|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?

Glasaj i ostavi komentar

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Samo prvih par mjeseci.
Do 5. mjeseca.
Do 1. godine.
Do 2. godine.
Do 3. godine ili više.
Nikad ga nije imao.

Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

:)
Katarina3

Da li pristajete na sex pre ili poslije braka :D

Pre (68%)

Poslije (9%)

Mislim da se to negleda vec duze vreme (10%)

Naravno niposto pre (13%)


Broj svih glasova: 221
Komentari:

veeseelaa, 3.3.2012
heheh ne znam kako udati se za partnera za kojeg ne znaš jel ti leži u krevetu il ne...al ajd.... možda je neki strogi perverznjak il smlata il mu se ne diže itd.... ja ne bi riskirala, nisam za mijenjanje partnera ali kad se dvoje vole, i već duži period su zajedno po meni bi trebali imati sexulani odnos


salmy, 3.3.2012
ja pristala davne 95 u braku:))pre No-No....


veeseelaa, 3.3.2012
a sjećatel se jedne serije Sexa i grada kad Šerlota odluči udati se bez prethodno sexa sa izabranikom? heheh pa se ispostavi da je impotentan... :-((( Pa zar vam treba druga poruka? hahahahah


mimikimi, 3.3.2012
vesela svaka cas_t dijelimo misljenje;) tako da ja ne moram dalje pisati nista :)))))


SdZ, 3.3.2012
Pristala nakon sto potpisasmo neke dokumente tamo u opcini i u dzamiji ;-). Prije braka- NE.


jasmin, 3.3.2012
Prije braka ne! A poslije sklapanja braka samo s muzem.


LELA 77, 3.3.2012
Po meni je seks izraz ljubavi.Meni je mm bio prvi, ali se ja jesam seksala sa njim prije braka i ne žalim zbog toga.Taman da se i nisam udala za njega već za drugog, ja ne bih žalila što sam se sa njim seksala, a udala se za drugog jer sam to radila iz ljubavi.Šta recimo ne seksaš se sa nekim prije braka i onda u braku otkriješ da je tip perverzan i da traži od tebe stvari koje ne želiš raditi, odnosno otkriješ da uopšte jedno drugom ne odgovarate.Vesela u pravu si.


Medić*, 3.3.2012
Niposto prije braka, ono sto trazimo to i nadjemo. Imadoh tu srecu da nas dvoje odg i funkcionisemo u svemu tako extra. A vezano za te perverzije i otkrivanje kako jedno drugom ne odg ne bih komentarisala, po meni cista glupost.


bananica, 3.3.2012
slazem se sa veselom


jasmin, 3.3.2012
LELA sve ovisi sta je prioritet kad se zelis udati za nekoga znajuci da ces s njim provesti ostatak svog zivota.Ja sam znala da ne moze biti perverzan i zato sam se i udala bas za njega.Kad ga volis sve ostalo biva super.Po veeseelinom zakljucku prevara je sasvim opravdana.Jer zaista je covjek promjenjive prirode,nekad ga nesto zadovoljava,svidja mu se,nekada ne.I zbog te prevrtljivosti nije humano mijenjati partnere dok ne nadjes onog ko ti odgovara u krajnje intimnom smislu,sutra ti se moze desiti da ti se taj `stil` ne svidja.Ali zato sam trazila kod njega ono za sto sigurno znam da ce ga tjerati da se stalno usavrsava.Razgovor rjesava sve.Ako se volite,pa vi zaista necete prezati od toga da kazete jedno drugom sta vam pricinjava zadovoljstvo pa da si to i priustite.A ako trazite ipak ono krajnje intimno...to ima svoj rok trajanja.Nikada nemojte misliti da neko ko je bio posve zdrav i prav,onog trenutka kada zanocite s burmama nece postati bolestan i neobjasnjivo `kriv`.Isticem da su duhovne vrijednosti nesto sto ima neprocjenjivu vrijednost i to je ono sto covjeku daje i duhovno i tjelesno usavrsenje.


mama75, 3.3.2012
Ma ni prije ni poslije :-)))) Salmy 1995???? Pa zeno ti si se sa 14 udala!?!


Hanady RR, 3.3.2012
nemam zvaničan stav o durgima...kako ko odluči to je njeog izbor...nisam portivna ni ako olduči prije ili da čeka brak...ja sma također imala svoj izbor i nisam dozvoljavala d ami s eko mješa pa čak ni onaj što je navaljivao...:)


Idina mama, 3.3.2012
Ih, sad me kasno pitas. sad sam udata :-) Ne vidim smisla u mijenjaju partnera samo radi seksa. A ako su u pitanju iskreni osjecaji, sve je normalno. Vazno je samo odluciti prema svojim osjecajima i ne povoditi se za malogradjanskim opstim stavom sta je prihvatljivo, a sta ne ili sta je sad moderno, a sta ne.


Honey3, 4.3.2012
Ne prije braka.


veeseelaa, 4.3.2012
Jasmin draga ko spomenu prevaru??? aman, ja pričala o nečem drugom skrozzz.... al ajd.... DOBRO hahahah


LELA 77, 4.3.2012
Jasmin, to što si ti imala sreću da se udaš za nekog s kim nisi spavala, a da nije perverzan ne znači da su i druge imale takvu sreću.Evo ti primera za koji ja znam.Udala se devojka za čoveka koji je bio ženjen i čija je žena umrla.Razvela se od njega zato što je prikikom seksa tražio od nje da oblači pocepane gaće od svoje preminule supruge i da te gaće potom stavlja na glavu.A što se tiče vesele dobro pročitaj šta je žena napisala.Nigde nije prevaru spomenula.


teacher75, 4.3.2012
slazem se sa veselom i lelom77


jasmin, 4.3.2012
Nisam ja uopce rekla da je to vesela napisala,nego takav stav moze opravdati prevaru (stav da neces biti s nekim ko ti nije dobar u intimnom odnosu),jer se ukusi i zelje mijenjaju. Nijedna zena se ne bi smjela udati `naslijepo`.Ja ne kazem da sam imala srecu,vec sam trazila covjeka posebnih osobina,za koga mogu biti sigurna da nije perverzan.I da te posebne osobine iziskuju od njega teznju da se usavrsava stalno u svemu pa i u pomenutom.


Honey3, 4.3.2012
e vala,ja mislim da se i te stvari mogu skontati prije braka,i bez spavanja sa njim...mislim bezveze,eto volite se,imate povjerenje jedno u drugo,upoznas ga u dusu...i onda na kraju on ispadne perverzan


jasmin, 4.3.2012
Bas tako zaho


škorpija, 4.3.2012
ne pristajem nikad, ni na kakav :-)))))


veeseelaa, 4.3.2012
joj draga ne znam kako možeš nekoga okarakterisati na osnovu priče a ne djela.... mog prijatelja je ostavila supruga koja nje mogla podnijeti jer je bio preslobodan, u smislu da mu je ok bilo da poslije sexa satima hod po kući nagao... zamislite ona se stidjela


anidla, 4.3.2012
Prije braka jesam, i ne zalim ni sekunde jedne, kao sto ne zalim sto sam na kraju odabrala svog muza za muza hahahah :)))


anoniman, 4.3.2012
Na tako intimna pitanja ne odgovaram :P


salmy, 4.3.2012
mam75,nisam bona sa 14;)hahahhahaha sa 20 okruglo.....


klemzi, 4.3.2012
Potpisujem Škorpiju :P hahahhaha legenda si Škorpijo


Ella_H, 4.3.2012
Blesavo pitanje neko ce prije neko ce poslije dio zivota zene. Jasmin slazem se s tvojim postom komunikacija rjesava sve od perverzija pa dalje hehe.


sweet baby2008, 4.3.2012
vesela potpisujem


sweet baby2008, 4.3.2012
eeee ja znam jednog momka mladji je, zenio se dva puta i obje su mu zene pobjegle, zato sto je trazio od njih neke perverzije da rade. jedna mu je zena izdrzala mejsec dana, a druga svega 10 dana. a sve se dogadja. a ja ne mogu da vjerujem


sweet baby2008, 4.3.2012
i jos nesto, znam djevojku koja je do svoje 31 godine bila nevina i na kraju je spavala s momkom za kojeg se nije udala i sad se " voda " sa jednim 4-ta godina i jos nista od udaje a njoj ce sad 35 godina.


Medić*, 5.3.2012
Znamo mi svi mnogobrojne primjere, svakakve situacije i sl... ali takodher znamo sta nam vjera i vjerski kodex nalazu po pitanju sex odnosa prije braka.. kao i svega ostalog..... Neko se pridrzava, neko ne...


balasgirl, 5.3.2012
aman, ja sam uvijek za sex :) Ne žalim ni sekunde što sam prije braka mijenjala partnere, da sam bogdo i još kojeg, al eto. Sad imam ono što mi odgovara. Grešna sam znam :)), al od ovih poštenih mi loše nikako da dođemo na red :)))


SailorMoon, 5.3.2012
Slazem se sa veselom ;-)) A znam jednu ovde koja je sa 32 nevina i ginic joj reko da ako misli da ikad ima "ljepe" osjecaje tokom sexa da se sto prije sexa inace ce izgibiti sve osjecaje jer spolni organ otipi (neznam bolji prevod - izvini te)


Galicia, 6.3.2012
Ja se jos uvijek sexam a nisam udata. A o kakvim je perverzijama rijec? Nekim zenama je i ljubljenje jezikom perverzno a da ne pricam o kama sutri.


LELA 77, 6.3.2012
Ha, ha balasgirl što me nasmeja.


Mirkica, 6.3.2012
i ja se nasmijah,. i ja mislim da je drugacije vrijeme bilo 95 a drugacije sada 20 godina poslije tako da ne treba suditi ako uzmemo moju mamu u obzir pa ta se zena nije ni rukovala s muskarcem znaci to je ispravno . Neka se sexa kad ko zeli njegova stvar , nego postoji jefan fenomen u BIH (cas_t izuzetcima) sve se sexaju a sve nevine :))))))


Mirkica, 6.3.2012
jedan


okana, 7.3.2012
ja sam obavila prije braka sa mužem ali sam definitivno stava da se uradi prije ili poslije braka sa ljubavi svog života a to je moj muž jedan jedini koji je bio i bit će , kad je ljubav iskrena onda nema kajanja


felix, 7.3.2012
imala sam odnos pre braka :) sa mm naravno :) heheh


LELA 77, 7.3.2012
Mirkice taj fenomen o kome ti pričaš sam viđala na faksu.Neke devojke iz Crne Gore su poticale iz patrijahalnih krajeva u Crnoj Gori, pa su se da bi sačuvale nevinost seksale u guzu.Kažu ubio bih ih otac da se ne udaju nevine.Ha,ha,ha.


felix, 7.3.2012
uujjjjjjjj boze me oprosti imat analni odnos, nebi vala smjela a nebi ni pokušala kad nikad se nebi ni sex ,svaka cas_t svakom ko to uradi -usudi se hahahha nedo mi Bog gluho, i daleko bilo pu,pu ....Nije Bog za to stvorio analni otvor fujjj ....


Honey3, 7.3.2012
felix haman isto kao i sex prije braka...zabranjeno je i jedno i drugo :)


Honey3, 7.3.2012
zaboravih jos dodati :"ko voli nek izvoli" da ne bih bila sta prozivana....


zumbulcica, 10.3.2012
sex,no,no!Od toga se ostane trudan:))))Salim se.Nisam za sex prije braka ali ne osudjujem nikog.



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *