|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Sjećate li se kako je lijepo biti dijete ? Ta silna bezbrižnost, lakoća I ljepota vremena provedenog u igri, povjerenju u najdraže, ushićenje zbog prve naučene pjesmice I nastupa pred roditeljima, znatiželja zbog novog crteža…
Ključne riječi:

image
/11


Poštovani roditelji,

Sjećate li se kako je lijepo biti dijete? 

Ta silna bezbrižnost, lakoća i ljepota vremena provedenog u igri, povjerenju u najdraže, ushićenje zbog prve naučene pjesmice i nastupa pred roditeljima, znatiželja zbog novog crteža… A sad je sve to pred Vašim mališanima! U svijetu šarenih balona, igračaka i vedrih i nasmješenih ljudi, postoji mjesto i za Vašeg dječaka ili djevojčicu. Mjesto sigurnosti, kreativnosti, učenja i veselja – u ulici Alipašina na broju 37. u velikom dvorištu prepunom raznih igračaka, tobogana, ljuljačkica, predviđenog za svakodnevni boravak djece na zraku, smješten je novootvoreni vrtić Pony.

Čitav vrtić stavljen je u funkciju djeteta i njegovih sloboda odabira s raznovrsnim poticajima za igru, stvaralaštvo, istraživanje i učenje.

Želja nam je da “mali ljudi” zajedničkom saradnjom postanu uspješne, sretne, odgovorne, samostalne i kreativne osobe.

 

Vaš Pony stručni team

 

 

Dječji vrtić Pony,

otvoren je za potrebe djece i roditelja, te je u skladu s tim organizacija dnevnog boravka djece u vrtiću fleksibilna.

Vrtić svoja vrata otvara u 6,30 h za djecu polaznike redovnog programa (10-satni).

Vrijeme dolaska djece kreće se od 6,30 h do 9,00 h. U tom periodu, djeci se nude različite aktivnosti po vlastitom izboru (prostor, materijali, igračke) i omogućava im se druženje, istraživanje, stvaranje, igranje. Isto tako, u tom periodu ponuðen im je i prvi obrok (doručak).

Odgojitelj zajedno s djecom organizira prostor, centre aktivnosti s materijalima za aktivno učenje (motoričke vještine, komunikacijske, socio-emocionalne i dr.), te dogovara sadržaje aktivnosti prema interesima djece. Nadalje, svakodnevno se dio aktivnosti provodi na otvorenom prostoru, vlastitom dvorištu (dvorište, šetnje, izleti, posjeti i ostale aktvnosti u prirodi).

Po povratku u vrtić, djeca se pripremaju za ručak, a nakon ručka za dnevni odmor ili neku od aktivnosti u sobi dnevnog boravka, prema interesu i potrebi djece. Za vrtijeme cijelog boravka u vrtiću, djecu se podstiče na smostalnost i usvajanje higijenskih i životno-praktičnih aktivnosti.

 

Usluge koje nudi Pony:

 - cjelodnevni boravak (deset sati),

 - poludnevni boravak (pet sati),

 - muzicka radionica

 - engleski jezik

 - plesna radionica

 - rodjendanske proslave

 - cuvanje djece u trecoj smjeni do 23 00

 

 

http://www.pony.ba/

https://www.facebook.com/groups/142574659106160/?fref=ts

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Razvoj govora
S govorom dijete razvija intelektualne sposobnosti – kad nešto kaže, ono pokušava riječima izraziti misli. Tako misli po...
2
Volim kretanje uz ritam
Vaši mališani vole da vas imitiraju! "Kad si sretan" je svima draga I poznata pjesmica.
2
Najlakši način učenja je kroz igru
Beba pokazuje prve prirodne reakcije na ritam kroz gibanje I pokrete tijela.
2
Dijete i bajka
Neobična i izmišljena stvorenja, vile i vilenjaci, čarobnjaci, patuljci, vještice i mnogi drugi likovi sastavni su dio b...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *