|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 1 glavica crvenog luka
  • 2 dl crnog vina
  • 1 kriška hljeba
  • 1/2 kocke za supu
  • 3 kašike ulja
  • malo cimeta
  • malo senfa
  • 1 kašičica vinskog sirćeta
  • so
  • biber po ukusu
  • 1 vezica peršunovog lista


  1. Crveni luk sitno isjeckati, pa dinstati na ulju, dok ne bude staklast, pa dodati hljeb isjeckan na kockice.
  2. Kada hljeb dobije rumenu boju, naliti vinom i 1 dl vode, dodati kocku za supu i ostaviti da provrije, pa umješati začine.
  3. Sačekati da ponovo provrije, skloniti sa vatre te izmiksati.


Umak služiti uz šnicle ili tjesteninu.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2
Punjena jaja
Svima drago predjelo
2






Anketa

Toples
veeseelaa

???

Da (41%)

Ne (34%)

Ma kakvi, sramota (7%)

ma meni je to super, i ja bi al se ustručavam (17%)


Broj svih glasova: 203

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *