|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   problem s muzem
2.8.2009 19:47:30   
bumbarica
Drage moje, treba mi vas savjet? Kasni mi menstruacija i pravo se radujem. Danas mi je muka bila i cijeli dan sam prelezala. Suprug krenuo u kupovinu i ja ga zamolim da mi kupi test za trudnocu. Da vidimo slucajno da nisam trudna? Njegov odgovor je bio: Ja ti to necu kupiti. Pitala sam ga zasto, je li te sramota? Rekao je da ga je stid uci u apoteku i kupiti mi test. Kaze da nije problem da me on odbaci do apoteke i da ja udjem i kupim, ali da on to uradi ne zeli. Isplakala sam se ko luda. Mislila sam da ce od srece otrcati do apoteke. Pitala sam ga kasnije da li me voli, na sta je on odgovorio da me ne bi ozenio da me nevoli i da me naravo voli. Opet sam ga pitala da kupi test ali ponovo sam dobila isti odgovor: Ja cu te odvesti, a ti kupi test za trudnocu. Nemoj molim te da ja kupujem. U glavi mi se mota svasta.
Je li vase muzeve bila sramota da kupe test za trudnocu? Je li normalno njegovo ponasanje? Mozda sam ja pretjerala. Neznam ni sama sta vise da mislim. Uh kako sam tuzna da samo znate.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: problem s muzem
2.8.2009 19:52:18   
acudesa
možda ti već rade hormončićiuser posted image
a, možda ti je muž malo konzervativan-ti ga znaš bolje
moj bi isto to rekao, a ja bih se spremila i otišla, briga me-samo pozitivno raspoloženje
ali u prvom razgovoru bih mu otvoreno rekla šta sam mislila tada i da me to njegovo ponašanje povrijedilo, pa onda npr-"Ja nosim dijete 9 mj, sva se deformišem, rade mi hormoni, porađam se-a tebi crnjak kupiti test"

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: problem s muzem
2.8.2009 19:52:44   
veeseelaa
eh draga moja neznam šta bi ti rekla, ne budi tužna, shvati da su muškarci takvi, što to prije shvatiš manje ćete boljeti.....
ja sam sama sebi kupila test za trudnoću pa neznam da li bi meni mm kupio da sam tražila al da Bog da...
Nisu muškarci kao mi žene, ja lično sve što mogu sama da uradim od mm ne tražim, ne može on ništa bolje ni više od mene.
Ja opet volim biti totalno neovisna pa i neznam šta bi mm kad bi od njega tražila neke stvari ali znam da laže svaka koja kaže da im je muž ob
malo morgen

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: problem s muzem
2.8.2009 20:07:19   
sarayka
MM je meni kupio test 2x jer u prvi nisam bila sigurnauser posted image ..ma sve je to bezze stvar i moras razumjeti i ako mu je nezgodno nemoj očajavati radi toga...sitnica!!

_____________________________

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: problem s muzem
2.8.2009 20:14:26   
acudesa
a, to ti je ono ti si sva ushićena, i očekuješ da on uradi sve jer se desilo nešto super, a on neće po test...hm, ali to uopšte ne mora da znači da i on nije radostan zbog toga, samo muškarčina pa hajd' ali sve možeš kad hoćeš, ako želiš promijeniti njegov stav-samo (kako sam ti već pisala) razgovor i strpljenje, 100% će uspjeti, znam iz ličnog iskustva-može žensko što god hoće, samo mudrouser posted image

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: problem s muzem
2.8.2009 20:17:14   
adannn
Prvih godinu dana nismo htjeli bebu jer sam išla na fakultet i kupio mi je 2 testa kada sam sumnjala da sam trudna.I kada smo odlučili da postanemo roditelji kada mi je kasnila menstruacija otišao je i kupio test i tada je bilo pozitivno....Sve zavisi od osobe,moj nije konzervativanuser posted image

_____________________________

Nejra 28.02.2008



(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: problem s muzem
2.8.2009 20:37:49   
Anoniman
Moraš ga razumjeti... jednostavno mu je neugodno.  To mu je isto kao i da ti kupi uloške.  To ne znači da se ne raduje djetetu... jednostavno ga je stid.  user posted image Nema u tome ništa loše... nije to nikakav "problem s mužem".

Moram priznati da meni muž kupuje i uloške, a kupovao mi je i testove... čak je meni više neugodno što ga moram to zamoliti, nego što je njemu da ode to kupiti.
Neke žene, međutim, ne bi nikad otišle da kupe kondome... a meni, ipak, to nije neugodno.
BTW, od srca ti želimo plusiiiiiiiiiiiiiiiić user posted image (na testu koji moraš sama kupiti user posted image )

(odgovor članu adannn)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: problem s muzem
2.8.2009 20:48:37   
bumbarica
acudesa, kako mudro da postupim? Ja sva sretna sto mi kasni i mislila sam da ce on otici i kupiti mi test za trudnocu bez problema. Povrijedjena sam. Sta bi mu falilo da je otisao do apoteke. On muskarcina. S tim mi je pokazao da je kreten, Uh kako sam ljuta. Pa da sam zamolila komsiju da mi ode u apoteku i kupi test za trudnocu misislim da bi me poslusao user posted image . A muz nece. Sada ga gledam drugim ocima. Pa nece to biti samo moje dijete vec i njegovo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:26:37   
larina
bumbarica zao mi je sto se bez razloga ljutis na svog m.(moje misljenje).jednostavno mu je neprijatno da to kupuje,a tebe bi eto odveo do apoteke i ja tu ne vidim nista lose jednostavno bi ga razumjela-vjeruj mi svi su gotovo takvi ni moj to nebi kupovao i ja ga razumijem,jer i ja se nekad neugodno osjecam kad to kupujem.opusti se malo i sve sto mozes sama uraditi ne ocekuj od m.i sve ce biti ok.bar je kod mene tako volim vecinu da sama obavim tako da ni sebe ni njega ne opterecujem

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:26:51   
Sonja
meni je moj muz kupio uvijek test...nesto je mene uvijek bilo stid da odem jer izgledam mladje nego sto jesam pa me apotekarka jednom cudno pogledala i od tad je uvijek mm isao u apoteku i po test i po kondomeuser posted image

a to ne treba da te puno brine...to sto nije htio otici u apoteku ne znaci da te ne voli ili da mu nije drago vec ga je jednostavno stid..
nadam se plusicuuser posted image user posted image

_____________________________

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:28:51   
mamine oci
ma netreba donosit nagle odluke mozda se covjek stidi a to nema veze sa osjecanjima a i mi smo zene cudne nista nam ne paseuser posted image ja bi ponekad voljela da moj muz nekad sakrije svoja osjecanja a ponekad mi pase on je meni kupio test i da mi kad mi je mama bila tu ja se postidela a on nistauser posted image jos kad stane da me ljubaka i grli pred njegovim roditeljima pravo me stid a on kaze nezelim da krijem osjecanja sta je tu lose voljeti svoju zenu mozda sam malo skrenula steme al sam htjela reci da svi muskarci nisu isti kao ni sve zene bice sve ok nebrini nek si ti trudna sreetnouser posted image

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:35:43   
iv@ncica
a  jesi  mu  to  i  rekla..upravo  ovo  što  misliš....grozno  je  kad  u  nekom  trnutku   neke  svoje  neizmjerne  sreće  naletiš  na  razočarenej  kod  partnera..ali  nije  to  draga  moja za  nerviranje..sve  ti zlo u  tome  bilo...vjeruj  mi..moj  dragi  mi  evo  nakon poroda  sve  pomaže  i  kuha  i  pegla  i  čuva  bebača..i  kupi  i  test  i uloške  i  sve..ali  uvijek  ćemo  im  naći  neku  zamjerku i  nečim  se  razočarati...i  početi  ga  gledati  drugim  očima..ali  budi  cool  ti  si  super  buduća  majka  koja  je  u stanju donijeti  novi  život  na  ovaj  svijet.,,ja  uvije  sebi  to kažem  pa  mu  nabijem  na  nos  kad  se  nešto tako  desi..i  + ono  da  na  našim  leđima  leži  sav  teret  većinom  zajedničkog  djeteta  od    same  trudnoće  pa  na  dalje...a  s njim  nećeš  telk  tako  riješiti  taj po  meni  malo primitivniji  stav..ili   mu  baš  tako  i  nabij  na  nos da  je  to  primitivno i  da  zbilja ga  jednako  ne  raduje  vaše  malo  biće  kao  tebe  ili  čak  da  se  možda  on  ne  boji    mogućih  promjena  u  budućnosti..vjeruj  mi  to  ti  život  preokrene  pa  može  biti  i  strah..jer  sve  ostalo dolazi  u  drugi  plan  osim  bebeta...Cmmok  ti  želim  ti + na testu i  + s  mužem!!! Javi  šta  bi!!!

_____________________________

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:36:13   
veeseelaa
da baš tako mamine oči, ja sa mm kad odem u goste ne sjedim blizu njega... da ne bi bilo user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:36:20   
adannn
Samo ti idi,kupi test....Nadam se da će saznanje da je beba u pupi da popravi tvoje raspoloženje a i mišljenje o mužu,jer jednostavno je takav kakav jeste...Nije da te ne voli i da mu nije drago,nego jednostavno čovjek je takavuser posted image kao što neko reče,neke je stvari bolje da mi ''odradimo''nego njih da molimo....Čudna su to bićauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nejra 28.02.2008



(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:38:57   
ivanak
Pa sto da ti kažem... većina je takvim muškaraca. To možeš usporediti isto sa kupnjom kondoma.
Bili ti kupila kondome umjesto njega?
Ja ne bi nikada, to je muški posao. Pa stoga smatram da je kupnja testa ženina stvar. Naravno podržajem to da i muški može kupiti i neću ga manje vrijednim gledati, ako i kupi. A na izgled meni ti para da ti je to takva stvar.
Nemoj se zabrinjavati sa time, naravno da te voli i želi djete.
Isto kao što sam ja ostala trudna - pričam sa mužem hoćeš li da kupim test; ne netreba što će ti to. Ja ga kupi na svoju ruku i kad je test pokazao plusić, on je bio sav sretan.


(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:40:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

Moraš ga razumjeti... jednostavno mu je neugodno.  To mu je isto kao i da ti kupi uloške.  To ne znači da se ne raduje djetetu... jednostavno ga je stid.  user posted image Nema u tome ništa loše... nije to nikakav "problem s mužem".

Moram priznati da meni muž kupuje i uloške, a kupovao mi je i testove... čak je meni više neugodno što ga moram to zamoliti, nego što je njemu da ode to kupiti.
Neke žene, međutim, ne bi nikad otišle da kupe kondome... a meni, ipak, to nije neugodno.
BTW, od srca ti želimo plusiiiiiiiiiiiiiiiić user posted image (na testu koji moraš sama kupiti user posted image )


E moj je ovako reagovao na kupovinu ulozaka dok nisam sjela i popricala s njimuser posted image user posted image ..vrlo jednostavno, samo to u njihove glave nekad ne ulazi ...sjednes i kazes mu "SVI CE ZNATI DA NIJE ZA TEBE VEC ZA TVOJU ZENU"user posted image ..mom je to dovoljno bilo da se oslobodi uloskofobije..a tada smo hodali...sada vec bira i zna koliko kapljica su kojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:45:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanak
To možeš usporediti isto sa kupnjom kondoma.
Bili ti kupila kondome umjesto njega?
Ja ne bi nikada, to je muški posao.



Zasto? pa valjda je i tebi stalo da se cuvas?! meni bogami jeste!! i ne mislim da je to "muski posao"

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 17
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:53:28   
remzy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da baš tako mamine oči, ja sa mm kad odem u goste ne sjedim blizu njega... da ne bi bilo user posted image user posted image user posted image



e pa Boze,svaki put kad citam tvoj post ,ja se dobro ismijem!!!user posted image user posted image


_____________________________

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:55:02   
riba78
Bumbarice nije to nikakav problem s mužem user posted image user posted image user posted image

eh ti muškarciiiiuser posted image user posted image user posted image
iz sveg srca ti želim da se obradujete velikom  user posted image
user posted image user posted image user posted image


_____________________________

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:56:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: ivanak
To možeš usporediti isto sa kupnjom kondoma.
Bili ti kupila kondome umjesto njega?
Ja ne bi nikada, to je muški posao.



Zasto? pa valjda je i tebi stalo da se cuvas?! meni bogami jeste!! i ne mislim da je to "muski posao"



E, ovo i jeste poenta svega: neke žene bi bez problema kupile kondome, a neke ne bi ni u ludilu... neki muževi kupuju ženama uloške/tampone/testove, a neki ne bi ni u ludilu...........user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20
   RE: problem s muzem
2.8.2009 21:57:58   
veeseelaa
ja ako ovog svog prebijem bez problema mu odoh u apoteku po tufereuser posted image user posted image user posted image  ebo ga zivot viseuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: problem s muzem
2.8.2009 22:01:06   
ivana st
Draga bumbarice to su ti muškarci, ne shvaćaju uvijek ni oni sami sebe pa kako ćemo ih onda razumjeti mi. To su sve sitnice i nemoj se zbog toga ljutit na muža. Kad on neće otiđi kupit test i navijam da je jedna mala user posted image  na putuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: problem s muzem
2.8.2009 22:47:38   
neki
Tri puta u zivotu mi je zatrebao test,svaki put ga je kupio MM,a sto se kondoma tice,kako kad ko stigne i kupuje,i nije me stid,naprotivuser posted image user posted image user posted image
A ti se draga ne sekiraj puno zbog togauser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: problem s muzem
2.8.2009 23:05:39   
bumbarica
Citajuci vase postove malo mi je lakse. Ja sam odlucila otici sutra na pregled kod doktora, jer imam bolove u donjem dijelu stomaka. Pa sto je sigurno. To sam i rekla muzu da idem dutra na pregles da bi ti on meni rekao pa to ti je najbolje rjesenje. Bezveze bih dao dvadeset maraka za test, pa bolje je da odes na pregled pa da smo misni. Samo znam da mu ovo nikad necu zaboraviti.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: problem s muzem
2.8.2009 23:07:55   
veeseelaa
šta su ti muškarciuser posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *