popila

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20543
30.5.2011 9:59:34   
Anoniman
Ma nije nista smijao se, jer sam mu ja sama rekla da je bolje da me se klone jer me hormoni drmaju pa da ne bih rekla sto ne treba user posted image . Ne brini zna on kakvu zenu ima user posted image

Dadada meni je uvijek pomagalo samo jednom, ali ako je bronhitis onda ti nece pomoci, onda vidi udisaj-dva ventolina ili aminofilin tableticu. Ima u slobodnoj prodaji u apoteci. Je li te steze u plucima, kao grebe i imas kao onaj pritisak?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20544
30.5.2011 10:00:16   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: MALA1994

bambina moja draga tebe bih bas voljela upoznati, sto si mi kroz postove draga sto iz price od lady user posted image

a moja mama je imala taj vertigo, poremecaj centra za ravnotezu i morala je bruku pretraga uraditi i pila je onaj bosnyl cini mi se.

ahaaaaaaaaaaaaaa... sad sam vas uhvatila... znaci tracate me... ahaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  al oprastam jer je u pozitivnom smislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sto se tice vrtoglavice, ma evo hvala Bogu proslo je sve, ne vrti se vise, ali jutros... gluho bilo... kad zatvorim oci kao da sam na ringispilu... a kad otvorim isto kao kad sidjes s ringispila pa ti treba ono par minuta da se ustabilis... uhhhhhhhh...

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dobro jutro i tebi... hmmmmm... ovaj mi smajli nekako govori da je user posted image  otisla ... hehehehhe... haj nek je... i kod mene je user posted image

Jelenaaaaaaaaaaa... gdje ces palacinke na sabahu... aaaaaaaaa... hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20545
30.5.2011 10:02:26   
Anoniman

Ma nije nista smijao se, jer sam mu ja sama rekla da je bolje da me se klone jer me hormoni drmaju pa da ne bih rekla sto ne treba user posted image . Ne brini zna on kakvu zenu ima user posted image

Dadada meni je uvijek pomagalo samo jednom, ali ako je bronhitis onda ti nece pomoci, onda vidi udisaj-dva ventolina ili aminofilin tableticu. Ima u slobodnoj prodaji u apoteci. Je li te steze u plucima, kao grebe i imas kao onaj pritisak?

vise me skakilja...i tjra na kasalj...znas ono kad ga ne mozes smiriti kasalj...ne pluca...nego bas bronhiji

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20546
30.5.2011 10:03:51   
Anoniman
Dadada moguce da je bronhitis, a kad dises cuje li se ono hropinjanje u plucima? Da probas sirup od bijelog sljeza?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20547
30.5.2011 10:04:47   
Amani12
Ja s Amancekom sisla po pecivo u market kad policije bruka.
U komsiluku bila pucnjava pa su u nasem kvartu pocinioce ganjali.
Strasno... user posted image
Divlji,divlji zapad,nazalost!

Odoh sad praviti lava cake,moram,da me secer fino smiri...
Ljubimo vas sve redom user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20548
30.5.2011 10:06:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ja s Amancekom sisla po pecivo u market kad policije bruka.
U komsiluku bila pucnjava pa su u nasem kvartu pocinioce ganjali.
Strasno... user posted image
Divlji,divlji zapad,nazalost!

Odoh sad praviti lava cake,moram,da me secer fino smiri...
Ljubimo vas sve redom user posted image

Ja sad rodjaku saljem sms, na slikama na Sarajevo x njegov ulaz user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20549
30.5.2011 10:06:50   
Amani12
Nama za bronhitis extra pomazu oblozi od svinjske masti.
Zakon!user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *