|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Za posjetitelje će, osim mogućnosti kušanja ukusnih jela, biti organizirana i nagradna igra tijekom koje će oni najbolji moći osvojiti Vegeta GRILL poklon
Ključne riječi:

image
/11


Sarajevo, 10.08. 2021. – I ove je godine Podravka Zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala, a osim posebne novčane nagrade za najbolji kratki film, Festival će ponovo biti obogaćen brojnim aktivnostima i gastronomskim užicima koje za posjetitelje i sudionike programa priprema Podravka. Sarajevo Film Festival će se ove godine održati od 13. do 20. 8. 2021., a Podravka ostaje uz Festival, trajno opredijeljena svojoj društveno odgovornoj strategiji i nastojanjima da afirmativno utječe na kulturna događanja diljem BiH.

 

Prošle smo godine prakticirali uživanje u filmskoj umjetnosti na distanci, a ove se ipak družimo, uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i preporuka. Ono što je najvažnije jeste da umjetnost i kultura žive te da ih pandemija nije zaustavila. Svake godine, ali ove posebice, radujemo se Festivalu, jer naša dva srca – Podravkino srce i srce Sarajevo Film Festivala kucaju kao jedno za filmsku umjetnost i utjecaj koji Festival ima ne samo na kulturu, nego na cjelokupno gospodarstvo zemlje. Sigurno je - tko jednom osjeti čaroliju SFF-a, uvijek joj se vraća, baš kao što je to slučaj s Podravkom, poručili su iz Podravke BiH.

 

Sa iskusnom grill ekipom posjetitelji Sarajevo Film Festivala će se moći družiti u ljetnom kinu “Safet Zajko” Novi Grad. Za posjetitelje će, osim mogućnosti kušanja ukusnih jela, biti organizirana i nagradna igra tijekom koje će oni najbolji moći osvojiti Vegeta GRILL poklon - stoga nas posjetite 13. i 15. 8. (petak i nedjelja) ispred BBI centra, poručili su iz Podravke.

 

Dječiji program u cjelosti će se odvijati online, no i tu Lino  priprema iznenađenje za one najmlađe ljubitelje filma kroz aktivnosti na društvenim mrežama.  

 

Tradicionalni doručak sa Talentima SFF-a i novinarima na Festivalskom trgu bit će upriličen 16. 8. od 9:00 sati, s kulinarskim chefom, Miranom Karićem.  

 

Podravka BiH, u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja u BiH već desetljećima podupire manifestacije i događanja usmjerena na promidžbu umjetnosti i kulture, što ima za cilj da posljedično pozitivno utječe na razvoj gospodarstva u zemlji. Tradicionalno vjerni promotor filmske kulture, nastavlja i u najizazovnijim vremenima pružati potporu razvoju kulture i umjetnosti u Bosni i Hercegovini.

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2
25. novembar!
Dan državnosti BiH... Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama... Otvaranje bolnice Jezero!
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *