|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Gigana
Ključne riječi:

image
/11


  • 300 g mljevenog keksa
  • 300 g mljevenih oraha
  • 300 g mlijeka u prahu
  • 1 kg šećera
  • šolja vode
  • 200 gr čokolade


  1. Keks, orahe i mlijeko u prahu izmiješati u većoj posudi.
  2. U međuvremenu napravite agdu od 1kg šećera i šolje vode (samo da potopi šećer) i čim prokuha skinuti s vatre i zaliti prethodnu smjesu.
  3. Kad se ohladi, napravite čokoladnu glazuru, rastopiti 200 gr čokolade i preliti marcipan.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uštipci s hrenovkama
Ringerajin kuvar: Ivana st
4
jaffa užitak
Ringerajin kuvar: mamabb
4
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *