|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Sarajevski dječiji sajam

Uredništvo Ringeraja.ba, 30.10.2014
Još samo petnaest dana dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Mostar, Rijeku i Zagreb te po prvi put stiže u Sarajevo.
Ključne riječi:

image
/21


16. Dječiji sajam a prvi u Sarajevu održat će se od 14. do 16. novembra u dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija pod počasnim pokroviteljstvom Grada Sarajeva.


Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, hrane, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, takmičenja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječji sajam ponudit će za svakog ponešto. Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete - najljepše na svijetu!


http://www.dodaj.rs/f/1P/A/2XPoP37Y/ds5.jpg

 

Za mališane će tu biti veliki broj zabavih sadržaja te razne igre pod pokroviteljstvom sponzora sajma a za roditelje posebna sajamska prodaja i diskontne cijene gdje će svi roditelji na jednom mjestu moći saznati i nabaviti ponešto povoljno i kvalitetno za svoje dijete. Na sajmu će se predstaviti oko 70 izlagača iz zemlje i inostranstva među kojima i udruženja koja se bave pitanjima djece i roditelja. Ukratko – biti će to nezaboravan vikend prepun smijeha i veselja za cijelu porodicu!


 

 

 

Sponzori i partneri sajam su: BH Telecom, Violeta, Konzum, Jana, Ledo, Baby centar, Bojprom, Adax, Molfix, Cokić na eksić, Kraš i Hyundai.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce.


Radno vrijeme sajma u petak, 14. listopada je od 14:00 do 19:30 sati, u subotu, 15. novembra od 9.30 do 19.30 te u nedjelju, 16. novembra od 09:30 do 19:00 sati.


Dječiji sajam

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
12
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *