Ringerajin kuvar: Hanady RR

- 500 gr ostrog brasna
- 1/2 kvasca
- 2 kasicice secera
- 2 kasicice soli
- veca konzerva tunjevine
- kecap
- origano

- seckane zelene masline(može umesto njih marinirani sampinjoni)
- Istopiti kvasac,sa secerom u malo mlake vode.Brasno pomesati sa solju i dodati kvasac,kao i kasicicu jabukovog sirceta.Dodati još vode,da se dobije testo,kao za hleb.Neka odstoji 40 minuta.Dasku posuti brasnom i premesiti testo,podeliti na lopte,zeljene velicine(ja pravim velicine manje pesnice).Razvaljati oklagijom u krug,debljine 1/2cm.Pomesati tunjevinu s kecapom,dodati origano i seckane masline(ili sampinjone),pa ovim filom mazati krugove i preklopiti na pola.Viljuskom pritisnuti okolo,da se dobro slepi.Poredjati u veci pleh.Pustiti da odstoji pola sata i peci na 200 C oko pola sata.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični sadržaji, koje čitaju drugi korisnici
Muffini sa špinatom
Ringerajin kuvar: Iman83
3
Piletina s bućom
Ringerajin kuvar: lota
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2