|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: ivana st
Ključne riječi:

image
/11


  • 20 dag slanutka
  • 100 ml vode u kojoj se kuhao slanutak
  • 2 žlice sezama
  • 2 češnja češnjaka (bijeli luk)
  • malo limunova soka
  • 1 žlica vegete
  • peršin, papr,sol


  1. . Slanutak se večer ranije potopi u toploj i slanoj vodi kao bi se brže skuhao.
  2. 2. Skuhani slanutak se procijedi i smiksa štapnim mikserom, te mu se doda 100 ml vode od slanutka.
  3. 3. Namazu se doda sitno sjeckani češnjak, vegeta, papar, limunov sok i po potrebi sol.Umjesto svježeg može se dodati i suhi češnjak kako njegov miris ne bi bio toliko intezivan.
  4. 4. Na malo ulja se isprži sezam i doda namazu.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uštipci sa hrenovkama
Ringerajin kuvar: Ivana st
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *