|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Njegova bezbrižnost je moj miran san

Uredništvo Ringeraja.ba, 11.5.2013
Važnost životnog osiguranja – potreba, a ne luksuz...Posebna pogodnost Junior osiguranja je mogućnost isplate osigurane sume po isteku osiguranja na dva načina: u cjelosti, te u vidu stipendijske rente.
Ključne riječi:

image
/11


''Kad sam prije slušala svoje prijateljice kako govore da se sve promijenilo onog dana kad su postale majke, sve mi je to zvučalo pomalo filmski. Priče o njihovim strahovima za dijete su mi djelovale kao iracionalne, nekad pomalo i smiješne. A onda, rodila sam Maka. I zamislite, sve se u jednom trenu promijenilo'', započinje kroz smijeh priču 33-godišnja psihologinja Ivana. Kaže da nije ni sanjala da svijet može promijeniti jedan plač. U ovom slučaju Makov. Prvi.

''Kad smo tek Maka donijeli kući iz bolnice, čini mi se da danima nisam spavala. Je li gladan? Je li mu hladno? Šta ako ga nešto boli, kako ću znati? Kako je on rastao, rasla je i moja briga. Hoće li pasti? Šta je pojeo? Kojem doktoru da ga vodim? I tako bezbroj pitanja mi je samo sipalo. Kad bih odgovorila na jedno, pojavila bi se nova tri'', priča Ivana, dok se Mak igra malim crvenim avionom.

Ivaninu priču dijele milioni drugih majki. Svaka od njih za svoje dijete želi najbolje i najviše. U vremenu u kojem živimo, svaki novi dan je izazov. Istina je da niko ne može predvidjeti budućnost svog djeteta, ali postoje načini da se već danas napravi potez koji će učiniti da ta budućnost bude ljepša i lakša. Ivana je napravila potez svog života – budućnost svog djeteta osigurala je polisom Uniqa osiguranja.

''Daleko od toga da sam uzimanjem životnog osiguranja prestala da se brinem za budućnost svog djeteta. Nisam i nikad neću. Ali, ublažila sam svakodnevne brige. Mirnije spavam kad znam da će moći, ako bude htio, studirati u gradu u kojem poželi', zaključuje Ivana.

Iz Uniqa životnog osiguranja poručuju: ''Kada Vaše dijete napuni 19 godina i stekne zrelost za donošenje životnih odluka, može iskoristiti novac koji ste prethodnih godina ulagali u njegovu budućnost. Životno osiguranje djeteta nije luksuz, nego potreba. Izdvajanjem oko 1,5 KM na dan, Vašem djetetu osiguravate potpuno bezbrižne studentske dane''.

Posebna pogodnost Junior osiguranja je mogućnost isplate osigurane sume po isteku osiguranja na dva načina: u cjelosti, te u vidu stipendijske rente.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
25
Osjećate li bol u grlu i otežano gutate?
Septolete Plus su učinkovito rješenje za upaljeno i bolno grlo.
4
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *